telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
nasıl suya düştü eğer tuvalete düşdüyse duru suyla yıka ama yıkarken bataryayı felan çıkar daha sonra princ dolu kavonoza at içindeki nemi çeksin 1 hafta boyunca princin içinde kalsın arada telefonu çıkat prnci kurut tekrar koy,
eğer yıkama işlemini yapmazsan korozyon olacaktır
az önce arkadaşım tuvalete düşürdü aynı bu uygulamayı yaptım kaynar ve soğuk su ile duruladık bakalım çalışır umarım. daha yeni almıştı samsung'u yazık oldu.
Arkadaşlar herkese merhaba; Ben ve arkadaşım, (ikimizde yüksek kimya müh. adayıyız) bu telefon ıslanmasına karşı bir çözelti geliştirdik ve ürün haline getirdik. Şuanda sahibinden de "Cep Simidi" adında satılmakta, faturalı şekilde ürünleri gönderebiliyoruz. İsterseniz bi bakın diyicem reklam da yapıyorum farkındayım ama win to win bu sonuçta =) Aynı zamanda bizim gibi yerli genç girişimcilere yardımcı olmak isteyeceğinizi de düşünüyorum. İlgilenenler ya da nasıl oluyo bu ya diyenler vardır illaki, bana buradan veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Açıklmalar ilanda da mevcut. Bu arada feysten falan paylaştık kimse inanmamış :) Video koymak şart oldu. Siz okurken var mıdır video yok mudur bilemeyceğim. Ama en kısa zamanda halledeceğiz. Neyse herkese okuduğu için teşekkür ederim. Saygılar...
tgrblcT
kullanıcısına yanıt
Video linki, ufak oldu ama vidyo herşeyi anlatıyor. O beğenmeyen arkadaş neden beğenmediğini yazabilir mi? Hatam varsa düzeltmek isterim. https://www.youtube.com/watch?v=S9FPU_zY5PM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme