Şimdi Ara

iPhone 4 16 GB SIMFREE ÇOK TEMİZ 700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    yaklaşık 2.5 sene kullandığım iPhone 4 ümü satıyorum. cihaz ilk sahibinden yani benden satılıktır. arkadaşlar cihazı temiz kullandım, ne ön ekranda ne arka kapakta çiziği yok. Sadece ön panelin sağ tarafında ekrana denk gelmeyen diyah kısımda iki adet kılcal çizik var. Ama çok dikkatli bakılırsa görülüyor

cihazı aldığımdan beri genellikle kılıfla kullandım onun dışında ön yüzde şeffaf jelatin, arka yüzünde de gelaskins sticker vardı. kozmetik olarak çok iyi durumda bir cihaz.

cihaz kendi pasaportuma kayıtlıdır. ben 3 seneye yakın zamandır problemsiz kullandım. tüm hatlarla çalışır. restore dan sonra kilitlenmez. gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilirsiniz. şu anda iOS 7 yüklü.

cihazın:

-kutusu(kutusundaki tüm belgeler, içinden çıkan kağıtlar sağlam, kutusunda bile çizik yok)

-kulaklığı(müzik dinlemek için farklı kulaklıklar kullandığımdan çok fazla kullanılmadı. sadece bazen uzun süreli telefon konuşmalarımda kullandım. yani sıfıra yakın problemsizdir)

-orjinal şarj cihazı(cihaz pakistandan alındığı için priz girişi 3 lüdür ama ben yanında bir tane de türkiyedeki prizlerle uyumlu converter gönderiyorum.)

-usb kablosu(usb kablosunu kullandım ve biraz eskidi haliyle.)

istediğim fiyat 700 TL. (kargo ücreti dahil)(lütfen pazarlık payı istemeyin.)

bayram süresince adana içi. bayramdan sonra ankara içi elden teslim imkanım vardır.

(Ödemeleri İş Bankası hesabıma Havale-EFT olarak kabul ediyorum, lütfen bunun dışında; telefona para transferi gibi ödeme şekilleri teklif etmeyin. )

aşağıda resimlerden de anlaşılacağı gibi telefon gayet iyi durumdadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenberg__ -- 14 Ekim 2013; 19:43:27 >

• cok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

cok fazla.

sana 1000 TL
  • bu fiyata yurtiçi garantili cihazlar satılıyor sizinki hem yurtdışı hem de 2 senelik.
  • 1000 tl ye 4s ler var, tabi sen satmak zorunda degilsin bu fiyata ama bilmende fayda var diye soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 4 aylık tertemiz inci gibi yurtiçi 16 gb cihazı 850 ye zor sattım.valla zor dostum genede hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

1000 tl ye 4s ler var, tabi sen satmak zorunda degilsin bu fiyata ama bilmende fayda var diye soyluyorum.

ben piyasayı gayet iyi biliyorum teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el anasayfası 2500 liraya iphone 5 satanlarla dolu, hem de pasaport kayıtsız. herkes eleştirmekte de satın alıp almamakta da serbest. sanki türkiyede her şey olması gerektiği gibi oluyor da biz mi yapmıyoruz. satarım ya da satamam o da benim sorunumdur. kimse kendine dert edinip laf sokmaya çalışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

sanki türkiyede her şey olması gerektiği gibi oluyor da biz mi yapmıyoruz.

Saçma bir laf olmuş..Ne yani herkes bir yolda hız sınırını aşıyor diye sende aşıyor musun ?
    Bu senin vicdanınla alakalı birşey..ben herşeyi olması gerektiği gibi yapmazsam içim rahat etmiyor..o yüzden elimden gelenin en iyisini yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

Saçma bir laf olmuş..Ne yani herkes bir yolda hız sınırını aşıyor diye sende aşıyor musun ?
    Bu senin vicdanınla alakalı birşey..ben herşeyi olması gerektiği gibi yapmazsam içim rahat etmiyor..o yüzden elimden gelenin en iyisini yapıyorum..

arkadaşım sen amerikaya gidip 4-5 tane 650 dolara iphone 5 alırsan gelip burda 1200 liraya satar mısın? hem de 2500 liraya satınca 1 günde satılırken? bu olay her şeyi doğru yapmakla alakalı değil. bu olay ticaret.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

arkadaşım sen amerikaya gidip 4-5 tane 650 dolara iphone 5 alırsan gelip burda 1200 liraya satar mısın? hem de 2500 liraya satınca 1 günde satılırken? bu olay her şeyi doğru yapmakla alakalı değil. bu olay ticaret.

İlana baktığımda ticaretten daha çok 2 sene kullandığın bir ürünün satışını yaptığını görüyorum. Yani gördüğüm kadarıyla ticaret yok..
    Benim takıldığım nokta sadece cümlenizdi. bu işin hak hukuk tarafına girdiğin zaman iş karışır. ama 650 dolarlık bir ürünü alıp burda 2 kat fiyatına satıyorsan üstelik başka bir giderin yokken bu fahiş fiyattır. ama dersinki benim firmam var böyle vergimi veriyorum reklam yapıyorum insan çalıştırıyorum. o zaman sat 650 dolarlık ürünü iki katına..dediğim gibi hak hukuk olayına girersek olay karışır..ilanınız kirlettiğim için özür dilerim ..iyi satışlar...

