Şimdi Ara

Iphone 3GS Kulaklık bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir sorunum var Iphone 3GS telefonumun kulaklıgının birisi çalışmıyor ses fln gelmiyor.
    Telefonum genpa garantili kulaklıgı garantiye götüreceğim acaba garantide kulaklıkla beraber telefonuda alırlarmı eger öyle birşey varsa telefonum jailbreak lı restore etmem gerekir. Lütfen bilen birisi cevap verirse çok sevinirim
    Şimdiden Teşekkürler

• Arkadaşım öncelikle iPhone'u başka bir kulaklıkla kullanmayı dene.Eğer o deneyeceğin diğer kulaklığın da bir kanalından da ses gelmezse sorun iPhone'dadır.Eğer kulaklıkta bir problem varsa iPhone'u almazlar.
  • Iphone kullaklıgını bilgisayara fln taktım bilgisayardada aynı bir tarafı çalışmıyor en iyisi götürüp vermek telefonu istemelerinden çekiniyorum hani jailbreak olayı varya
  • Telefonu isteyeceklerini zannetmem.Sorun kulaklıkta dediğine göreAma sen önlemini al yine deBir de diğer arkadaşlar ne diyecek?Yorumlara göre değerlendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 23 Ocak 2010; 19:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187
    Iphone kullaklıgını bilgisayara fln taktım bilgisayardada aynı bir tarafı çalışmıyor en iyisi götürüp vermek telefonu istemelerinden çekiniyorum hani jailbreak olayı varya

Kulaklik icin teli istemezler. Tele bsy olurda garantiye goturmen gerekirse restore etmeden goturebilirsin.
  • Hmm teşekkürler o zaman en kısa zamanda götürüp veriyim kulaklığı
  • Kulaklık zaten garanti dışıdır muhtemelen.
  • İpod larda kulaklık bozulunca kulak garantiden değişiyor,iphone da da değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

Kulaklık zaten garanti dışıdır muhtemelen.

Cihazla birlikte verilen her aksesuar garanti kapsamındadır, genpa'da 2-3 tane kulaklık alan oldu ben cihaz almaya gittiğimde
  • Hmm Herkese yorumlarından dolayı teşekkürler
  • Sag kulaklikta sorun olustu sesi acinca bass olan yerlerde cizirti etmeye basladi garanti kapsamindamidir ve ne kadar surede degisim gerceklesir degistiren arkadaslar varsa bilgilendirirse sevinirim
  • Telefonu götürme bile. bana yenisini verdiler 1 hafta içinde. Genpa Etiler.
  • Benimde kulaklığım bozuldu. Girişinde sorun var sanırım. Biraz oynayınca ses geliyor. Bende garantiye versem değiştirirler mi? Turkcell'den alınma. Turkcell'e mi götüreceğim?
  • 1 ay önce felan servise verdim 1 hafta sürmedi yenisini verdiler
  • telefonu sadece imeini öğrenip kayıt oluşturmak için istiyolar....sözde kulaklığı kontrole gönderiyolar ama ben kontrol edildiğini sanmıyorum....dendiği gibi 1 hafta sonra yeni kulaklık verecekler sana ama ki onlar daha çabuk bozulacak emin ol :)
    bende shufle varken kulaklıkları 5 yada 6 kere değiştirdim...ilk kulaklık 6 y sonra patladı diğer verilenler 1 er ay arayla:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Benimde kulaklığım bozuldu. Girişinde sorun var sanırım. Biraz oynayınca ses geliyor. Bende garantiye versem değiştirirler mi? Turkcell'den alınma. Turkcell'e mi götüreceğim?

bence seninki kulaklıklıkdan değil iphone a takılan yerde sorun vardır ve garantiyi turkcell e değil genpa ya götürceksin...

birde benimde kulaklıgım bozulmuştu garantiye verdim adamlar hiç bi işlem yapmadan kulaklıgı geri verdiler:)

garantim:teleservice
  • quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Benimde kulaklığım bozuldu. Girişinde sorun var sanırım. Biraz oynayınca ses geliyor. Bende garantiye versem değiştirirler mi? Turkcell'den alınma. Turkcell'e mi götüreceğim?

bence seninki kulaklıklıkdan değil iphone a takılan yerde sorun vardır ve garantiyi turkcell e değil genpa ya götürceksin...

birde benimde kulaklıgım bozulmuştu garantiye verdim adamlar hiç bi işlem yapmadan kulaklıgı geri verdiler:)

garantim:teleservice

Başka kulaklıklarda denedim. Sorun telefonda değil. Kulaklığı PC, MP3 gibi başka aletlere taktığım zamanda aynı sorun oluyor. Ama telefona başka kulaklık takınca sorunsuz çalışıyor. Küçükyalı çevresinde veya Bağdat Caddesi'nde kulaklığı götürebileceğim bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

telefonu sadece imeini öğrenip kayıt oluşturmak için istiyolar....sözde kulaklığı kontrole gönderiyolar ama ben kontrol edildiğini sanmıyorum....dendiği gibi 1 hafta sonra yeni kulaklık verecekler sana ama ki onlar daha çabuk bozulacak emin ol :)
    bende shufle varken kulaklıkları 5 yada 6 kere değiştirdim...ilk kulaklık 6 y sonra patladı diğer verilenler 1 er ay arayla:)

telefon geleli 2 ay anca oldu kulaklık sorunu çıktı yenisini verseler bile dediğin gibi 1 ayda 1 kulaklık bozulacakmı ?
  • Yenisini 1 hafta sonra gönderdiler herhangi bir sorun çıkmadı sorunsuz halloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.