Şimdi Ara

İphone 3gs Tuş Kilidi Sesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 3gs 5.0.1 fw kurulu telefonumun 1 haftadır gelen arama msj sesleri çıkmasına rağmen tuş kilit sesi, msj yazarken klavye tıklama sesi ve oyun oynarken hiç bir ses çıkmıyor, kulaklığı takınca bütün sesler kulaklıktan duyuluyor. telefonu aç kapa yaptım tekrardan kurulum yaptım değişen bişey yok ne iştir anlamadım aynı durumla karşılaşanınız varmı acaba çözümü nedir?

• yandakı tıtresım tusu kapalımı baktınmı ?
  • titreşim tuşu kapalı ayarlarda tuş kilit sesi vs açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyy

titreşim tuşu kapalı ayarlarda tuş kilit sesi vs açık

ayarları sıfırlamayı denedınmı kardesım.
  • 5.0.1 fw kurulu custom fw oluşturup tekrardan kurulum yaptım telefona aynı yine önceden yoktu yaklaşık 1 haftadır bu sorun var telefon eşimin düşürmüş galiba kendide hatırlamıyo titreşim tuşunun etrafı zedelenmiş kulaklık takınca sesler geliyo anlamadım ne iştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyy

5.0.1 fw kurulu custom fw oluşturup tekrardan kurulum yaptım telefona aynı yine önceden yoktu yaklaşık 1 haftadır bu sorun var telefon eşimin düşürmüş galiba kendide hatırlamıyo titreşim tuşunun etrafı zedelenmiş kulaklık takınca sesler geliyo anlamadım ne iştir.

Titresim Tusu Bozulmustur Kesın Tusu Assa Yukarı Kaldırdıgınızda Telefon Bir Tepki Veriyormu ?
  • titreşim tuşu çalışıyor dostum
  • up
  • Donanım Sorunu Var Kardeşim Senin Telefonda.
  • Ses ayarlarını değiştirmedi isen güzelce bir format cek.
    5.0.1i tekrar yükle
  • sonucu merak edıyoruz.
  • Sonuç ?
  • bu sorun bende de var çözülmedi sanırım seninde telefon sessizde değil çaldır ses çıkıyor yani göstergeleri gözükmüyor tuş kilit sesi çıkmıyor ?=(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.