Şimdi Ara

IPHONE 3GS Mİ PLAYSTATİON 3 MÜ ? (SAÇMA GELEBİLİR AMA YARDIMA İHTİYACIM VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık büyük ihtimal saçma gelmiştir fakat son 1 haftadır kafayı yemek üzereyim.Ailem doğum günü hediyesi olarak 2 seçenek sundu.Iphone 3gs ya da Playstation 3.Yalnızca 1 ini alırız dediler.

Ben de boş zamanlarda hangisiyle daha çok ilgilenirim kararsız kaldım.Iphoneda binlerce uygulama var , PS3te oyunlar var.Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToReDox5 -- 23 Temmuz 2012; 19:05:22 >

• iPhone 4 aldirtmaya çalışın aldirtamazsaniz playstation alın bence eğer telefonunuz idare ediyorsa. Hiç iPad i araştırdınız mı iPad 2 16GB wifi iki ürünle hemen hemen aynı fiyata sahip iPhone a göre iPad kullanmak cok daha zevk veriyor özellikle oyun oynarken kitap okurken. Beyaz almanız da ekstra tavsiyemdir. Böyle bir ikilemde kalmanız bende size iPad in uygun olacağı hissini uyandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 23 Temmuz 2012; 19:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

iPhone 4 aldirtmaya çalışın aldirtamazsaniz playstation alın bence eğer telefonunuz idare ediyorsa. Hiç iPad i araştırdınız mı iPad 2 16GB wifi iki ürünle hemen hemen aynı fiyata sahip iPhone a göre iPad kullanmak cok daha zevk veriyor özellikle oyun oynarken kitap okurken. Beyaz almanız da ekstra tavsiyemdir. Böyle bir ikilemde kalmanız bende size iPad in uygun olacağı hissini uyandırdı

Önerin için teşekkür ederim.Son zamanlarda pc falan yenilettiğim için fazla para harcatmıyorlar bu ara.12-24 taksitle en fazla 30-40 tl taksitli Ipad nerden bulabılırım.Ancak almam öyle mümkün olabilir.

Önerileri hata bekliyorum.
  • ps3 bnce :) bide üni öğrencisisi misin lise mi bnce bu önemli
  • Astra J al, yakıtı da iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Astra J al, yakıtı da iyi.

İlla araya halt katmanız gerek değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToReDox5

quote:

Alıntıları Göster
    Playstation 3 al oyunun dibine vur. 3GS alınmaz delimisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToReDox5

quote:

"Araya halt katmak" ne demek bu :D
  • 3gs ne yapican al ps3 bak keyfine
  • quote:

yarildim.

psp vs 3gs desen mantikliydi ama bi telefonun varsa ps3 al yok telim diyorsan iphone al.
    iphone sana taşınabilir eğlence sunar. ps3 ise eğlencenin yani oyunun dıbine vurur. kiyas cok enterasan mesele hangisine daha çok ihtiyacın olduguı.

bence ps vita al gitsin :D ama astra J de mantikli. yakiti da imiş:D
  • PS VİTA al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

PS VİTA al derim.
    ps3 al 3gsin devri bitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

ps3 al 3gsin devri bitti artık

Alıntıları Göster
    Biri telefon biri oyun konsolu
    Ama 3gs alınmaz bu zamanda Ps3 al derim
  • 3GS artık üvey evlat gibi Xbox al ne yapacaksın ps3'ü
  • PS3
  • ps3 tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

ps3 tabiki
    düşünme bence çok ps3 al!
  • Ps3 alcan oyunları napacaksın 100tl 100 tl gide gide baya masraf ben ya iPhone 4 yada ipad 2 diyorum.
  • İkisininde devri bitti. Ps Vita al yada pc iyi degilse pc al,parça ekle . İyiyse oyun al
  • ipad iste.. Pisman olmazssin.. Film, muzik, oyun, internet, vs...

Yalniz benim bildigim dogum gunu hediyesi surpriz olur.. Yani ne cikarsa bahtina.. Ama bu biraz zorunlu hediye olmus sanirim:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.