Şimdi Ara

İphone 3gs internet hacmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen cuma vodafonedan kontratsız 1450tl'ye iphone 3gs 16 gb aldım.

şimdi sorum şu: bana aylık turkcellden alacağım 1gb internet yeter mi? nedir bunun "kota" sistemi. yani ben mesela günde bikaç kez facebook'a girip bildirimlerime bakıyorum, twittera giriyorum günde 3-4 kez. ama bunları e71imde 100mb'ye rahat rahat yapıyordum. iphone olunca işler değişti. navigasyona da ihtiyaç duyuyorum, diğer internet gerektiren uygulamalara da.

1gb yeter mi??

• Bende 1 gb kullaniyorum hatta telden giriyorum korkma yeter
  • 1 gb yeter diyorsun yani face,twitter,msn,navigasyon vs. için. ya benim de hattım faturalı olduğu için ay sonunda bi süprizle karşılaşmak istemiyorum :) turkcell adamın kalemini kırar

diğer arkadaşların da yorumunu merak ediyorum.
  • Yeter artar ama app storedan falan uygulama indirirken evden internetle indir bi de kullanimdan dikkat et her gun kontrol et birde 1 gb i hesaplarken hem download hem upload oldugunu unutma yani hem alinan hem indirilen
  • istesen de aşamazsın:)
  • bana 100mb bileyetiyor yazdıklarını bende yapıyorum hergun face vs
  • ben 100mb turkcell kullanıyorum. 100mb geçtiğin zaman turkcell mesaj atıp uyarıyor zaten. geçersen korkmana gerek yok haberin oluyor kotan dolduğunda.
  • ben 4gb kullanıyorum. ama ay sonunda 1gb a düşüreceğim. eskiden iphone u bilgisayara bağlayıp internete 3g üzerinden giriyordum. birkeresinde şaibelide olsa kotayı 1,5gb kadar aşmıştım. daha sonra olmıcak dedim ve eve uydunet bağlattırdım. ama kotamı düşürmemiştim. 2 ay kadar böyle kullandım ve ortalama aylık kullanımımın 750-800mb civarı olduğunu gördüm. ve bu ay düşürmeye karar verdim. üstelik ben oldukça yoğun bir şekilde kullanıyorum cepten interneti, bence size 250mb bile fazlasıyla yeter.
  • Bu arada navigasyon programı direk uyduya bağlanıyor yani internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor. İnternette gezinmek için 1gb rahat yeter.
  • internetsiz iphone boş buzdolabı gibidir şaka bir yana bende turkcell faturalı kullanıyorum, 1 gb artıyor bile millet 24 saat nettesin ne iş diyor
  • bende birşey sormak istiyorum.peki iphone dan kablosuz ınternete baglıyken telefon ınternete girmek için hangi baglantı türünü tercih ediyor hattan baglanma gibi bir ihtimal varmı.birde 1 gb paket kullanan arkadaslar 3g seceneginiz acıkmı.şimdiden tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.