Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) Unlock icin Voltrani olusturmak isteyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazlasıyla erken. Ortada çalışan bir çözüm yokken GUI tasarlamak anlamsız, hatta vakit kaybı.
  • Arkadaşlar şunu dekrar belirtmek isterim bu guruba katılmak isteyenlerin aşagıda vermiş olduğumuz iletişim kanallarına baş vurmaları gerekmektedir!

Ciddiyetsizliğe kesinlikle izin verilmeyecektir, unlock konusunda kesin sonuç almadan yayınlanmayacaktır ve kullanıcılara sunulmayacaktır!

Unlock konusunda ilerleme kaydettiğinizde bunlar blog sayfasından sizin adınıza yayınlanacaktır ve size blog sayfasında direkt makale yayınlama izni verilecektir!

Unutulmamalı ki blog sayfasında yayınlanan makalelerin yabancı misafirler tarafındanda inceleneceği ve herhangi bir olumsuz durumun oluşmaması için azami gayret sarf edilecektir.

Lütfen bu ve benzeri durumları gözardı etmeyelim!

iletişim

http://turkishdevteam.wordpress.com/
    turkishdevteam@hotmail.com
    http://twitter.com/turkishdevteam

Turkish Dev Team

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanergen

quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Dev Team

VEEE İLK SÜPRİZ

Arkadaşlar TurkSn0w' dan ilk görüntüler :
    1) http://www.youtube.com/watch?v=eCp6XpJ8EZg (Uygulama Görüntüsü)

2) http://www.youtube.com/watch?v=eEtXk1Od1Hc (Development Görüntüsü)

AÇIKLAMA:
    1) Yasal hüküm giymemek adı altına şimdilik kaosu çözmek için tüm i4 lerin baseband versiyonlarını mevcut unlocklu 01.59 versiyona downgrade edeceğiz ve kullanacağız.

2) 02.10 ve 03.10 basebanlar için AtaSn0w Unlock geliyor. (Bir Sonraki versiyonda olacak)

Yukarıdaki sitede videoları ve haberleri "ÇOK YAKINDA" başlığında yayınlayalım lütfen....

Ayrıca sitenin admin bilgilerini PM at bana, kullanıcıları yakında teste çağırabilirim. Şimdilik MAC versiyonu çıkmayacak. Sadece Windows çıkacak.

ACİL YAPILACAKLAR:
    Site oluşturan arkadaşım Facebookda Grup kursun... Buradan yayınlasın. (Sadece Developerlar İçin)

Şimdilik bu kadar, çok yoruldum. Sonra devam edeceğim ve yardım edecek arkadaşlar arıyorum. Face grubu kuralım orda toplanalım böyle zor oluyor...

peki şu an restore edip kullanabilir miyim o youtubetaki program ile ve her versiyon için geçerli bir şey mi bu geçerliyse programı nasıl temin edebiliriz ?

• unlock ile uğraşılacağına baseband downgrade ile uğraşılsa bence o daha basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

unlock ile uğraşılacağına baseband downgrade ile uğraşılsa bence o daha basit

işte dev team denen ....... herifler şu unlock zımbırtısını çıkarana kadar 4.0.1 e indirip jailbreak yoluyla kullanalım. Ve şu restore programını yayınlayın lütfen
  • yada beyler şu anda kullanığımız ios 4.1 versiyonunda baseband dosyasının kısayolunu paylaşsa ona ulaşan birileri
  • quote:

Arkadaşlar şunu dekrar belirtmek isterim bu guruba katılmak isteyenlerin aşagıda vermiş olduğumuz iletişim kanallarına baş vurmaları gerekmektedir!

Ciddiyetsizliğe kesinlikle izin verilmeyecektir, unlock konusunda kesin sonuç almadan yayınlanmayacaktır ve kullanıcılara sunulmayacaktır!

Unlock konusunda ilerleme kaydettiğinizde bunlar blog sayfasından sizin adınıza yayınlanacaktır ve size blog sayfasında direkt makale yayınlama izni verilecektir!

