Şimdi Ara

iPhone 3GS kullanıcıları burayaaa!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle forumda yeniyim ve 3 günlük 3GS kullanıcısıyım birsürü sorum var en başta şunu sorudan başlayayım telefonun kasmadan açacağı güzel oyunları söylermisiniz... Yanıtlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenilay02

Öncelikle forumda yeniyim ve 3 günlük 3GS kullanıcısıyım birsürü sorum var en başta şunu sorudan başlayayım telefonun kasmadan açacağı güzel oyunları söylermisiniz... Yanıtlarınızı bekliyorum

3gs oyun için alınacak telefon değil. malesef belleği 256 mb ve bu yüzden ios 6'da biraz kasıyor. mesela ben instagram'ı kullanmayı bırakmıştım ios6 ile 3gs'de.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İOs sürümüm 6.1.3 ve telefonun hızından gayet memnunum ama hiç oyun denemedim internette yağ gibi akıyor fakat oyunda ne olur bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat o telefonu en az4s al

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Sat o telefonu en az4s al

Telefondan memnunum sağol önerin için hem o kadar para da yok :D sen oyun söyle oyun :D

• İphone 3 gs bence internet facebook sahibinden whatsapp için alınır belki bir kaç uygulama için de alınabilir ama oyun için yetersi ama küçük boyutta ki oyunları oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

İphone 3 gs bence internet facebook sahibinden whatsapp için alınır belki bir kaç uygulama için de alınabilir ama oyun için yetersi ama küçük boyutta ki oyunları oynar.

Cevap için teşekkürler peki önerebilecegin oyun,uygulama,data sıkıştırması yapan hızlı tarayıcı felan var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İOs sürümüm 6.1.3 ve telefonun hızından gayet memnunum ama hiç oyun denemedim internette yağ gibi akıyor fakat oyunda ne olur bilemiyorum

internette anlayamazsın hızını, tarayıcı çok zorlamıyor ve ayrıca zaten bizim internetler yavaş, telefonun hızlı olsa ne yazar. öyle araba yarışı filan hayal etme. zaten o tür oyunlarda genelde donanım olarak reddediyor çalışmayı. bir oyun bu cihaz opengl desteklemiyor, çalışmam demişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

İphone 3 gs bence internet facebook sahibinden whatsapp için alınır belki bir kaç uygulama için de alınabilir ama oyun için yetersi ama küçük boyutta ki oyunları oynar.

Cevap için teşekkürler peki önerebilecegin oyun,uygulama,data sıkıştırması yapan hızlı tarayıcı felan var mı

en hızlısı orjinal tarayıcısı safari.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Cevapların için teşekkürler safaride data sıkıştırması var mı ?

• quote:

Cevapların için teşekkürler safaride data sıkıştırması var mı ?
    data sıkıştırmasını boşver netten tasarruf etmek istiyorsun sanırım ama net çok yavaş olur aylık 1gb internet al 500mb ını bile harcayamassın video izlemessen.
  • quote:

quote:

Telefondan memnunum sağol önerin için hem o kadar para da yok :D sen oyun söyle oyun :D

Sadece internet için kullanabilirsin bence

• quote:

quote:

quote:

Sadece internet için kullanabilirsin bence

Sen ne kullanıyosun

• erenilay02 E kullanıcısına yanıt
    İ4

• Angry Birds,Hill Climb Racing,Head Soccer.

4.5 sene önceki teknoloji olmasına rağmen GTA Vice City'i bile oynatıyor cihaz,Tabi İphone 5 ile arasında uçurum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Angry Birds,Hill Climb Racing,Head Soccer.

4.5 sene önceki teknoloji olmasına rağmen GTA Vice City'i bile oynatıyor cihaz,Tabi İphone 5 ile arasında uçurum var.

Çok sağol gerçekten ama bildiğim kadarıyla app storeda paralıydı gta vice city .. Ayrıca performansı nasıl olur gta da

• quote:

İ4

Sıfır mı aldın cihazı

• Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 20 Ekim 2013; 22:55:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Angry Birds,Hill Climb Racing,Head Soccer.

Çok sağol gerçekten ama bildiğim kadarıyla app storeda paralıydı gta vice city .. Ayrıca performansı nasıl olur gta da

İphone 4-4S-5 deki akıcılık yok,kasmalar yaşanıyor her zaman olmasada,birde retina gerçekten görüntüyü çok çok etkilemekte.

• quote:

Evet

Evet yapıcam galiba olmuyo böyle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.