Şimdi Ara

iPhone 3Gs Suya Düştü Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kardeşim telefonunu havuza düşürmüş. aslında havuz kenarında arkadaşı şaka maksatlı suya itmiş telefonu da cebindeymiş. neyse.

telefon direkt kapanmış. eve geldiğinde de ekran board vb parçalarını çıkarttım. birkaç defa iPhone açıp toplamışlığım olduğundan hepsini titizlikle pirince yatırdım ve 2 hafta kadar beklettim.

parçaları geri topladım. telefon açılıyor. ios6 kurulumu sayfasına geliyorum fakat telefon reset atıp yeniden aynı ekrana geliyor.

iTunes a bağlayıp recovery yapmayı deniyorum geri yükleme esnasında telefon yeniden reset atıyor.

Telefonun içindeki fotoğrafları bilgisayara bağladığımda ise görebiliyorum. disk drive da sorun olacağını tahmin etmiyorum ama sorunu da çözebilmiş değilim.

Bu durumla karşılaşmış kişilerin tecrübelerini ve biliniyorsa tamir metodlarını sizden rica ediyorum.

• çocuğu bul telefonun parasını versin vermezse pataklayın büyük ihtimal devreler arasında su kalıp kısa devre olmuştur gidip parayı isteyin çocuktan para kolay kazanılmıyor
  • Kısa devre yapmış olabilir.Benim başıma gelse orda çocuğu döverdim
  • Cihazı unutun bana kalırsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eebalta E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Siz maksimum ne yapabilecekseniz yapmışsınız

Çocuğu bulun paranızı alın bence babacan bir tavırla

Tekrar geçmiş olsun.

• cocuğu bul parayı al gidip temiz bi 3gs al bence
  • Sorun tamamen kısa devreden kaynaklanmaktadır.
  • Büyük ihtimalle ıslanınca kısa devre yapmış. Gidin paranızı isteyin. Benzeri başıma geldi rn azından 300 tllik Telefondu cenimdeki.birde elinden düşürmüştü çocuk. Gittim Ailesiyle konuştum.çocuk da arkadaşlarla konuşurken izinsiz masadan alıp gitmiş görmedim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.