Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) Unlock icin Voltrani olusturmak isteyenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Dev Team
    Bunu üzülerek belirtmek istiyorum, Turkish Dev Team blog sayfasında da açıkça belirttiğin gibi bu oluşuma destek olanlarda olacak köstek olanlarda olacak!

Şimdi görüyoruz ki her kafadan ayrı bir ses çıkmaya başlamış bile ve bu oluşumun üzerinden yaklaşık 48 saat geçmesine rağmen!

Bir arkadaşım wordpress blog sayfasıyla olmaz demiş
    Arkadaşlar wordpress blog sayfası cihazlarımızı unlock yapmayacak, orası sadece duyuru ve haberleşme yeri ve ayrıca ordaki bütün önemli bilgilerin database'i tutulacak.

Bir diğer arkadaşta kendine göre ve bu oluşumun ismiyle com uzantılı web adresi almış
    Arkadaşım yaptığın işe saygı duyuyoruz ama bunu yaparken Turkish Dev Team'e sorman gerekmezmiydi?
    Biz bu oluşumu başlatırken bunları düşünmedikmi sanıyorsun?
    Turkish Dev Team blog sayfası sadece bir araç orada kesinlikle olası bir unlock yayınlanmayacak ve yeterli gurup sayısına varıldığında forum dışarıya kapatılaçaktır.

Bunu tekrar belirtmek isterim!

Turkish Dev Team resmi web adresihttp://turkishdevteam.wordpress.com/ dur
    Bizimle olursunuz yada olmazsınız bu hiç mühim değil sadece dürüst olun ve Türkiye'ye zarar verebilecek haraketlerden lütfen kaçının.

Turkish Dev Team başlarken bazı ilkeler belirledi ve bu ilkeler dışına asla çıkmayaçaktır!
    Kesin başarı sağlanmadan kesinlikle duyurulmayacaktır!

Herkese Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Turkish Dev Team

http://turkishdevteam.wordpress.com/
    turkishdevteam@hotmail.com
    http://twitter.com/turkishdevteam

Arkadasim anlamadigim bir nokta var. Turkish dev team kim ki? Sen misin :) yanlis anlama beni ama Ben bu forumda bir kac arkadasla PM uzerinden haberleserek yaptim butun yaptiklarimi. Sonucta ortada tam olarak bir TDT ekibi yok ve konusabildigim kadar ilgili arkadasla konusmaya calistim PM uzerinden. Forum uzerinden haberlesmek daha kolay olur. Ve kendi serverimiz olsun gibi seyler konustuk. Bunun uzerine domaini aldim ve actim blog ile forumu. Ben kimseyi dislamadim ayrica turkishdevteam ismini de sahiplenmiyorum. Ama gordugum kadariyla sen diyorsun ki "bu olusum benim. Bu olusum bana ait. Benden habersiz napiyosunuz. Kacmayin benim siteye gelin sadece".
    Yani ne gerek var boyle tartismalara. Ben iyilik olsun diye yaptim tum bunlari ve asla sahiplenme duygusu icine girmedim senin gibi. Ugrasmak isteyen butun arkadaslara blog ve forumda tam yetki verecegim. Ugrasmak istersen sen de gel derim ben.

Yani bi dusunsene o kadar bilgi paylasimi onemli seyler olcak sence wordpress barindirir mi bunu. Iphone dev'in kendi hostunu kullanmasiyla ayni sebepten oturu ben de kendi hostumuz olsun dedim.

Neyse cok tartismaya da gerek yok hele hele isin basindayken. Dedigim gibi. Ekipte yer almak isteyen herkes yetkili olacaktir turkishdevteam'i herkes sahiplenmelidir bence. Tek kisi degil.

O yuzden diyorum ki:

http://www.turkishdevteam.com

Saygilar...

bencede kendi domaini olsun daha sağlam , 10 yerden takip olmaz, hazır arkadaşımız domain almış herşeyi ile kurmuş
    ltf tartışma olmasın kesin karar verelim darılma güçenme olmasın
    artık birde takim lideri secelim ,yoksa iyi kötü ayramayız
    üstelik daha işin başındayız ,şimdiden ne nerden takıp kararı verelim arkadaşlar vallah gülerler bize
    tşklr
    syg

selamlar ben de http://www.turkishdevteam.com olması taraftarıyım. wordpress bağlantılı bir site kurmak ciddiyetsizliğin göstergesidir. bu işi profesyonelce yapmak istiyorsak bu şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailadar

quote:

Orijinalden alıntı: cturna

şimdi hangisinde olucaz anlamadım ben

http://turkishdevteam.wordpress.com ?
    http://www.turkishdevteam.com/ ?

