Şimdi Ara

Mouse hareketsiz kalınca donuyor , hareket ettirince donma kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim win 8.1 başlıkta yazdığım gibi video izlerken veya pes oynarken (yani mouse kullanmadığım zamanlarda) bilgisayar donmaya başlıyor hareket ettirince devam ediyor sonra tekrar aynı sorun , kısır döngü halinde devam ediyor bu olay. yardımcı olursanız sevinirim video izleyemez oldum şimdiden teşekkürler :(

• Mousenin özelliğindendir o.4-5 dakka kullanmadığın zaman mouse kendini otomatik devre dışı bırakıyor.mouseyi tıklatınca düzelir.O bilgisayarın donduğunu göstermez.Benim şahsen böyle A4Tech X7 Mousem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Mousenin özelliğindendir o.4-5 dakka kullanmadığın zaman mouse kendini otomatik devre dışı bırakıyor.mouseyi tıklatınca düzelir.O bilgisayarın donduğunu göstermez.Benim şahsen böyle A4Tech X7 Mousem var.

sorun yeni ortaya çıktı 1 senedir aynı mouse kulllanıyorum mouse ile alakası yok mouse takılı değilkende aynı sorun oluyor
  • Aynı sorun 2-3 aydır bende de var. Mouse boşta kalınca oyunda fps dibe vuruyor. Video izlerken keza öyle. Driver ile ilgili bir durum diye düşünüyorum ama sebebini veya çözümünü henüz bulamadım. Bir fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.