Unutulmamalı ki blog sayfasında yayınlanan makalelerin yabancı misafirler tarafındanda inceleneceği ve herhangi bir olumsuz durumun oluşmaması için azami gayret sarf edilecektir.

iletişim

Turkish Dev Team

Arkadaşım geçmiş sayfadada yazmıştım tekrar yazayım böyle wordpress'ten blog kurmakla profesyonel anlamda bir dev team oluşamaz. Domain alın,
    isterseniz siteyi / forumu / blog'u ben seve seve yaparım mesaj atmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Arkadaşlar şunu dekrar belirtmek isterim bu guruba katılmak isteyenlerin aşagıda vermiş olduğumuz iletişim kanallarına baş vurmaları gerekmektedir!

iletişim

Turkish Dev Team

Arkadaşım geçmiş sayfadada yazmıştım tekrar yazayım böyle wordpress'ten blog kurmakla profesyonel anlamda bir dev team oluşamaz. Domain alın,
    isterseniz siteyi / forumu / blog'u ben seve seve yaparım mesaj atmanız yeterli.

sen bence mail at....... turkishdevteam@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

iletişim

Turkish Dev Team

sen bence mail at....... turkishdevteam@hotmail.com

Arkadaşlar bir arkadaş güzel düşünmüş ama wordpress sitesindeki sistemle yürümeyeceğini fark ederek domain ve host benden olsun dedim. sonuçta wordpress bu tarz şeyleri engelliyor sisteminde. onca bilginin bir anda heba olmasını istemeyiz. özel bir host sağlayıcısıyla daha sağlam olacaktır. ayrıca sadece blog yetmez. dış dünyayla haberleşmek için iyi ama forumda dışarıya gizli bazı konular içinde bilgi aktarımı da yapılabilir diye düşünüyorum...

zaten bir kaç arkadaşla PM ile haberleşmiştik. ilgili diğer arkadaşları da burada görebilirsem daha kolay hallederiz herşeyi.

adres olarak şunu aldım duruma uygun olarak:
    www.turkishdevteam.com
    bu adres içinde blog ve forum oluşturmaya başladım. tüm ilgili arkadaşlara da yetki vereceğim hazır olunca. istediğimiz kıvama gelince oradan güzelce tartışmaya ve bilgi paylaşımına devam edebileceğiz

• forum değilde blog tadında olursa daha iyi olur sonra forum toparlanamaz bide onla uğraşmasın millet
  • quote:

forum değilde blog tadında olursa daha iyi olur sonra forum toparlanamaz bide onla uğraşmasın millet

forum derken çok sınırlı bir forum. herkese açık olarak soru cevap bölümü, yardım tarzı şeyler olabilir. sadece geliştirmeye yardımcı olmak isteyenlere özel olarak da başlıklar açılıp bilgi paylaşımı yapılabilirm blog bu açıdan biraz daha kullanışsız. blog'u haber vermek, olursa inşallah unlock'u tanıtmak için fln kullanırız. hangi aşamada oldugumuzu gösteririz fln...
  • o zaman vbulletin 4.1 yükle onun girişinde blog girdiside var forum bölümüde ftp bilgilerini verirsen vbulletin 4.1 kurabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 16 Ocak 2011; 22:44:44 >
  • quote:

o zaman vbulletin 4.1 yükle onun girişinde blog girdiside var forum bölümüde ftp bilgilerini verirsen vbulletin 4.1 kurabilirim

dostum genelde smf kullanıyordum ben o yüzden direkt smf'ye yöneldim bile
  • arkadaslar bu hbr dısardakı ıphone forumlarına gıdecek kımılerı bıze gotuyle gulecek kımılerı umut baglıcak o yuzden bız turklerın alay konusu olacagı haraketlerde bulunmayalım daha ortada fol yok yumurta yok blogdan domaınden bahsedıyoruz elımızde ne var ona bakalım once
    suan ıcın ulasımlar twıtterden olabılır
  • böyle birşeyi sen yapıcak olsan nereden başlıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

arkadaslar bu hbr dısardakı ıphone forumlarına gıdecek kımılerı bıze gotuyle gulecek kımılerı umut baglıcak o yuzden bız turklerın alay konusu olacagı haraketlerde bulunmayalım daha ortada fol yok yumurta yok blogdan domaınden bahsedıyoruz elımızde ne var ona bakalım once

dostum özgürce yazılar yazılıp kaynakların paylaşılabileceği, bilgilerin de tabi yine karşılıklı rahatça aktarılabileceği bir forum ortamı şart böyle şeyler için. yani twitterdan bu iş ne kadar yürür ki ben anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

arkadaslar bu hbr dısardakı ıphone forumlarına gıdecek kımılerı bıze gotuyle gulecek kımılerı umut baglıcak o yuzden bız turklerın alay konusu olacagı haraketlerde bulunmayalım daha ortada fol yok yumurta yok blogdan domaınden bahsedıyoruz elımızde ne var ona bakalım once

dostum özgürce yazılar yazılıp kaynakların paylaşılabileceği, bilgilerin de tabi yine karşılıklı rahatça aktarılabileceği bir forum ortamı şart böyle şeyler için. yani twitterdan bu iş ne kadar yürür ki ben anlayamadım