öncelikle hayırlı olsun :) bende katılabilirim aranıza bi kac yıllık tecrubem var ama merak ettiğim konu bilgi paylasımı ne sekilde olacak?

bilgi paylaşımı forumumuz üzerinden olacaktır. şu adrese bakın isterseniz:
    http://forum.turkishdevteam.com/index.php?topic=3.0

• Ne çabuk untethered jb bitti ya?
  • Yapılıyor iyi güzel de, kullanılan İngilizce berbat. Yabancılar üstümüze güler bu şekilde. Sitenin İngilizce dil desteği de yok. Yazılım Mühendisliği dışında bu konuda yardımcı olayım isterseniz? Arkadaşımız ''nasıl yaptı bilmiyorum ama'' jailbreak yapan bir program yapmış. Telefonu takınca işe yarıyor mu şüpheliyim açıkçası. Ama herneyse, eğer cidden çalışan birşey varsa ortada doğru dürüst bir İnglizce yayın olsun.
  • Hali hazırda mevcut olan kaynak kodu kullanıp, arayüz düzenlemeyle olacak işler değil bunlar. Hem prestij, hem de zaman kaybı. Ortaya bir ürün çıkartılacaksa yöntem baştan tasarlanmalı ve uygulamaya yeni bir şeyler katılmalı. İlk başlardaki öneriler son derece güzeldi ve bir yere ulaşma ihtimali vardı ancak şu anda yapılanlar çıkmaza gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 17 Ocak 2011; 20:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Yapılıyor iyi güzel de, kullanılan İngilizce berbat. Yabancılar üstümüze güler bu şekilde. Sitenin İngilizce dil desteği de yok. Yazılım Mühendisliği dışında bu konuda yardımcı olayım isterseniz? Arkadaşımız ''nasıl yaptı bilmiyorum ama'' jailbreak yapan bir program yapmış. Telefonu takınca işe yarıyor mu şüpheliyim açıkçası. Ama herneyse, eğer cidden çalışan birşey varsa ortada doğru dürüst bir İnglizce yayın olsun.

hangi ingilizceyi kastettin dostum anlamadım. sitedeki değildir herhalde çünkü orada ingilizce bir şey yok videodaki program ise onunla alakam yok gerçi ama orda da ingilizce bişey yazmıyor ki fazla zaten..

bu arada siteye ingilizce dil desteği koymayı da düşünüyordum tabi ki. sonuçta ortaya bir şey çıkarsa uluslararası bir dil de şart olacaktır. yardım da iyi olur o konuda hatta uzun yazılar olursa yardım kesinlikle iyi olur çeviri uzun iş. yazılar uzadıkça daha da uzuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Yapılıyor iyi güzel de, kullanılan İngilizce berbat. Yabancılar üstümüze güler bu şekilde. Sitenin İngilizce dil desteği de yok. Yazılım Mühendisliği dışında bu konuda yardımcı olayım isterseniz? Arkadaşımız ''nasıl yaptı bilmiyorum ama'' jailbreak yapan bir program yapmış. Telefonu takınca işe yarıyor mu şüpheliyim açıkçası. Ama herneyse, eğer cidden çalışan birşey varsa ortada doğru dürüst bir İnglizce yayın olsun.

hangi ingilizceyi kastettin dostum anlamadım. sitedeki değildir herhalde çünkü orada ingilizce bir şey yok videodaki program ise onunla alakam yok gerçi ama orda da ingilizce bişey yazmıyor ki fazla zaten..

bu arada siteye ingilizce dil desteği koymayı da düşünüyordum tabi ki. sonuçta ortaya bir şey çıkarsa uluslararası bir dil de şart olacaktır. yardım da iyi olur o konuda hatta uzun yazılar olursa yardım kesinlikle iyi olur çeviri uzun iş. yazılar uzadıkça daha da uzuyor

Adam programı yaparken arayüzde ingilizce kullanmış onu kastettim berbat derken.
    Sitede zaten ingilizce hiçbişey yok. Ben Hollanda 'da okuyan bir insanım. Hayatım ingilizce doğal olarak. Bu konu benim için sorun olmaz.