• Sanırım adminler mesajımı silmişler benim o mesajda demek istediğim sattığın ürün pahalı 2 yıllık rün üstüne eski nesil 1100 liraya alacak arkadaşlar vardır belki bilemem.
    Ama akıllı bir alıcı heralde 200 lira daha koyar 0 galaxy s3 alabilir veya hiç para koymadan 0 s2 de alabilir 1100 liraya.
    Ama tabi bilemem şuanda sattığın ürünün değeri açıkcası 650 tl yi geçmez bu bir gerçek şuanda iphone 5 bile 650 dolarken sen kaç yıl önceki telefonu 1100 e satıyorsun.650 dolar bile 1100 tl anca eder hadi pasaport kaydı felan desek 1200 en fazla 1300 e iphone 5 alınır iken kim tercih eder garantisiz 2 yıllık yurtdışı cihaz olan iphone 4 g yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

Sanırım adminler mesajımı silmişler benim o mesajda demek istediğim sattığın ürün pahalı 2 yıllık rün üstüne eski nesil 1100 liraya alacak arkadaşlar vardır belki bilemem.
    Ama akıllı bir alıcı heralde 200 lira daha koyar 0 galaxy s3 alabilir veya hiç para koymadan 0 s2 de alabilir 1100 liraya.
    Ama tabi bilemem şuanda sattığın ürünün değeri açıkcası 650 tl yi geçmez bu bir gerçek şuanda iphone 5 bile 650 dolarken sen kaç yıl önceki telefonu 1100 e satıyorsun.650 dolar bile 1100 tl anca eder hadi pasaport kaydı felan desek 1200 en fazla 1300 e iphone 5 alınır iken kim tercih eder garantisiz 2 yıllık yurtdışı cihaz olan iphone 4 g yi.

arkadaşım hesap kitap işlerini ne bana ne kimseye anlatma. herkes biliyor telefonların piyasasını kaç liraya satıldığını, neyin üstüne kaç lira koyarak nereden hangi telefonun alınacağını. eğer alıcıysan vereyim telefon numaramı konuşalım. alıcı değilsen ilana girip bakmana gerek yok. ben telefonuma bu değeri biçmişim. sanki zorla al diye yakana yapışmışım da yok istemem diyorsun bana sebep sunuyorsun. şu şu kadar buna bu kadar eklesem zaten bunu alırım diye. oldu olacak bir de şikayet et beni de silsinler yöneticiler ilanı.

quote:

Orijinalden alıntı: slychs

İlana baktığımda ticaretten daha çok 2 sene kullandığın bir ürünün satışını yaptığını görüyorum. Yani gördüğüm kadarıyla ticaret yok..
    Benim takıldığım nokta sadece cümlenizdi. bu işin hak hukuk tarafına girdiğin zaman iş karışır. ama 650 dolarlık bir ürünü alıp burda 2 kat fiyatına satıyorsan üstelik başka bir giderin yokken bu fahiş fiyattır. ama dersinki benim firmam var böyle vergimi veriyorum reklam yapıyorum insan çalıştırıyorum. o zaman sat 650 dolarlık ürünü iki katına..dediğim gibi hak hukuk olayına girersek olay karışır..ilanınız kirlettiğim için özür dilerim ..iyi satışlar...

o zaman forumdaki tüm iphone 5 satıcılarını sırayla kınayalım konularına girip eleştirelim. çünkü 2300 liradan aşağı satan yok iphone 5 i forumda. amerikadan arkadaşıma iphone 5 aldırıp türkiyede kaydını yaptırsam 1366 liraya geliyor zaten. ben forumdaki bu satıcılarında herhangi bir vergi verdiklerini reklam yaptıklarını ya da yanında adam çalıştırdıklarını sanmıyorum.

• 750 TL. Uyarsa PM lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

750 TL. Uyarsa PM lütfen..

Doğru Fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

750 TL. Uyarsa PM lütfen..

Doğru Fiyat.

Dahada düşebilir..
  • Arkadaşlara katılıyorum o telefon piyasasında 1 yıllık iphone 4 16 gbde 900-100 tl 1 yıl türkiye garantisi bulunan iphone 4 16 gb de aynı fiyat. Sen amerikadan 1200 tl ye hadi 1300 tl ye al 2 sene kullan telefonun batarya ölsün, home tuş ölsün sonra piyasa bu diye 900 e sat :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adidas_741

Arkadaşlara katılıyorum o telefon piyasasında 1 yıllık iphone 4 16 gbde 900-100 tl 1 yıl türkiye garantisi bulunan iphone 4 16 gb de aynı fiyat. Sen amerikadan 1200 tl ye hadi 1300 tl ye al 2 sene kullan telefonun batarya ölsün, home tuş ölsün sonra piyasa bu diye 900 e sat :S

+1905 Aynen katılıyorum hocam. Zaten alırken 1200 TL'ye alıyorsun 2 yıl kullanıyorsun ona da tamam. Ama satarken garantisiz ve 2 sene kullandığın bir mal için 900 demek Resmen 300 TL'ye iphone alıp 2 sene kullanmak

• 700 tl uyarsa pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 13 Kasım 2012; 23:58:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.