Bildirim
iPhone 3Gs Uygulama İçi Kasıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 4s al kasma olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: colombo53
iPhone 4s al kasma olmaz.
Kokten cozum olmus :) -
Sen 3gs te intinity blade 2 oynarsan tabi kasar. Daha dusuk mb da oyunlar oyna -
Slam dunk king oynarken bende de biraz kasma yapıyor. -
iphone 3gs ile infinity blade 2 gibi bir sürü oyunu kasmadan oynarsın gta 3 dışında onda hafif lag oluyor home butonuna iki kere bas hızlı Sonra açık uygulama varsa
basılı tut kapat..
bluetooth açıksa kapa
yada telefonu yeniden başlat
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanefe43
iphone 3gs ile infinity blade 2 gibi bir sürü oyunu kasmadan oynarsın gta 3 dışında onda hafif lag oluyor home butonuna iki kere bas hızlı Sonra açık uygulama varsa
basılı tut kapat..
bluetooth açıksa kapa
yada telefonu yeniden başlat
Dostum her uygulama zaten kapalı, büyük ihtimal işlemciden kaynaklı yavaşlamalar yaşanıyor. -
hocam bende kasma yok 4.3.3 jb -
quote:
Orijinalden alıntı: ralp88
hocam bende kasma yok 4.3.3 jb
iOS 5'in de getirdiği bir ağırlık olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: yogitech
quote:
Orijinalden alıntı: ralp88
hocam bende kasma yok 4.3.3 jb
iOS 5'in de getirdiği bir ağırlık olabilir.
o zaman siri port edilene kadar 4.3.3 de devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 1 Ocak 2012; 3:14:10 > -
400 Mb Nba 2k12 Lite Oynuyorum.. Felaket Kastığı Yerler Oluyor.. iOS 5'e Geçirmedim Güncelleme Yapmadım. Belki Ondandır? -
quote:
Orijinalden alıntı: alper_bjk
400 Mb Nba 2k12 Lite Oynuyorum.. Felaket Kastığı Yerler Oluyor.. iOS 5'e Geçirmedim Güncelleme Yapmadım. Belki Ondandır?
iOS 5 ile 4 arasında fark hissedeceğinizi sanmam. -
Restore Deneyin Yada RamCleaner Gibi Programlarla Ram'i Temizleyerek Yola Devam Edin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X