Şimdi Ara

iPhone 3GS kullanıcıları burayaaa!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pil değişimi yapan, yaptıran oldu mu hiç acaba kaça patlıyo, kolay bi işlem mi telefonu bırakmak gerekiyo mu bi kaç gün servise?

bilgisi olan varsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19FBurak07

O kadar kötülemeyin ben de yeni bıraktım 4s e geçtim oynıcan oyunlar;

Asphalt 7 1.4 gbmi ne
    Dolmuş driver 300 mb galiba
    Teample run
    Nba 2k13 14 desteği varmı bilmiyorum 13 de bi full bide ücretsiz olan lite sürümü mevcut
    Nova boyutunu bilmiyorum
    Dh 14 av oyunu 200 mb galiba
    Okey tavla vs.
    Hill climb eğlencelidir fazla boyutu yok iyi eylenceler bu oyunlar benim oynayıp beğendiğim oyunlardı 3gs efsanedir.

Saolasın be kardeşim :D wifiyi açtıgımda deniyecem asphaltı felan çok saol :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

Ben zamanında aşağıdaki 2 oyunu çok oynardım, bazıları telefonu yerden yere vuruyor fakat iPhone 4 de kullanılan gpu olan PowerVR SGX535 sahip.

Real racing 2
    Street Fighter

Real racingi indiriyorum teşekkürler :D

• 3 gün önce 2.el aldım 16gb 3gs ;) telefonum bozulduğu için geçici aldım 350 liraya ama beni tatmin ediyo facebook twitter watsapp instagram forsuquare bazen de internet hatta sahibinden sahadan :) oyun olarak sana önereceklerim bende şuan kasmadan çalışan - Vs. Racing 2 - Drav Rider - Score ! - Geared - Mr.Ninja Lite .. hepsi çok güzel oyunlar beni tatmin eden oyunlar ve hiç sorun çıkarmayan oyunlar :) en güzeli racin , score mükemmel bi oyun pozisyon veriyo sana ve gol atmanı istiyo orta açarak pas vererek vs , Ninja da sürekli oynayabileceiğin bi oyun . Hayırlı olsun güle güle kullan ben daha oyun yüklerim gibi
  • Bu tarihte 3gs ye para vermek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenilay02

quote:

Asphalt 7 1.4 gbmi ne
    Teample run
    Nba 2k13 14 desteği varmı bilmiyorum 13 de bi full bide ücretsiz olan lite sürümü mevcut
    Nova boyutunu bilmiyorum
    Okey tavla vs.
    Hill climb eğlencelidir fazla boyutu yok iyi eylenceler bu oyunlar benim oynayıp beğendiğim oyunlardı 3gs efsanedir.

Bişey değil yalnız asphalt paralıydı ama free olmuştur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Bu tarihte 3gs ye para vermek?

Kardeşim haklı olabilirsin bende öyle düşünüyordum taaa ki cihazın performansını görene kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalist52

3 gün önce 2.el aldım 16gb 3gs ;) telefonum bozulduğu için geçici aldım 350 liraya ama beni tatmin ediyo facebook twitter watsapp instagram forsuquare bazen de internet hatta sahibinden sahadan :) oyun olarak sana önereceklerim bende şuan kasmadan çalışan - Vs. Racing 2 - Drav Rider - Score ! - Geared - Mr.Ninja Lite .. hepsi çok güzel oyunlar beni tatmin eden oyunlar ve hiç sorun çıkarmayan oyunlar :) en güzeli racin , score mükemmel bi oyun pozisyon veriyo sana ve gol atmanı istiyo orta açarak pas vererek vs , Ninja da sürekli oynayabileceiğin bi oyun . Hayırlı olsun güle güle kullan ben daha oyun yüklerim gibi

Aynı fiyata bende 16 gb aldım senin cihazın sürümü nedir ve memnun musun

• bi sorum olacaktı da yardımcı olabilecek arkadas var mı acaba ?
  • quote:

quote:

Kardeşim haklı olabilirsin bende öyle düşünüyordum taaa ki cihazın performansını görene kadar

Performansı memnun mu etti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoo34

bi sorum olacaktı da yardımcı olabilecek arkadas var mı acaba ?

Evet

• quote:

quote:

quote:

Performansı memnun mu etti?

Evet fazlasıyla

• quote:

quote:

Evet

hocam abime ait 3gs var sürüm 4.1 baseband 06.15.00 . cydia da redsnow ile unlock yapılmıs. şuan ki haliyle birsey yükleyemiyorum. faceebook whatsaap viber vs. yüklemey calıstıgımda teli güncelleme uyuarısı alıyorum. şimdi biliyorum ki güncellersem simkilit olcak. baseband değişmeden en son kaca güncelleyebirim ve nasıl ? yardımcı olabilir misin.
  • quote:

quote:

quote:

Evet

hocam abime ait 3gs var sürüm 4.1 baseband 06.15.00 . cydia da redsnow ile unlock yapılmıs. şuan ki haliyle birsey yükleyemiyorum. faceebook whatsaap viber vs. yüklemey calıstıgımda teli güncelleme uyuarısı alıyorum. şimdi biliyorum ki güncellersem simkilit olcak. baseband değişmeden en son kaca güncelleyebirim ve nasıl ? yardımcı olabilir misin.

Kardeşim benim pek bir bilgim yok bu konu hakkında ama konu açarsan sana yardımcı olabilecek çıkar elbet

• quote:

quote:

Asphalt 7 1.4 gbmi ne
    Teample run
    Nova boyutunu bilmiyorum
    Okey tavla vs.

Kardeşim kasmadan asphalt 8 ve fifa 14 real racing gibi desteklemeyen oyunları oynayabilirsin ilgini çekerse mesaj atarım ben o şekilde asphalt 8 ve fifa 14 oynamıştım ihone 3gsi bıraktım desemde arada bi giriyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagsta -- 25 Ekim 2013; 13:20:22 >

• jailbreakle hızlandırabilirsin pardon hortlattım ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.