Şimdi Ara

Iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm Aranıza Yeni Katıldım Hepinize Selamlar Saygılar

Arkadaşlar elimde 1000 liralık bir bütçe var ve ne telefon alacağıma karar veremedim ilk başlarda LG Optimus 4x HD dedim ama sonradan düşününce telefonun çok büyük olduğuna karar verdim ve vazgeçtim dünden beridir aklımda Iphone 4 var ama şimdide aklımda şöyle bir konu var hala Iphone 4 alınır mı İos 7 Güncellemesi geldi mi gelmedimi bilmiyorum Iphone 4 için çok kasar diyorlar internette öyle okudum yani size sorum Iphone 4 bu zamanda alınırmı alınmaz mı alınmaz ise nedenleriyle yazarsanız

Dipnot:Telefondan beklediğim biraz hızlı olsun internette dolaşırken Facebook Twitter gibi Sosyal Paylaşım sitelerini kullanıyorum rahat bir şekilde gezip dolaşmak istiyorum oyun oynarım ama çokda bağımlısı değilim.

TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER SEVGİLİ DONANIM HABER AİLESİ

• Karar sizin ama bi nexus 4'e bakin derim. İphone' önermeme sebebim ios 7 de kasacak olması. Olmadı 2.el temiz bi 4s alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ios 7 e yükseltmesem bir sorun arz eder mi
  • Etmez ama uygulamalardan destek yavas yavas kesilecektir. Tabi 3gs kullananlarda var.iphone 4 de alabilirsiniz. Zaten kasma dediysem rehbere 10 sn de giris falan değil yeni nesil oyunlarda sikinti yaratir. Demem o ki nexus biraz daha uzun goturur

• quote:

Orijinalden alıntı: boboemre

Etmez ama uygulamalardan destek yavas yavas kesilecektir. Tabi 3gs kullananlarda var.iphone 4 de alabilirsiniz. Zaten kasma dediysem rehbere 10 sn de giris falan değil yeni nesil oyunlarda sikinti yaratir. Demem o ki nexus biraz daha uzun goturur

Hmm doğrumu anladım yani ben şimdi Telefonu İos 7 ye güncellediğimde telefonda bir kasma olmayacak fakat yeni çıkan oyunlarda atıyorum mesela asphalt 10 geldi yükledim oyun oynarken kasıyor oyunda çıkıyorum facebook vb dolaşıyorum kasma olmaz böyle mi doğrumu anlamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Gülerr

quote:

Orijinalden alıntı: boboemre

Etmez ama uygulamalardan destek yavas yavas kesilecektir. Tabi 3gs kullananlarda var.iphone 4 de alabilirsiniz. Zaten kasma dediysem rehbere 10 sn de giris falan değil yeni nesil oyunlarda sikinti yaratir. Demem o ki nexus biraz daha uzun goturur

Hmm doğrumu anladım yani ben şimdi Telefonu İos 7 ye güncellediğimde telefonda bir kasma olmayacak fakat yeni çıkan oyunlarda atıyorum mesela asphalt 10 geldi yükledim oyun oynarken kasıyor oyunda çıkıyorum facebook vb dolaşıyorum kasma olmaz böyle mi doğrumu anlamışım

Evet o dediginiz uygulamalardada 1 sn fark yaratir en fazla

Edit: telefonda kucuk kasmalar olacak elbet. Apple'ın satıs politikasi. İnsanları yeni telefona yonlendiriyo. Bu arada i4 de asphalt 10 desteği olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 4 Temmuz 2013; 14:05:46 >

• Kusura bakma senide yordum birazda yani anladığım kadarıyla mesela telefona hiç oyun yüklemedim sadece facebook twitter whatsapp felan yükledim telefonda oyun yok 0 İos 7 ye güncelledim telefonu telefon yinede eskisi gibi stabil kendi performansını verir değilmi birde bir sorum daha var Iphone 4 zamanla Subway Surf Temple Run Candy Crash gibi oyunları çalıştırmayı durdururmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Estağfurullah. Evet hocam sıkıntıya sokmaz sizi. Merak etmeyin candy crush falan oynarsiniz. ben sadece bi nexus 4 e de goz atin dedim.

