Şimdi Ara

İphone 3gs Motoluxe ve Bold 9780 Arasında Kaldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler hayırlı cumalar.Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım karar veremiyorum.Sizin bilgilerinizden yararlanarak bir karar vericeğimi umuyorum.550 lira bütçe ve aklımda 3 telefon var bunlar Motorola Motoluxe,İphone 3gs ve Blackberry Bold 9780.Çok mesaj yazan biriyim bu yüzden blackberry listeme aldım yoksa işletim sistemini beğenmiyorum ve Bis olmadan kullanıcağım için tam verim alamıycağım.Bu üçlüden en iyi F/P telefon Motoluxe ama İos beni çok cezbediyor.Şuan android kullanıyorum.3gs de ise ekran çözünürlüğü benım için sorun.Motoluxede hemen hemen 2 katı çözünürlüğü var.Sizce ekran çözünürlüğü çok fark yaratır mı şuan Galaxy Gio kullanıyorum ve çözünürlüğü gayet tatmin edici.Sizin görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler.

• Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut219

Herkese iyi geceler hayırlı cumalar.Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım karar veremiyorum.Sizin bilgilerinizden yararlanarak bir karar vericeğimi umuyorum.550 lira bütçe ve aklımda 3 telefon var bunlar Motorola Motoluxe,İphone 3gs ve Blackberry Bold 9780.Çok mesaj yazan biriyim bu yüzden blackberry listeme aldım yoksa işletim sistemini beğenmiyorum ve Bis olmadan kullanıcağım için tam verim alamıycağım.Bu üçlüden en iyi F/P telefon Motoluxe ama İos beni çok cezbediyor.Şuan android kullanıyorum.3gs de ise ekran çözünürlüğü benım için sorun.Motoluxede hemen hemen 2 katı çözünürlüğü var.Sizce ekran çözünürlüğü çok fark yaratır mı şuan Galaxy Gio kullanıyorum ve çözünürlüğü gayet tatmin edici.Sizin görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler.

galaxy gio android
    eger telefonunu satmayacaksan Motoluxe bana gereksiz. 2 android sikar. ama android ve ios guzel 2li olur. ama ip3gs eski model kasar ve iphone alip int. paketi olmadan gezeceksen gereksiz.
    bana gore bb al ama bis siz olucaksa o da takoz gbi olur.
    fazla mesaj + sosyal ag - uygulama = blackberry

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gioyu satıcağım.İp3 hız konusuda sorun yaratıcağını sanmıyorum.Tek aklımı kurcalıyan düşük çözünürlük olması.
  • quote:

Gioyu satıcağım.İp3 hız konusuda sorun yaratıcağını sanmıyorum.Tek aklımı kurcalıyan düşük çözünürlük olması.

düşük çözünürlük evet var . İOS 6 ile kasanların oldugunu duydum ve bi 4s e bi ipad 3 e bakıyorsun sonra 3gs e bakıyorsun . Tüplü telefon gibi gözüküyor . Bende de öyle bi ipod uma bi corby 2 me bakıyorum aynı şey.
  • üstüne biraz daha koyabilirsen iphone 4 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

üstüne biraz daha koyabilirsen iphone 4 al bence

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola Atrix
  • Öneriler için teşekkürler.İp4 düşünmüyorum 1300 lira telefona vermek gereksiz geliyor.Ama bu iosu birkaç defa deneme fırsatım oldu.Androidden soğudum diyebilirim.Şuan için Bis paketi alıp 2.el Torch 9800 düşünüyorum.Hem dokunmatik hem klavyeli gayet mantıklı geldi.
  • quote:

Öneriler için teşekkürler.İp4 düşünmüyorum 1300 lira telefona vermek gereksiz geliyor.Ama bu iosu birkaç defa deneme fırsatım oldu.Androidden soğudum diyebilirim.Şuan için Bis paketi alıp 2.el Torch 9800 düşünüyorum.Hem dokunmatik hem klavyeli gayet mantıklı geldi.

ben de torch planliyordum. buyuk ekran + klavye + bb = guzel telefon.ama kimısi
    kasiyor
    renk atiyor
    dokunmatigi kotu diyor. karar veremedim . ama ben 30ocak i bekliyecem. bbnin 2 veya 1yeni serisi tanitilacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.