Şimdi Ara

ACİLLLLLLLLL- TELEFON SUYA DÜŞTÜ ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
41.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzmeyi biliyorsa sorun yok ama bilmiyorsa suni teneffüs yap :)
  • @Dostçakal
    Oksitelenmesi için illa suya düşmesi gerekmiyor, zamanında 6600'ım bozulduğunda bizim telefoncuya götürmüştüm açtı tabi yanımda muhabbet ederek tamir ediyor. En sonunda dedi bu cihaz su gördü diye ben dedim her zaman cebimde durur hiç su görmedi yanından bile geçmedi diye inanmadı illa bu su görmüş dedi içinde oksitlenme varmış. Nası oldu ben anlamadım ama onları temizleyince telefon çalışmıştı.
  • Su nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuco

3310 olsa calışır bu yöntemlerle ama bu telefon istersen 1 ay prinç tarlasında beklet yinede calışmaz..

3310 ile ben denize girdim. Şortmayo cebinde girdim. Deniz soğuk olduğudan yavaş yavaş giriyordum. Tam cep düzeyine gelince su 3310 çığlık atar gibi titredi. Son titremesi o oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosTÇakaL

quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim

Ana gövde derken komple sökeyimmi yani kasasını falan?? eğer öyleyse garantiside gidecek

Garanti zaten ilgilenmez kesinlikle. Suya düştü ve kullanıcı hatası diyor... N73'üm de aynısı olmuştu 80 TL parça parası aldı K.V.K

• quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Benımde telefonum düştü suya şimdi bende aynısımı yapim nokia3310?

Kendine bir iyilik yap 3310nu cope at kendine yni bir insan telefonu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

@Dostçakal
    Oksitelenmesi için illa suya düşmesi gerekmiyor, zamanında 6600'ım bozulduğunda bizim telefoncuya götürmüştüm açtı tabi yanımda muhabbet ederek tamir ediyor. En sonunda dedi bu cihaz su gördü diye ben dedim her zaman cebimde durur hiç su görmedi yanından bile geçmedi diye inanmadı illa bu su görmüş dedi içinde oksitlenme varmış. Nası oldu ben anlamadım ama onları temizleyince telefon çalışmıştı.

Tanıdık bir arkadaşımın telefonu ıslanmış kendi imkanlarıyla kurulamış telefonu daha sonra ufak bir arıza verdiği için servise göndermiş. Teledonun arızasını gideren servis not yazmış ''Telefonunuzu nemli ortamlardan uzak tutunuz'' diye.
    Benimde servisten beklediğim not tam olarak budur

• Telefon servisten geldi. Garanti harici. Adamlar anlamış
    Not: Sıvı temaslıdır.
  • iSPİRTO İLE SİL diş fırçasıyla pirinçten çıkarınca hiç bir zararı olmaz korkma telefon tamirinde calıstım bi süre
  • benimde düşmüştüm 6230i bi saflık yapıp açmaya çalışmıştım devreler herşey yanmış orda o yüzden düşerse sakın açmaya çalışmayın kısa devre yapar at teli çöpe gerçi ben 5 yıl önce 120 lira vermitim yaptırmaya

seninki düzelmedimi şimdi pirince koydun ettin
  • En kral yöntemi ben size söyleyeyim arkadaşlar, önce telefonu suya atıyoruz. Artık bozuk bir telefonumuz var. Sudan çıkartıp boarda kadar söküyoruz. Saç kurutma makinesiyle uzaktan uzaktan tutarak yüzeysel olarak kurutuyoruz. Elimize bir diş fırçası alıp, tinere batırıyoruz. Ekran harici bilumum bölgeleri tinerle güzelce siliyoruz. 5 dakika sonra bataryamızı takıp sağı solu arıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim

aynen bunu yap acele edip açma kısa devre yapıp yakarsın.Biraz idare etcen ilk düşmede fazla hasar almadıysa düzelir

