Şimdi Ara

iPhone 3Gs sürekli kullanımda gözüküyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 3Gs sahibiyim ve son bir iki gündür telefonumda bi gariplik var. Şarj olması için gece yatarken telefonu takıyorum ve sabah %97'ye kadar dolmuş gözüküyor ve daha fazla şarj olmuyor. %100'ü göremiyorum. Ayrıca telefonu ekran kilidi yapıp masanın üstüne koyuyorum, hiç bir uygulama çalışmaz iken ama Ayarlar>Genel>Kullanım sekmesinde Bekleme ve Kullanımda süreleri hep eşit gözüküyor haliyle şarj sürekli azalıyor!!! Telefonu kullanmadığım halde kullanılıyormuş gibi oluyor! Power Shutdown (ya da her ne ise) yaptım değişmedi. Telefonu kapattım açtım değişmedi. üm uygulamaların kapalı olduğundan emin olup telrar denedim değişmedi. Bu sorun ile karşılaşmış olan ve çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın sinir oldum. Telefonum son versiyon olan 4.2.1. Yardımınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler...

• aynı sorun benden de vardır tek çözüm restore yapmak..
  • Peki restore yapinca tekrar güncellemeleri, appleri, müzikleri.. vb. yapmam gerekecek dimi? Restore olayi nedir tam olarak bi yardimci olsaniz...
  • cihazı itunese bağlayıp backup alacaksın yani yedeğini, sonra restore yapacaksın yani cihazı sıfırlayacaksın. (içindeki herşey silinecek ama korkmana gerek yok yedek aldık) sonra aldığımız yedeği tekrardan cihaza yükleyeceğiz ve telefonun şarjını tam dolum yaptıracağız bu kadar.
  • Çok teşekkürler. Dediğin gibi yaptım ve düzeldi... Apple'ın patronu da her 6 ayda bir restore yapmayı öneriyormuş zaten, iyi oldu öğrendiğim...
  • Arkadaşlar ne yazıkki aynı sorun tekrar oluştu ve bende tekrar restore yaptım telefonuma. İnşallah yine sorun çözülecek ama böyle devam edecek diye korkuyorum. Acaba servise götürsem onların yapabileceği ekstra bi şey olur mu? Böyle bi sorunla karşılaşmış olan başka kimse var mı acaba?
  • Keşke telefona jb yapıp yapmadığını söyleseydin.Galiba yüklemiş olduğun bir program veya programlar bu soruna yok açıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayda en az bir sefer telefonun bataryasını tamamen bitir, açılmayacak duruma gelsin, ardından şarj et %100 olduğunda çekme, bekle 1 saate yakın öyle kalsın bunu bir iki ayda bir yaparsan iyi olur, bu işlemi yaptıktan sonra performans artışı görüyorum
  • Eğer kurtulamıyorsan bu sorundan, backup alırken app'lerin backup'ını alma o App kısmından sync'ı kaldır ve silinsin yazılımlar telefondan öyle backup al bı şekilde restore sonrası rehber, notlar ve diğer şeylerin backup'ı alınacak. Sonra at versiyonu ve aç telefonu bi kontrol et 5dk kapat ekranı kullanım 0dk'yı gösterecekmi, olumlu ise cydia'ya geç gerekli programları yükle sonra tekrar full şarjdan çıkar ve 0dk'mı diye kontrol et, en son oalrakta app'leri yükle 3'er 5'er at ve sonuçlara bak. Baya zahmetli bir yöntemdir ama sorunu çözemiyırsan garanti çözümdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.