Arkadaslar selam, 10 gun once elime gecen amerikadan ebayden aldigim 3gs te asagidaki sorun ortaya cikmistir.Bilgisi, cozumu olan arkadaslar bulabilecegime inaniyorum...
arkadaslar oncelikle alet ilk geldiginde 4.0.2 vardi... bunu jb yapip unlock yaptim.. kullandiktan sonra bisure sonra farkettim alet biranda tum servisleri (gsm ve wifi) gidiyor ve sol ust kosede iphone yaziyor.. bunu arastirdim .. jb-unlock tarzi uygulamalarn yuklenmesi sonucunda olusabilecegini ogrendim.. icindeki comm board adi verilen parcanin degismesi ile duzeliyormus.. tr apple ve us apple da bu hata goruldugunde direk degisim veriyorlar dediler.. tr de bildigim kadari ile tamirini yapan bi yer yok.. bence yazilimsal bir problem. cunku alet kendi kendine kapanip , acilmalar yasandiktan sonra kimi zaman yine servis geliyor ancak kimi zaman 5 kezde restart yapsaniz hep iphone yazisi gelip wi-fi kismi gri sekilde kaliyor..
kisacasi elimdeki iphone ipod gibi kaldi..bu konuda bilgisi ve cozumu olan arkadaslar varsa lutfen ulassin.. bunu kim yapabilir - yada nasil bir yol izlemeliyim...
Herkese yardimlari icin simdiden tesekkurler..
tabi bu arada baska sorun da olabilir.. ben arastirmalarim sonucundaki tahmini hata üzerine konusuyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme