Şimdi Ara

Telefon durmadan titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zenfone 2 telefonumu lavaboya düşürdüm ardından içindeki suyu süzdüm telefon titremeye başladı yarım saattir titriyor aralıksız. Kuruttum pirinç kavanozuna attım telefonu bir ara 10 dk falan flaşı yandı sonra söndü. Durmadan titriyor bu telefon bataryası gömülü olduğundan bir şeyde yapamıyorum. Sizin bir öneriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronos.

Arkadaşlar Zenfone 2 telefonumu lavaboya düşürdüm ardından içindeki suyu süzdüm telefon titremeye başladı yarım saattir titriyor aralıksız. Kuruttum pirinç kavanozuna attım telefonu bir ara 10 dk falan flaşı yandı sonra söndü. Durmadan titriyor bu telefon bataryası gömülü olduğundan bir şeyde yapamıyorum. Sizin bir öneriniz var mı ?

Servise götürün.Kafayı yemiş telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralıksız titrese telefon ne zamana biter şarjı ? %40 falan vardı en son, çok fazla ses çıkarıyor en azından bataryasının bitmesi lazım götürebilmem için
  • quote:

Aralıksız titrese telefon ne zamana biter şarjı ? %40 falan vardı en son, çok fazla ses çıkarıyor en azından bataryasının bitmesi lazım götürebilmem için

Telefona ayarlar kısmına girebilme imkanınız varmı?

• Keşke erişimim olabilse, bilgisayara bağlamaya çalıştım tepki vermedi. Büyük ihtimal ekran nemlendi durmadan titremesi o yüzden
  • quote:

Keşke erişimim olabilse, bilgisayara bağlamaya çalıştım tepki vermedi. Büyük ihtimal ekran nemlendi durmadan titremesi o yüzden

Pili bitmesi istiyorsanız ekranı açık tutun son parlaklık seviyesinde ekranı açmayı başarabilsen bile yeter.Ama telefon uyku moduna geçtiği zaman tekrar uyandırman lazım anca sarj öyle biter.

• Titremesi bitti şuan sanırsam bataryayı tüketti, artık yapmam gereken yarını beklemek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos. -- 30 Ekim 2016; 19:34:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon titreyip açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Titremesi bitti şuan sanırsam bataryayı tüketti, artık yapmam gereken yarını beklemek olacak

En iyisi olur hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.