Şimdi Ara

ACİLLLLLLLLL- TELEFON SUYA DÜŞTÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
41.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar n79 suya düştü saç kurutma makinası ile kuruttum şimdi napmam lazım ????????????

• Şimdi 2. el telefon fiyatlarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

Şimdi 2. el telefon fiyatlarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hâmmer

Alıntıları Göster
    telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 6 Şubat 2010; 19:31:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim

evet ciddi ..
  • quote:

ben yazcaktım arkadaş yazmış, aynen bunları yaparsan telefonu kurtarırsın

• quote:

Ana gövde derken komple sökeyimmi yani kasasını falan?? eğer öyleyse garantiside gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosTÇakaL

quote:

Ana gövde derken komple sökeyimmi yani kasasını falan?? eğer öyleyse garantiside gidecek

hayır hayır telefonun pilini çıkar göm pirincin içine. pilide ayrı bi pirince göm.

• quote:

quote:

quote:

hayır hayır telefonun pilini çıkar göm pirincin içine. pilide ayrı bi pirince göm.

Alıntıları Göster
    şekerin içine göm, üstüne biraz limon sık

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ön, arka kapaklarını ve bataryasını çıkardım ve gömdüm umarım çalışır. ne kadar kalması gerekiyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DosTÇakaL -- 6 Şubat 2010; 19:41:52 >

• quote:

arkadaşlar ön, arka kapaklarını ve bataryasını çıkardım ve gömdüm umarım çalışır. ne kadar kalması gerekiyor??

Alıntıları Göster
    2 gün kalması yeterli olurmu ?
  • ikindiye mütakiben gomseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

ikindiye mütakiben gomseydin
    İmzasıda yakıyo ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

ikindiye mütakiben gomseydin
    Mümkün olduğu kadar uzun süre nemini almaya çalış telefonun. Pirinç olayını tam bilmiyorum, ama su oranı düşük olduğu için mantıklı bir yöntem. 1-2 gün pirinc olayını yap.

1-2 gün de kalorifer yanı bir yerde havalandır.

Sonrada çalışıp çalışmadığını test edersin. Telefonu çalıştırmak için sakın acele etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Mümkün olduğu kadar uzun süre nemini almaya çalış telefonun. Pirinç olayını tam bilmiyorum, ama su oranı düşük olduğu için mantıklı bir yöntem. 1-2 gün pirinc olayını yap.

Sonrada çalışıp çalışmadığını test edersin. Telefonu çalıştırmak için sakın acele etme.

Alıntıları Göster
    Ön kapağını nasıl çıkardın be

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Ön kapağını nasıl çıkardın be

Alıntıları Göster
    2gün dursun .sonra aç bi yokla kurumuşmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Kuruladıktan sonra bir kere denedim sadece tuşarın olduğu yerdeki ışıkları yanıp söndüyordu kapattım sonra umarım zarar görmemiştir
  • benim tavsiyem 1 hafta bu yöntemle iphone u çalıştırmışlar bu arada geçmiş olsun
  • quote:

2gün dursun .sonra aç bi yokla kurumuşmu.

Alıntıları Göster
    telefondaki su uçmadan telefonu çalıştırırsan kısa devre olur ve bozulur.

telefondaki su uçtuğu sürece istediğin kadar suya sokabilirsin telefonu(açmama şartı ile)

sadece kurumasını sağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

telefondaki su uçmadan telefonu çalıştırırsan kısa devre olur ve bozulur.

telefondaki su uçtuğu sürece istediğin kadar suya sokabilirsin telefonu(açmama şartı ile)

sadece kurumasını sağla.

Alıntıları Göster
     ACİLLLLLLLLL- TELEFON SUYA DÜŞTÜ !

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.