• beyler elinde 02.10.04 Turkcell vs simlock olmayan arkadaşlar ifunbox ile girip root'un içindeki tüm dosyaları kopyalayıp bizle paylaşsa bizde LL kodlu telefonlarımıza kopyalasak birde simlock olmayan telefonlardan dosyaları alıp kendi telefonumuza atmayı denesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

beyler elinde 02.10.04 Turkcell vs simlock olmayan arkadaşlar ifunbox ile girip root'un içindeki tüm dosyaları kopyalayıp bizle paylaşsa bizde LL kodlu telefonlarımıza kopyalasak birde simlock olmayan telefonlardan dosyaları alıp kendi telefonumuza atmayı denesek

böyle unlock çıksa ohooo ama dosyaları incelemek için diyorsan olabilir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

beyler elinde 02.10.04 Turkcell vs simlock olmayan arkadaşlar ifunbox ile girip root'un içindeki tüm dosyaları kopyalayıp bizle paylaşsa bizde LL kodlu telefonlarımıza kopyalasak birde simlock olmayan telefonlardan dosyaları alıp kendi telefonumuza atmayı denesek

böyle unlock çıksa ohooo ama dosyaları incelemek için diyorsan olabilir o

yok yok incelemek için tabi ki. aradaki farklar, birinde çalışıp diğerinde çalışmamasını sağlayan teknoloji, vs. gibi şeyler incelenebilir.
    ama bence ifunbox ile alınacak dosyalar yetersiz kalır. esas olay bb chipsetinde bulunan flash içerisindeki işletim sistemidir. onu da incelemek ve karşılaştırmak lazım...

• quote:

Arkadasım sen yol yakinken vazgeç bu isten!
    Neden mi?
    Kalkmış root içindeki dosyaları istiyorsun bu senin bu konuda hiç ama hiç birsey bilmediğinin kanıtıdır!!!!!

Kimseden root içindeki dosyaları isteyemezsin çünkü root demek iPhone'nun icinde ne varsa istemektir.
    Nelermi?
    Resimler, telefon rehberi, appler, notlar ( en önemi nokta kişisel bilgiler içerir), kullandığı bütün net hesapları ( eğer şifremi hatırla dendiyse şifreler) daha sayamadigim onlarca şey var.
    Ama bir arkadas çıkar ne olurya ben paylaşırım derse basta beni olmak üzere kimseyi ilgilendirmez.
    Son olarak root icinde unlock ile ilgili hiçbir şey bulamazsın, çünkü unlock tamamen baseband ile ilgi ve baseband kısmına root ta ulaşır gibi ulaşamazsın.
    Jailbreak yapılmış cihazda root içerisinde Jailbreak ile ilgili dosyalar görülebilir ancak bu hiçbirşeye yaramaz, çünkü Jailbreak dosyaları internet ortamında zaten mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

quote:

Neden mi?
    Kalkmış root içindeki dosyaları istiyorsun bu senin bu konuda hiç ama hiç birsey bilmediğinin kanıtıdır!!!!!

Kimseden root içindeki dosyaları isteyemezsin çünkü root demek iPhone'nun icinde ne varsa istemektir.
    Nelermi?
    Resimler, telefon rehberi, appler, notlar ( en önemi nokta kişisel bilgiler içerir), kullandığı bütün net hesapları ( eğer şifremi hatırla dendiyse şifreler) daha sayamadigim onlarca şey var.
    Ama bir arkadas çıkar ne olurya ben paylaşırım derse basta beni olmak üzere kimseyi ilgilendirmez.
    Son olarak root icinde unlock ile ilgili hiçbir şey bulamazsın, çünkü unlock tamamen baseband ile ilgi ve baseband kısmına root ta ulaşır gibi ulaşamazsın.
    Jailbreak yapılmış cihazda root içerisinde Jailbreak ile ilgili dosyalar görülebilir ancak bu hiçbirşeye yaramaz, çünkü Jailbreak dosyaları internet ortamında zaten mevcut.

işte bu kadar art niyetli ve boş düşünüyorsun biz unlock için emek sarfediyoruz çünkü benim dediğim şekilde factory unlock'lu cihazlardaki lockdownd kodu farklı simlock olanlarla. Kimsenin resmiyle filan işim olmaz göndermek isteyenlerde salak değil ya telefonu sıfırlar gönderir.

Bana birşey bilmiyorsun diyorsun google erdem03 yazarak bilip bilmediklerim hakkında google'dan destek alabilirsin. Birdahada lütfen bildiklerini kendine sakla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

quote:

Neden mi?

Nelermi?

işte bu kadar art niyetli ve boş düşünüyorsun biz unlock için emek sarfediyoruz çünkü benim dediğim şekilde factory unlock'lu cihazlardaki lockdownd kodu farklı simlock olanlarla. Kimsenin resmiyle filan işim olmaz göndermek isteyenlerde salak değil ya telefonu sıfırlar gönderir.

Bana birşey bilmiyorsun diyorsun google erdem03 yazarak bilip bilmediklerim hakkında google'dan destek alabilirsin. Birdahada lütfen bildiklerini kendine sakla.

