Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al 4 sene kullandığım asus f3sg notebookum 1 sene önce yazılımsal olarak bozuldu ve 1 senedir açılmıyor. sol menteşesinde kronik kırılma sorunu var ama kullanımı etkilemiyor. yani ekran çalışıyor. eğer parça için alacak olanlar olursa uygun bir cihaz. GÜVENLİK DOLAYISIYLA 250 GB LIK HARDDİSKİ ÇIKARIYORUM. cihazı şarj aletiyle birlikte veriyorum, ankara içi elden teslim olabilir. fiyatı: 250 TL ciddi alıcılar pm atarsa fotoğrafları paylaşabilirim. genel özellikler: Model : F3Sg 240DV LCD : 15.4 WXGA Color Shine İşlemci : T8300-2.4G Ram : 2GB (1Gx2) Hard disk : 250G-5400rpm Ekran kartı : Nvidia Geforce 9300M GS 256MB (Paylaşımsız) Grafik Kartı Ekran kartı belleği : 256MB Optik sürücü : 8xSuper Multi-Dual Kablosuz ağ : 802.11a/b/g/N işletim sistemi : Vista Premium Bluetooth : Var Webcam : 1.3M Parmak izi okuyucu : yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İlk Sahibinden Satılık Temiz NOKIA N79 120 TL Braun KF600 Filtre Kahve Makinesi ARIZALI ASUS F3SG iPhone 4 16 GB SIMFREE ÇOK TEMİZ 700 TL