Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) Unlock icin Voltrani olusturmak isteyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google amcada Turkce cevirisi cok vasat cikti..
    En iyisi ingilizce gibi duruyor..

Come here ta turksn0w the video that was developed in partnership and failure that led to the downgrade was discovered by us
    Then follows the video is ugly turksn0w through a flaw that alloweddowngrade that allowed Unlock via ultrasn0w 1.2

Turksn0w videosu ortaklikla ve basarisizca gelistirilmistir.. Downgrade bizim tarafimizdan bulunmustur.
    Daha sonra videodaki kotu turksnow bir acikla ultrasn0w gibi downgrade oluyor..

simdi ben kendimce cevirdim biraz kotu yorum yapmis diyebilirim. Ama kufur etmemis. ustadlar cevirsinler ben ingilizcede yeniyim yanlisimiz varsa affola..

edit.
    Bu arada arkadasin upload ettigi video kopuyor adamin tekinin yorumu insanlara umudu verdikte artik..

IN TWITTER IS REALISING TURKSN0W IN 22th JANUARY! BREAKING! BREAKING! BREAKING! BREAKING! BREAKING!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 18 Ocak 2011; 13:19:15 >

• arkadaşlar

benim anlamadığım şu brezilyalı bir satır UL ilgili birşey yazdı
    herkes ondan basediyor 500 üzerine twitterden takıpcısı oldu dün 300 falandı
    biz TDT kurduk kimse bilmiyor ancak 14 kişi takıpde (ben dahıl )
    twitterde logomuz yok ,web adresi girilmemiş

acaba kendi insanımız bize güvenmiyormu

syg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA
    arkadaşlar

syg

Birisi bir logo tasarlarsa ekleyebiliriz twittera. Bu arada diger bilgileri websitesini fln guncelledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

arkadaşlar

syg

Birisi bir logo tasarlarsa ekleyebiliriz twittera. Bu arada diger bilgileri websitesini fln guncelledim :)

tşkler
  • Turkishdevteam uzerinden pm attim therecruit123
  • quote:

arkadaşlar

syg

Usta bizimkilerin mantigina gore Turkler bisi yapamaz
    Olurda basarirsak yaptigimizi kanitlicaz ama paylasmicaz o zaman pesimizde gezerler
  • Noldu elimizde mi patladı bu da ?
  • Ben Twitter 'da yayıyorum. Oradan duyuyorlardır. iphone_dev, musclenerd, sherif hepsine yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medalord

http://www.photoshopmagazin.com/portfolios/n_d214f7121fe55986209_3bc0f4ba328dc28164c0.png

çok iyi bu yaa
    bunu ekliyorum twittera. yumurta yerine bari elma olsun

• Turkish Dev Team Blog sayfası dışarıdan erişime kapatıldı. Blog üyeleri isimlerini kullanarak blog sayfasına erişebilir!

Turkish Dev Team
  • alınmayın arkadaşlar ama, icraat olmadan gösterişe geçmenin ne manası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Dev Team

Turkish Dev Team Blog sayfası dışarıdan erişime kapatıldı. Blog üyeleri isimlerini kullanarak blog sayfasına erişebilir!

Turkish Dev Team

slm davertiye gerek bana
    tşkler
  • quote:

Turkish Dev Team Blog sayfası dışarıdan erişime kapatıldı. Blog üyeleri isimlerini kullanarak blog sayfasına erişebilir!

Turkish Dev Team

o kadar milletin karşı duruşuna rağmen zannedersem ısrarla bir Turkish dev team ismini üstüne alma durumu oluşmasına devam ediyorsunuz. ne diyeyim ki, kolay gelsin...

daha önce de açıkça bu işlerle ilgileniyorsanız www.turkishdevteam.com adresine buyrun bu durum için mantıklı sebeplerim de vardı. diğer arkadaşlar da bana katılmıştı. size de diğer tüm ilgili arkadaşlara ve kendime verdiğim yetkiyi vereyim, bu ismi tek başınıza değil de bütün ekibin sahiplenmesi gerektiğini söylememe rağmen egoistlik sizde tavan yapmış anladığım kadarıyla. bu durumu da sadece kınamakla yetinebilirim... neyse devam edin bakalım sayın turkish dev team (!)

