şimdi sorum şu: bana aylık turkcellden alacağım 1gb internet yeter mi? nedir bunun "kota" sistemi. yani ben mesela günde bikaç kez facebook'a girip bildirimlerime bakıyorum, twittera giriyorum günde 3-4 kez. ama bunları e71imde 100mb'ye rahat rahat yapıyordum. iphone olunca işler değişti. navigasyona da ihtiyaç duyuyorum, diğer internet gerektiren uygulamalara da.
1gb yeter mi??
Bende 1 gb kullaniyorum hatta telden giriyorum korkma yeter
1 gb yeter diyorsun yani face,twitter,msn,navigasyon vs. için. ya benim de hattım faturalı olduğu için ay sonunda bi süprizle karşılaşmak istemiyorum :) turkcell adamın kalemini kırar
diğer arkadaşların da yorumunu merak ediyorum.
Yeter artar ama app storedan falan uygulama indirirken evden internetle indir bi de kullanimdan dikkat et her gun kontrol et birde 1 gb i hesaplarken hem download hem upload oldugunu unutma yani hem alinan hem indirilen
istesen de aşamazsın:)
bana 100mb bileyetiyor yazdıklarını bende yapıyorum hergun face vs
ben 100mb turkcell kullanıyorum. 100mb geçtiğin zaman turkcell mesaj atıp uyarıyor zaten. geçersen korkmana gerek yok haberin oluyor kotan dolduğunda.
ben 4gb kullanıyorum. ama ay sonunda 1gb a düşüreceğim. eskiden iphone u bilgisayara bağlayıp internete 3g üzerinden giriyordum. birkeresinde şaibelide olsa kotayı 1,5gb kadar aşmıştım. daha sonra olmıcak dedim ve eve uydunet bağlattırdım. ama kotamı düşürmemiştim. 2 ay kadar böyle kullandım ve ortalama aylık kullanımımın 750-800mb civarı olduğunu gördüm. ve bu ay düşürmeye karar verdim. üstelik ben oldukça yoğun bir şekilde kullanıyorum cepten interneti, bence size 250mb bile fazlasıyla yeter.
Bu arada navigasyon programı direk uyduya bağlanıyor yani internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor. İnternette gezinmek için 1gb rahat yeter.
internetsiz iphone boş buzdolabı gibidir şaka bir yana bende turkcell faturalı kullanıyorum, 1 gb artıyor bile millet 24 saat nettesin ne iş diyor
bende birşey sormak istiyorum.peki iphone dan kablosuz ınternete baglıyken telefon ınternete girmek için hangi baglantı türünü tercih ediyor hattan baglanma gibi bir ihtimal varmı.birde 1 gb paket kullanan arkadaslar 3g seceneginiz acıkmı.şimdiden tesekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme