Kapağı açmak için 5 dk uğraştım. üst tarafından koparcasına çektim bıçak desteğiyle tabi. Sonra açıldı. Sende açacaksan benim yaptığım gibi dene korkma kırılmaz çok sağlam ve yumuşak malzemeymiş test ettim.
samsung sgh l170 i kahve nin içine düşürdüm , hemen çıkarıp kuruttum 4 saat sonra çıkardım , şuan gayet kullanıyorum fakat şarjı daha az gidiyor gibi
2-3 gün kalsın pirinçte. Ben U600'ü kurtardım bir kere pirinçle.
Tek umudum pirinç arkadaşlar hepinize teşekkürler yardımlarınızdan ötürü. düzelmezse servise göndercem ama telefon parası isterler eminim
quote:
Orijinalden alıntı: DosTÇakaL
quote:
Orijinalden alıntı: rokobatu
Ön kapağını nasıl çıkardın be
Kapağı açmak için 5 dk uğraştım. üst tarafından koparcasına çektim bıçak desteğiyle tabi. Sonra açıldı. Sende açacaksan benim yaptığım gibi dene korkma kırılmaz çok sağlam ve yumuşak malzemeymiş test ettim.
Garantisi bitti o hareketinle biliyorsun değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: DosTÇakaL Arkadaşlar n79 suya düştü saç kurutma makinası ile kuruttum şimdi napmam lazım ????????????
Garantisi bitti o hareketinle biliyorsun değil mi
adam suya sokmuş sen hala garanti diyosun
bi kere s500i'ye hapşırmıştım ekranı kaymıştı kuruyunca düzeldi ama
Suyamı düştü, delikten mi çıkardın:)
quote:
Orijinalden alıntı: vaynett
ya benim de bi telefona su dökülmüştü sabah açtım baktım ıslanmış 1 aydır öylece duruyor çalışmıyor yapılır mı acaba bu
Oksitlenmiştir hocam o umudu kes.
Bu arada suyla yıkadığım flashdiski 1 liralık pirinçle kurtardım.
quote:
Orijinalden alıntı: SQua
Şimdi 2. el telefon fiyatlarına bak
ilan verse yine burada verir
Benim de telefonum 2 kere deniz suyu içti... İkisini de kurtaramamıştım fakat ilkinde sahildeydim cepten çıkarttım güneşe koydum çalışmadı meğer tatlı suya tutmam gerekiyomuş falan filan. 2. telefonumda ise bisikletle denize uçmuştum hastaneye kaldırıldığım için telefon kimsenin umrunda değildi. Fakat sana güzel bir haberim var hattını kullanabilirsin
Sim kartı kurtardım oda önemliydi tabi ama telefon daha önemli. Bu akşam pirinç içindeki 1. gün olacak salı günü çıkartmayı düşünüyorum. Baklım sonuç ne olacak
Boynunu kır çöpe at
quote:
Orijinalden alıntı: snncbc
telefonu kapat tüm parçalarını çıkar ana gövde ve pili bi kavanoz pirincin içine göm,at 1 2 gün bekle...şaka deil ciddiyim
Yorumu siler misin yada sildirir misin? Ben yazacaktım da bu yorumu :D
Pirinçle bekletmekle kalma pirinçlen pilav üstüne kuru dök.Telefon o sıcaklığın içinde terlesin bi kendine gelsin.Sonra telefonuna bol C vitamini ver o suya düşünce nezle olmuştur.