• Teşekkür ederim ilginiz için nexus 4 e de baktım da onunda fiyatı 1200 1300 arası değişiyor benim max bütçem 1050 lira Vatanda Beyaz Iphone 4 8 gb 1025 lira bütçemi 1100 liraya zorlarım orjinal aksesur alırım kılıf parmak izi bırakmayan ekran koruyucu felan alacağım bu arada bildiğiniz aksesuar satan site var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Gülerr

Teşekkür ederim ilginiz için nexus 4 e de baktım da onunda fiyatı 1200 1300 arası değişiyor benim max bütçem 1050 lira Vatanda Beyaz Iphone 4 8 gb 1025 lira bütçemi 1100 liraya zorlarım orjinal aksesur alırım kılıf parmak izi bırakmayan ekran koruyucu felan alacağım bu arada bildiğiniz aksesuar satan site var mı

hocam alin iphone 4 pisman olmazsiniz. siz de benim gibi orta seviye kullanicisiniz galiba. bu arada gg'dan kılıflara bakabilirsiniz.

kusura bakmayin mobilden yaziyorum.

• Önemli değil üstad peki sen ne kullanıyorsun
  • ben ipad mini kullaniyorum 1 sene sonra benimkisinede ayni sey olacak yani teknolojinin sonu yok

Edit: telefon olarak sg y kullaniyorum.bide ipad olunca iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 4 Temmuz 2013; 14:41:19 >
  • Aynen öyle ben karar kıldım Iphone 4 alacağım Allah nasip ederse peki bir sorum daha olacak bu jail break muhabbeti nedir yani telefona nasıl bir etkisi var
  • jb, telefonu özgürlestirmenizi sağlar. cydia'dan indirdiğiniz tweaklerle telefona yeni ozellikler kazandirabilirsiniz. bunun yani sira bedava oyun ve uygulama yukleyebilirsiniz. ama bu biraz tehlikeli bisey. bazen hic ummadiğiniz anda tweakler çakışabilir basiniza sorun cikartabilir. bu yuzden yedek alinmasi tavsiye edilir ( öğrenene kadar bayaa bir restore yapmanız gerekebilir.) bu yüzden pek tavsiye etmem ben.
    ayrıca google dan jailbreak hakkinda bir cok sey oğrenebilirsiniz.
    iyi gunler.. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 4 Temmuz 2013; 14:49:12 >
  • Teşekkür ederim ilginiz için son bir sorum daha var sonradan zaten çıkacağım :D

Şimdi başka bir konuda Apple'ın Iphone 4 e İos 7 den sonra desteği kesileceği yazıyordu ve Ios 8 i desteklemeyecekmiş ve altına 1 2 yıl daha ömrü var bence al gibi bir şey yazmışlar yani şimdi Apple Ios 8 i çıkarttığında bütün uygulamalar Ios 8 mi isteyecek yoksa yeni çıkan uygulamalar mı Ios 8 isteyecek yani benim telefonum Ios 7 de kaldığında hala Facebook Twitter ve Ios 7 ye kadar telefonumun desteklediği uygulamaları yükleyip kullanabilecekmiyim
  • hocam merak etmeyin. ipad 1 mesela. ios5 te destek kesildi. ama hala face twitter a girebiliyormu ? giriyior. merak etmeyin iphone sizi 3-4 yıl goturur.iciniz rahat olsun. daha onbinlerce iphone kullanicisi var.
    bu arada facebook ios 5 ve ustu surum istiyo. siz dusunun
    ilerde markete bakarsiniz zaten neler destekliyor :) uzun bir zaman idare edecektir sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 4 Temmuz 2013; 15:08:53 >
  • Tamam kararımı verdim alacağım bir tane internettende biraz baktım ama fiyatları en ucuzu Vatanda Galiba 1025 lira beyazıda var acaba hafta sonunda %25 indirim uygulanıyor mu Iphone'a
  • şimdi ben mobilde olduğum icin pek bisey diyemeyeceğim. fakat vatanda iphoneu fa kapsayan haftasonu indirimi var evet. sitesinde indirimli fiyatıda yazar. bi bakın isterseniz. firsat puanlariniz falan varsa onlarıda kullanabilirsiniz.

• Kaan Bey isteklerimiz ve bütçelerimiz aynı . Bende bimeks yada vatandan alacağım. 18 ay rahatlıkla idare eder :) c.tesi alacağım en ucuz hangi mağazada olur?

• 850-900 tlye İphone 4 almanızı öneririm.İos 7'ye güncellemediğiniz takdirde 2 yıla yakın bir süre sorunsuz kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.