Şimdi Ara

Iphone 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    850-900 TL ye nereden alabilirim birde 2 yıl sorunsuz kullanabilirsiniz dediniz ya 2 yıldan sonra ne gibi sorunlar çıkarabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Gülerr

Selamun Aleyküm Aranıza Yeni Katıldım Hepinize Selamlar Saygılar

Arkadaşlar elimde 1000 liralık bir bütçe var ve ne telefon alacağıma karar veremedim ilk başlarda LG Optimus 4x HD dedim ama sonradan düşününce telefonun çok büyük olduğuna karar verdim ve vazgeçtim dünden beridir aklımda Iphone 4 var ama şimdide aklımda şöyle bir konu var hala Iphone 4 alınır mı İos 7 Güncellemesi geldi mi gelmedimi bilmiyorum Iphone 4 için çok kasar diyorlar internette öyle okudum yani size sorum Iphone 4 bu zamanda alınırmı alınmaz mı alınmaz ise nedenleriyle yazarsanız

Dipnot:Telefondan beklediğim biraz hızlı olsun internette dolaşırken Facebook Twitter gibi Sosyal Paylaşım sitelerini kullanıyorum rahat bir şekilde gezip dolaşmak istiyorum oyun oynarım ama çokda bağımlısı değilim.

TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER SEVGİLİ DONANIM HABER AİLESİ

ios 7 ile kasacagi dogru. Cunku apple son urunlerine yonlendirmek icin eski modellere verecegi guncellemeleri kasacak seklinde veriyor. Ancak 4 ios 6 ile birlikte 1 sene kadar idare eder diye dusunuyorum. Son cikan yuksek grafikli oyunlar haricinde telefonda cok sıkıntı yasamazsiniz. Ben aralik ayinda sattim iphone 4u. Hala iyiydi.

• Benim içim oyun 2. planda benim için 1. plan arayüz rahatlığı Facebook Twitter ve İnternette rahat dolanabilme ve şık bir telefon dediğim gibi oyun benim için 2. planda bazı arkadaşlar oyun oynamazsam ve facebook twitter whatsapp gibi şeyleri güncellemez isem istediğim kadar kullanabileceğimi söylediler doğrumu birde bir sorum var :D Vatan Cardı olup World Card ile 5 taksit yaparsak herşeye ek %12 indirim alıyormuşuz o doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Gülerr -- 4 Temmuz 2013; 21:55:09 >
  • quote:

Benim içim oyun 2. planda benim için 1. plan arayüz rahatlığı Facebook Twitter ve İnternette rahat dolanabilme ve şık bir telefon dediğim gibi oyun benim için 2. planda bazı arkadaşlar oyun oynamazsam ve facebook twitter whatsapp gibi şeyleri güncellemez isem istediğim kadar kullanabileceğimi söylediler doğrumu birde bir sorum var :D Vatan Cardı olup World Card ile 5 taksit yaparsak herşeye ek %12 indirim alıyormuşuz o doğrumu

guncellememek konusu dogru. uygulamalari guncellemeZseniz sonuna kadar kullanabilirsiniz ;)

• 900 liraya hangi mağaza ? Link mümkün mü?

• Peki güncelleşmemiş olarak telefonumu yedekleyebilirmiyim bir yere yani oldu ki yanlışlıkla güncelledim geri alabilmek için yani istediğim telefonumda herşeyi ayarladıktan sonra onu yedekleyip istediğim zaman o haline dönebilme imkanım var mı
  • quote:

Peki güncelleşmemiş olarak telefonumu yedekleyebilirmiyim bir yere yani oldu ki yanlışlıkla güncelledim geri alabilmek için yani istediğim telefonumda herşeyi ayarladıktan sonra onu yedekleyip istediğim zaman o haline dönebilme imkanım var mı

itunes veya iclouddan yedekleyebilirsiniz .

• quote:

Benim içim oyun 2. planda benim için 1. plan arayüz rahatlığı Facebook Twitter ve İnternette rahat dolanabilme ve şık bir telefon dediğim gibi oyun benim için 2. planda bazı arkadaşlar oyun oynamazsam ve facebook twitter whatsapp gibi şeyleri güncellemez isem istediğim kadar kullanabileceğimi söylediler doğrumu birde bir sorum var :D Vatan Cardı olup World Card ile 5 taksit yaparsak herşeye ek %12 indirim alıyormuşuz o doğrumu

soyledigim gibi en az 1 sene idare edersiniz. ama facebook ve whatsapp eski surumlere olan destegi uzun sure cekmiyor. sorun yasamazsiniz. vatan hakkinda bilgim yok malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media Markt'ta geçen hafta 899 tlden satıldı,denk gelirsiniz,acele edip 1000 tl civarına almayın.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Media Markt ta beyaz seçenek yok galiba ben Vatan'dan almayı düşünüyorum şuanda 1025 Lira beyazı birde o vatan cardı olup World Card ile 5 ay taksit yapana %12 indirim geliyorsa telefon 902 liraya geliyor :D eğer birde hafta sonu indirimi felan oluyor bazen ama onlar apple la gelmiyor galiba oda geliyorsa tamamdır :D haftaya alırım
  • Dediğim gibi almak için aceleci olmayın,puan kampanyalarıyla 800-820 tl civarlarına satıldı,şuan kur yüksek olduğunu için fiyatlar arttı,dediğiniz şekilde alabiliyorsanız ve bekleyemem diyorsanız alın.

• L720 ye bakın derim ben şahsen. Iphone 4 hoş telefondur ama.

• Güzel telefon pişman olmazsın

• Teşekkürler hocam

• Kullanım şeklinize göre iPhone 4 sizin işinizi fazlasıyla görür güncelleme yapmazsanız sıkıntı yaşamazsınız. İyi günler de kullanın.
  • Hocam benim önerim İphone 4,benim abimde İphone 4 var kasma sıkıntısı yok 2 yıldır kullanıyor çok sağlam kasası var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.