Kusura bakma ama çok şey bilseydin bu sekilde bir istekte bulunmazdin!
    Daha root icinde unlock ile ilgili hiç birşeyin olmadıgını bilmiyorsun kalkmış unlock için uğraşıyoruz demissin.

Ayrıca art niyet diye birsey yok, ben sadece insanları uyardım. Çünkü bilmeden çok yanlış seyler yapılabilir.

• Root ile alakası olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla bu tür bilgiler ROM'da saklanıyor. ROM tekrar yazılamayan bir bellek biçimi. Unlock programları ise mantıken ROM'da yer alan bilgileri yanlış şekilde veya düzenleyerek iPhone'un işlemcisine gönderiyor olmalı.
  • Oktay
    Oca 18, 2011 at 10:39:38 #13
    Arkadaslar bu işi yapanlar uzaydanmı geldi olmaz diye birsey yok Atatürk icinde yapamaz olmaz diyorlardı istedikten sonra hersey olur dunyanın eniyi Prof ları bizde en iyi pilotlar bizde aselsandaki mühendislerimiz intahar süsü verilerek öldurulmedimi kimse köstek olmasın destek olsun birbirimizi sahiplenelim disardakiler yeterince köstek oluyor birde icimizdekilerle uğraşmayalım Allah zihin açıklığı versin
  • @sonixtr @erdem03

Bu iste herkes birbirine hakaret etmeye baslarsa zora cikar. Birbirinize destek olup takim olacaginiza simdiden kavga etmeye basliyorsunuz. Ileride de sen cikardin yok ben buldum gibi olaylardan kavga cikar.. Ilk once birbirinizi tanimaya baslayin. Herkes teorilerini ortaya doksun. Tartisilsin herkes bir yere yogunlassin.

Imkansiz diye bisi yoktur bunu unutmayin..

Bu arada ingilizce konusuna gelincede daha vakit var cevirmesi kolay. Yeterki olsun. Donup bizim dilimizi ogrensinler unlock kullanmak icin :)
  • slm
    şu brezilyalı twitterde turkSn0w hakında birşeyler diyor övürymu küfür bilimorum

unlocksalvation Ronaldobrazilian
    Vamos lá aqui ta o vídeo do turksn0w que foi desenvolvido em parceira e a falha que permitiu o downgrade foi descoberto por nós5 hours ago Favorite Retweet Reply »

Segue então o vídeo do turksn0w será feio através de uma falha que permitiu o downgrade que permitiu o Unlock via ultrasn0w 1.2
  • quote:

slm
    şu brezilyalı twitterde turkSn0w hakında birşeyler diyor övürymu küfür bilimorum

Vamos lá aqui ta o vídeo do turksn0w que foi desenvolvido em parceira e a falha que permitiu o downgrade foi descoberto por nós5 hours ago Favorite Retweet Reply »

Segue então o vídeo do turksn0w será feio através de uma falha que permitiu o downgrade que permitiu o Unlock via ultrasn0w 1.2

Ben de cozmeye calistim ama translate berbat cevirdi yani twitlerden birinde kötü uygulama gibi bir ifade var ama digerinde de ortak calisiyoruz fln yazmis sanki anlamadim ki..
  • quote:

slm

Google şöyle saçma bir çeviri yapıyor

kilidini kurtuluş Brezilyalı Ronaldo
    Ve işbirliği içinde geliştirilen video turksn0w ta buraya gel ki başarısızlık mümkün downgrade oldu

kilidini kurtuluş Brezilyalı Ronaldo
    Daha sonra video ultrasn0w 1,2 ile Unlock izin downgrade izin bir kusur ile çirkin turksn0w aşağıdaki gibidir.

çirkin turksn0w diyor ama bence oyle demek istememiş ve kötü birşey söylemiyor. Öyle sanıyorum ki yavas yavas yayılıyor.

Lutfen herkes bu olusumu detseklesin. Yok root olmaz, yok bu olmaz seklinde kimin fikri varsa bunu düzgün bir dille dile getirsin, aşağılama seklinde değil. Ayrıca hiç umulmadık bir yerden birşeyler çıkabilir.

• quote:

quote:

slm

Ben de cozmeye calistim ama translate berbat cevirdi yani twitlerden birinde kötü uygulama gibi bir ifade var ama digerinde de ortak calisiyoruz fln yazmis sanki anlamadim ki..

aynen bende öyle
    ancak ortaklıkdan basediyorsa ondan olan Unlock hepsi hikaye
    bence bizde resmi bir anaos yapalım twitter den
    ayrıca nerden duydu ise turksnowu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.