Şimdi Ara

Telefon aniden bozulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şeyim telefonda ve uzun bir süre en az 1 yıl telefon alacak bir durumum yok. Bir yakınımın telefonu aniden bozuldu hiçbir problemi olmayan telefondu. Telefoncu işlemcisi bozulmuş demiş. Şimdi benim merak ettiğim bir telefon cidden aniden nedensizce bozulabilir mi? Telefon iphone. Güncelleme yapmıyorum planlı olarak iphone güncelleme yapılan telefonları eskitiyor olabilir diye. Acaba yakınımın telefonu güncelleme yaptığı için mi aniden bozuldu?

• Işlemci krizi geçirmiş. Yüksek voltaj yüklemesi yapın
  • Komutan Kangal kullanıcısına yanıt
    Telefoncuya götürdüler işlemci bozulmuş diyip geri yolladı üstelik 4gün falan kaldı telefoncuda.
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek voltaj yükleyip yoğun bakıma almıştır muhtemelen. Eğer öyleyse yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
    Hocam peki telefon neden öyle olur? Sebep nedir?
    Daha doğrusu sebepler nelerdir? Yani telefonlarda her şeyimiz var sonucta rahatsız edici bir durum
    Rami ve romu fazla zorladığınızda gerçekleşir genelde. Telefonu mümkün olduğunca zayıf(hafızası minimum da kalacak şekilde) kullanmakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon durmadan titriyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hafıza derken hocam uygulamalar falan mı? Ram ve rom fazla zorlamamak için ne yapmak lazım internette bir şey bulamadım bununla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komutan Kangal

Işlemci krizi geçirmiş. Yüksek voltaj yüklemesi yapın
    kalp krizi esprini kimse anlamamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.