Herkes söylemiş bende heyecanla yazdıydım ye la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 18 Şubat 2010; 12:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarışNet

iSPİRTO İLE SİL diş fırçasıyla pirinçten çıkarınca hiç bir zararı olmaz korkma telefon tamirinde calıstım bi süre

Olayı kısaca özetleyeyim..telefon suya düştükden sonra garantili olduğu için içini açmadan saç kurutma makinası ile kuruttum. Sonra pirinçin içine koydum ve 3 gün sonra çıkarttım telefon çalıştı. Ama sim kart boşluğuna içine pirinç kaçtığı için kart yerine oturmadı telefonu servise gönderdim. Servis telefonun sıvı temaslı olduğunu anladı ve garanti harici geri gönderdi. Dün akşam telefoncu arkadaşa içini açtırdım ve telefonun içindeki pirinç çıktı Telefonu yarın alırsın dedi muhtemelen oda ispirto ile temizleyecektir öyleyse. Öneriniz için teşekkürler..

• quote:

quote:

iSPİRTO İLE SİL diş fırçasıyla pirinçten çıkarınca hiç bir zararı olmaz korkma telefon tamirinde calıstım bi süre

Olayı kısaca özetleyeyim..telefon suya düştükden sonra garantili olduğu için içini açmadan saç kurutma makinası ile kuruttum. Sonra pirinçin içine koydum ve 3 gün sonra çıkarttım telefon çalıştı. Ama sim kart boşluğuna içine pirinç kaçtığı için kart yerine oturmadı telefonu servise gönderdim. Servis telefonun sıvı temaslı olduğunu anladı ve garanti harici geri gönderdi. Dün akşam telefoncu arkadaşa içini açtırdım ve telefonun içindeki pirinç çıktı Telefonu yarın alırsın dedi muhtemelen oda ispirto ile temizleyecektir öyleyse. Öneriniz için teşekkürler..

telefonu bilmiyorum nası bişi ama pirinç nası kaçar abi yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

telefonu bilmiyorum nası bişi ama pirinç nası kaçar abi yaf

Tam olarak ok işaretinin gösterdiği yerden içeri girdi ve içerideki nemide çekince şişti ve sıkıştı hain pirinç

• Geçen gün arkadaşım çay dökmüş üstüne..Açılmamış telefon.. Pirince gömüp kavanozu kaloriferin üzerine koymuş..Bir tuşu çalışmıyor ama telefon düzeldi..
  • Benim enişte 3310 u tuvaletin içine düşürmüştü sonra poşetle içinden aldı çamaşır suyunu döktü gıcır gıcır yıkadı 2 gun sonra bataryayı taktı çalıştırdı
  • ya ben telefonumu tuwalete düşürdüm poşet geçirdim aldım.. açılmamsı gerekiomus ama açmaya çalıstım birçok kez.. :S kuruladım ve pirincin içine koydum çalısır mı acaba ? ya da telefoncuda yapılır mı ?
  • http://www.blogkaan.com/2009/08/cep-telefonu-suya-dustugunde-ne-yapmak.html

Bir zamanlar paylaşmıştım. Oku istersen belki yardımı dokunur.

Edit : Benim 5800 havuza düşmüştü. Bütün parçaları çıkardık ve saç kurutma makinesinin soğuk hava sistemiyle kuruttuk.
    Daha sonra güneşe koyduk.

3-4 Saat sonra açtık ve sorunsuz çalıştı.

Fakat daha sonra kapandı ve açılmadı. Entegresi yanmış. 100 tl 'ye tamirini yaptırmıştım.

Anlattım ama belki işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 20 Nisan 2010; 19:11:00 >
  • ya benim telde genoa suya düştü hemen çıkarıp kurutmaya basladım bezle sonra içinde hafif kaldı açtım açıldı ama sonra geri kapandı şimdi pirince koydum napmam lazım acil yardim!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.