Şimdi Ara

Iphone 3gs nerede, ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Iphone 3gs 16 gb veya 32 gb hangi mağazalarda hangi fiyata satılıyorlar?
    bir teknoloji marketinden mi yoksa normal bir telefoncudan mı almak gerekir?
    babalar gününnde vatan bilgisayar da 1200 lira olmuştu. bir daha böyle bir indirim olabilirmi?

• bikaç ay daha sık dişini 4 gelince 3gs eli mahkum ucuzlıcak diye düşünüyorum tabi cihazın türkiye piyasalarına gireceği fiyatada bağlı biraz bu 1600-1700 civarı girerse iphone 4 3gslerin fiyatları düşer
  • 3g bile hala 1000 tl altına inmedi diye biliyorum. indiyse de nadirdir ve 900'ün altına yoktur. 1200 lira iyi fiyatmış, geçmiş olsun. iphone 4 çıkınca da 3gs'nin düşeceği fiyat minimum 1000 tl olur. o bile bence zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 29 Haziran 2010; 21:25:25 >
  • Sonuçta bu nokia değil, çok fazla inmesini mucize olmasını beklemeyin.
  • İnmesin zaten nerde amele var elinde iPhone alete acıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarböceği

İnmesin zaten nerde amele var elinde iPhone alete acıyorum

Aynen teli alana kadar çok nadir görüyordum ben aldım herkezde görmeye başladım. Sorun bendemidir nedir anlamadım.
  • insan kendinde olunca biraz da etrafta ariyor normal bu
    ya da ayni hastalik bende de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Videolar Nerede?
    5 yıl önce açıldı
    Nedir Bu CDMA Iphone Olayı yahu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar başlık açmak istemedim. Kuzenim Abd'ye 3 aylıgına çalışmaya gitti, ögrenci TR.DE suan.
    Acaba orada hangi eyaletten hangi magazadan ne kadara alabilir? Ayrıca aldıgımız bu 3gs modelini tr.de sorunsuz kullanabilir miyim?
    Simlock, jailbreak, pasaport kaydı felan ne demek bilmiyorum.
    Tr. de metro markette 3gs 26gb1150tl.ye kadar düşmüştü. Onu kaçırdık, Abd'den ne kadara almak mantıklı.
    Fikirler için sagolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.