• quote:

quote:

quote:

slm
    şu brezilyalı twitterde turkSn0w hakında birşeyler diyor övürymu küfür bilimorum

unlocksalvation Ronaldobrazilian
    Vamos lá aqui ta o vídeo do turksn0w que foi desenvolvido em parceira e a falha que permitiu o downgrade foi descoberto por nós5 hours ago Favorite Retweet Reply »

Segue então o vídeo do turksn0w será feio através de uma falha que permitiu o downgrade que permitiu o Unlock via ultrasn0w 1.2

Ben de cozmeye calistim ama translate berbat cevirdi yani twitlerden birinde kötü uygulama gibi bir ifade var ama digerinde de ortak calisiyoruz fln yazmis sanki anlamadim ki..

aynen bende öyle
    ancak ortaklıkdan basediyorsa ondan olan Unlock hepsi hikaye
    bence bizde resmi bir anaos yapalım twitter den
    ayrıca nerden duydu ise turksnowu

benden

• quote:

Orijinalden alıntı: ysntrk

quote:

quote:

quote:

slm
    şu brezilyalı twitterde turkSn0w hakında birşeyler diyor övürymu küfür bilimorum

Vamos lá aqui ta o vídeo do turksn0w que foi desenvolvido em parceira e a falha que permitiu o downgrade foi descoberto por nós5 hours ago Favorite Retweet Reply »

Segue então o vídeo do turksn0w será feio através de uma falha que permitiu o downgrade que permitiu o Unlock via ultrasn0w 1.2

Ben de cozmeye calistim ama translate berbat cevirdi yani twitlerden birinde kötü uygulama gibi bir ifade var ama digerinde de ortak calisiyoruz fln yazmis sanki anlamadim ki..

aynen bende öyle
    ancak ortaklıkdan basediyorsa ondan olan Unlock hepsi hikaye
    bence bizde resmi bir anaos yapalım twitter den
    ayrıca nerden duydu ise turksnowu

benden

• valla hocam biz sizlerden birşeyler beklerken siz kendi aranızda yok o site yok bu site diyorsunuz. inanın çok üzülüyoruz böyle davranmanıza. neyse allah hepinize zihin açıklığı versin. bir an önce bizi kurtarın. sevgiler saygılar.
  • Arkadaslar unlock sureciyle ilgili bir gelisme var mi? Tum bu site, blog, twitterdan mesajlar verme disinda? Yoksa olay tamamen tabiri caizse yaygara koparip dev-team'e bir nevi gozdagi verip, sureci kisaltmaya mi dondu?
  • quote:

quote:

Turkish Dev Team

o kadar milletin karşı duruşuna rağmen zannedersem ısrarla bir Turkish dev team ismini üstüne alma durumu oluşmasına devam ediyorsunuz. ne diyeyim ki, kolay gelsin...

daha önce de açıkça bu işlerle ilgileniyorsanız www.turkishdevteam.com adresine buyrun bu durum için mantıklı sebeplerim de vardı. diğer arkadaşlar da bana katılmıştı. size de diğer tüm ilgili arkadaşlara ve kendime verdiğim yetkiyi vereyim, bu ismi tek başınıza değil de bütün ekibin sahiplenmesi gerektiğini söylememe rağmen egoistlik sizde tavan yapmış anladığım kadarıyla. bu durumu da sadece kınamakla yetinebilirim... neyse devam edin bakalım sayın turkish dev team (!)

şimdi benim anlamadığım nokta şu an aynı isim altında, ayrı bi şekilde çalışan iki takım mı var? bu isim mevzusu garip bi noktaya ilerlio gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: keii

quote:

quote:

Turkish Dev Team

şimdi benim anlamadığım nokta şu an aynı isim altında, ayrı bi şekilde çalışan iki takım mı var? bu isim mevzusu garip bi noktaya ilerlio gibi..

Benim bildiğimwww.turkishdevteam.com altında toplanılıyor. Diğer adreste her hangi bir çalışma var mı bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum. Şimdi herkes pastadan bir pay koparma savaşında tabi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.