Şimdi Ara

iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede mevcutmu?Hangi siteye baksam 1 ay içinde teslim yazıyor
    Getirtebileceiğim bir yer varmı?

• genpadan telefonla siparişle 1600 e alabilirsin .iPhone 4 anakonusunda gerekli telefon numaraları var.
  • Hmm 1600 iimiş 2090'a dusunuyordum. bu cok ıyı geldı.Tel numaralarını alabılırmıyım mumkunse?
  • quote:

İPHONE 4 NEREDE BULABİLİRSİNİZ?

Şuan 28.11.2010 itibari ile iphone 4 ler vodafone cepshoplarda bulunmamaktadır.Ellerinde olanlarda numara taşıma karşılığı vermektedir ama genel anlamda vodafone dan iphone 4 bulmanız pek mümkün gözükmüyor.Türkcell de hemen hemen her bayisinde iphone 4 var ancak vodafone olsun türkcell olsun sadece kontratlı satış yapıyor.

Şuan için alabileceğiniz taksitli veya peşin en uygun yer Genpa Telekominikasyom A.Ş. dir.

Bu numarlaradan telefonunuzu isteyebilirsiniz ama daha önce Genpanın sitesinden iphone 4 ön sipariş formu doldurmanız gerekmektedir.

Form:http://www.genpatech.com/_iPhone_4&selected=9~0

0212 359 05 14 Genpa Mehtap hanım

0212 359 0 359 Genpanın kendi numarası oradan Mehtap hanım ile görüşmeyi talep edin veya Esra hanım.

veya internette bazı alışveriş siteleri gg ve sahibinden.com dan kendinize telefonu temin edebilirsiniz.

göz göre göre kazıklamalarına izin vermeyin ben de 1599 a aldım 1560 a da alanlar var zamanında

• Yardımların için cok tesekkurler.
    iyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.