Şimdi Ara

iphone 3gs TR den alınma 3.1.3 jailbreak için yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar turkcell den 2 gün önce kontratsız aldığım 3gs 16 gb cihazıma jb yapmak istiyorum..önce hiç yapılmadı ve nasıl yapılacağını da bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...sürüm 3.1.3 ve 5. hafta üretimidir....

• yapılamıyo malasef 3.1.3 jb yok
    bekliyoruz bizde
  • ne zaman gelir bilginiz varmı birde bu cihaz beşinci hafta fakat 2010 beşinci hafta da olabilir..tam bilmiyorum yani.eğer 2010 ise ne olacak olmuyo mu jb?
  • 2010 5.hafta üretimidir. Ne zaman çıkacağı belli değil. Net bir bilgi yok.
  • Forumda öyle bilgiler varki insanın kafası karışmıyor değil...kimi var diyor,kimi şu hafta üretimi sonrası olmuyor,kimi hiç yok daha bekliyeceğiz....hangisi doğru anlamıyorum......
  • aslında karışık değil 3g-2g ler için 3.1.3 jb var

3gs 3.1.3 için jb yok 3.1.2 için var

karışık gibi geldi banada şimdi
  • o zaman app den satın alıp paşa paşa kullanacağız:D
  • işte yapabilen başka bir forumdan alıntı...
    quote:

FearlessCrazy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru söylüyorsun 3GS için jailbreak çıkmadı ama custom fw yle bunu yapabilirsiniz
    ilk önce telefonunuzu 3.1.2 ye restore etmeniz gerekir 3.1.2 fw yi indirin Windows\System32\drivers\etc\host dosyasını notepad le açın en altta 74.208.105.171 gs.apple.com bunu yazın 3.1.2 restore yapın sonra hata vericek 1015 hatası felan sonra blackra1n le jailbreak yapın telefonunuz açılacak sonra cydia yı yükleyip app 3.1 i felan yükleyin herşeyi herşey bittikten sonra
    iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware
    buradan telefonunuz için custom fw indirin 3.1.3 tekrar 3.1.3 e restore edin custom fwyle ben bu yöntemle yaptım şuan telefonum jailbreaklı Iphone 3Gs 16 gb Black sürüm 3.1.3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.