Tabiki çok iyi olur ve bu konuyu düşünene TSK etmek lazım
    benim olumsuz baktığım yönler daha yolun basindayiz birisi video atmış youtubeye birisi forum acmış birisi blog acmış vs
    ztn belli başlı uç dört tane iphone forumu var Türkiye'de onlar ne diyor destek veriyolarmi onlarında destegini almamız lazım ve bu app yazanlar neden bu konuya parmak basmiyolar veya bir iki kısayol gostermiyolar

• Beni taniyan bilen bilir zaten ayrica tum iphone forumlarinda mutlaka moderator yonetici arkadaslarim var birseyler yayinlandiktan sonra yayilmasini cok basit bi sekilde hallederim ortaya prototip birsey bile ortaya ciksa video harici cunku genellikle fake dicekler o zaman destek kolay toplarim ayrica kendi forumumdada destek veririm TDT'ye applesozluk.com TDT nin resmi forumu olabilir ingilizanahtarini yonetim yuzunden birakarak burayi actim yeni TDT ne sekilde yardimimiz dokunacaksa ben tum imkanlarimla yanlarinda olmaya hazirim
  • Bu ise soyunan arkadaslari tebrik ediyor ve destekliyorum. Ben de 10 yil tecrubeye sahip bir bilg. Muhendisiyim. Uzmanlik alanlarim daha cok java ve oracle uzerine. Fakat c ile de bir donem ugrasmistim. Bu nedenle c de yazilmis bir modulu yorumlayabilirim yada ihtiyac olmasi durumunda elimden geldigi kadari ile kucuk moduller yazabilirim.

Arkadaslar belkide zaten farkindalardir ama ben yine de dikkatimi ceken birseyi soyleyeyim;
    Shsh kaydini pc ye kaydettigimizde o dosyayi notepad gibi bir tool ile acip icine bakabiliyorsunuz. Dosya tipik bir xml dosyasi ve icerisindeki "carrier","sim status" vs gibi headerlar vardi. Body leri sifrelenmis bilgilerden olusuyordu. Diyorum ki ; 4.02 disyasi bulunabilirse bu dosya 4.1 ile karsilastirilip belki birseyler elde edilebilir. Baseband ver. Dusurmek adina bir cikis noktasi olabilir.

Birde "console" diye bir progran var, cydia dan indirebilirsiniz. Bu program iphone daki tum aktivitelerin logunu tutuyor. Windowstaki event viewer gibi. Arkadaslar calismalarini denerken kullanabilirler.

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar konuyla ilgilenebilecek bütün arkadaşlara sesleniyorum

http://www.turkishdevteam.com adresinde blog sayfamıza, http://www.turkishdevteam.com/forum adresinde ise forum sayfamıza kayıt olursanız oradan daha rahat konuşabiliriz bazı şeyleri. Eminim bu kadar muhabbetten ve biraz da bilgi paylaşımına başladıktan sonra bu konu DH'de rahatsızlık uyandırmaya başlayacaktır. bir arkadaş sağolsun wordpress'te kurmuş bir blog ama bence kimseye (wordpress serverını kastediyorum) bağlı kalmadan kendi kiraladığımız bir server üzerinde haberlerimizi yaymak için blog, birbirimizle iletişim ve bilgi paylaşımı için ise forum kullanmamız daha faydalı olur. bu yüzden yukarıdaki iki adresi hazırladım.
    Çekirdek bir kadro oluşturabilirsek site yönetimlerinde de gerekli düzenlemeleri yapacağım. Böylece BİZE AİT bir oluşum da olmuş olacak TURKISH DEV TEAM.
    Bu şekildei şlerin daha hızlı ve iletişimin daha kolay yürüyeceğini düşünüyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 17 Ocak 2011; 1:46:54 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.