Şimdi Ara

iPhone 3GS kullanıcıları burayaaa!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: erenilay02

quote:

Angry Birds,Hill Climb Racing,Head Soccer.

4.5 sene önceki teknoloji olmasına rağmen GTA Vice City'i bile oynatıyor cihaz,Tabi İphone 5 ile arasında uçurum var.

Çok sağol gerçekten ama bildiğim kadarıyla app storeda paralıydı gta vice city .. Ayrıca performansı nasıl olur gta da

İphone 4-4S-5 deki akıcılık yok,kasmalar yaşanıyor her zaman olmasada,birde retina gerçekten görüntüyü çok çok etkilemekte.

Haklısın tabi fakat cihazı hızlandırmak gibi bi şansımız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #diren3gs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

#diren3gs

Aha geldi .....

• App Store'de bakarken gördüğün bilgisayar oyunu gibi 3 boyutlu gözüken oyunlar hariç hepsini oynatır galiba. Bi kaç öneri(emin değilim teorik konuşuyorum):
    Boost 2
    Plant vs zombies
    Pivvot
    Badlands
    Waterslide
    Aerox
    Where is my water

• quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

App Store'de bakarken gördüğün bilgisayar oyunu gibi 3 boyutlu gözüken oyunlar hariç hepsini oynatır galiba. Bi kaç öneri(emin değilim teorik konuşuyorum):
    Boost 2
    Plant vs zombies
    Pivvot
    Badlands
    Waterslide
    Aerox
    Where is my water

Saüol kardesim oyunların boyutunu da yazsan çok güzel olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

4.5 sene önceki teknoloji olmasına rağmen GTA Vice City'i bile oynatıyor cihaz,Tabi İphone 5 ile arasında uçurum var.

Çok sağol gerçekten ama bildiğim kadarıyla app storeda paralıydı gta vice city .. Ayrıca performansı nasıl olur gta da

İphone 4-4S-5 deki akıcılık yok,kasmalar yaşanıyor her zaman olmasada,birde retina gerçekten görüntüyü çok çok etkilemekte.

Hafızayı olabildiğince boş tutmak ve arkaplanda uygulama açık bırakmamak.Başka yol yok malesef.

• 4 yıldır kullandığım 3gsimden bugün resmi olarak ayrıldım xperia z1 e geçiş yaparak..
    zorunlu bir ayrılık oldu zira artık telefon full şarj olmuşken bile kapanıyordu..
    hüzünlü bir vedaydı ama hala benim olması bir nebze sevindiriyor, ailemizde tutacağız, insan alışıyormuş gerçekten, kıymetini bilin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

quote:

quote:

Sat o telefonu en az4s al

Telefondan memnunum sağol önerin için hem o kadar para da yok :D sen oyun söyle oyun :D

Sadece internet için kullanabilirsin bence

O kadar da değil. Benimkini sattığım arkadaş çok memnun. İos 6 desteği var daha ne olsun. Androidden iyidir.

• Subway Surfers güzel vakit geçirtir adama bir de Tavla okey uygulamaları var internete bağlı olmak zorunda olmadığın onlar da olabilir. 3Gs sağlam cihazdır sıfırı bulunmuyor her yerde güle güle kullan
  • hill climb güzel oynanıyor ayrıca keyifli oyun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hafızayı olabildiğince boş tutmak ve arkaplanda uygulama açık bırakmamak.Başka yol yok malesef.

Kardeşim çok sağol cevapların için ben çok sevdim telefonu fakat bi sorum olacak wifiyi açtığımda hiç bir ağ bulmuyor modemin dibine girsem bile bunun nedeni ne olabilir yardım edersen çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

hill climb güzel oynanıyor ayrıca keyifli oyun

Deniyicem teşekkürler önerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Subway Surfers güzel vakit geçirtir adama bir de Tavla okey uygulamaları var internete bağlı olmak zorunda olmadığın onlar da olabilir. 3Gs sağlam cihazdır sıfırı bulunmuyor her yerde güle güle kullan

Sağol kardeşim önerilerin için deniyicem oyunları ayrıca bi sorum olacak wifiyi açıyorum dakat hiç ağ bulmuyor sebebi ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Error Han

4 yıldır kullandığım 3gsimden bugün resmi olarak ayrıldım xperia z1 e geçiş yaparak..
    zorunlu bir ayrılık oldu zira artık telefon full şarj olmuşken bile kapanıyordu..
    hüzünlü bir vedaydı ama hala benim olması bir nebze sevindiriyor, ailemizde tutacağız, insan alışıyormuş gerçekten, kıymetini bilin..

Sağol teşekkür ederim yeni cihazını ne kadara aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

Sat o telefonu en az4s al

Telefondan memnunum sağol önerin için hem o kadar para da yok :D sen oyun söyle oyun :D

Sadece internet için kullanabilirsin bence

O kadar da değil. Benimkini sattığım arkadaş çok memnun. İos 6 desteği var daha ne olsun. Androidden iyidir.

Sağol kardeşim :D gerçekten çok memnunum şuan telefondan :D

• erenilay02 E kullanıcısına yanıt
    Kullandığın Wifi Modeminle alakalı olabilir modemin markasını ve telefonu google a yaz eğer bir problem olmuşsa önceden mutlaka çözümler çıakr karşına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

App Store'de bakarken gördüğün bilgisayar oyunu gibi 3 boyutlu gözüken oyunlar hariç hepsini oynatır galiba. Bi kaç öneri(emin değilim teorik konuşuyorum):
    Boost 2
    Plant vs zombies
    Pivvot
    Badlands
    Waterslide
    Aerox
    Where is my water

Saüol kardesim oyunların boyutunu da yazsan çok güzel olurdu

Boyutları ufak tefek 100 mb yi geçen yoktur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Error Han

4 yıldır kullandığım 3gsimden bugün resmi olarak ayrıldım xperia z1 e geçiş yaparak..

Sağol teşekkür ederim yeni cihazını ne kadara aldın ?

2100 e aldım..
  • erenilay02 E kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında aşağıdaki 2 oyunu çok oynardım, bazıları telefonu yerden yere vuruyor fakat iPhone 4 de kullanılan gpu olan PowerVR SGX535 sahip.

Real racing 2
    Street Fighter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 21 Ekim 2013; 19:39:14 >
  • O kadar kötülemeyin ben de yeni bıraktım 4s e geçtim oynıcan oyunlar;

Asphalt 7 1.4 gbmi ne
    Dolmuş driver 300 mb galiba
    Teample run
    Nba 2k13 14 desteği varmı bilmiyorum 13 de bi full bide ücretsiz olan lite sürümü mevcut
    Nova boyutunu bilmiyorum
    Dh 14 av oyunu 200 mb galiba
    Okey tavla vs.
    Hill climb eğlencelidir fazla boyutu yok iyi eylenceler bu oyunlar benim oynayıp beğendiğim oyunlardı 3gs efsanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagsta -- 21 Ekim 2013; 19:50:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.