Arkadaslar iphonumun ekranına toz kaçtı sınırımı bozuyo gözüme takiliyo sürekli Nasil girdi bilmiyorum öyle tozlu toprakli bı isimde yok acaba garantiye göndersem duzeltiler mı ?
o degılde su ust tarafındakı kulaklık gırısıne kompresorle tazıklı bı hawa sıksan gıder gıbıme gelıyor
quote:
Orijinalden alıntı: davedevil
o degılde su ust tarafındakı kulaklık gırısıne kompresorle tazıklı bı hawa sıksan gıder gıbıme gelıyor
sakın haaaa... bu cihazlara tazyik sadece software bazında olmalı...
ben cifcilikle ugrasiyorum yani bag bahce 7 aydir kilifsiz kullaniyorum cizikten telefon gorunmuyor toz da var tabi ben servise gondermeyi dusunuyorum fakat senin gibi koylu nasil olurda bu telefonu kullanir camurun topragin icinde deyip geri vermezler birde dava acarlar diye korkuyorum malum applenin fanatihi cok takim tutar gibi parti destekler gibi fanatigi cok
quote:
Orijinalden alıntı: davedevil o degılde su ust tarafındakı kulaklık gırısıne kompresorle tazıklı bı hawa sıksan gıder gıbıme gelıyor
Tam zaten kulaklık girişinin hizasında
quote:
Orijinalden alıntı: frost1907
quote:
Orijinalden alıntı: davedevil o degılde su ust tarafındakı kulaklık gırısıne kompresorle tazıklı bı hawa sıksan gıder gıbıme gelıyor
Tam zaten kulaklık girişinin hizasında
Bas tazliği gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme