Şimdi Ara

IPHONE 4 32GB IMEI SORUNU ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde bir adet iphone 4 32 gb orjinal telefon bulunmaktadır. telefon yurt dışından geldi fakat telefonun imei si savcılık tarafından kapatılmış. bu durumda pasaport a da kayıt yaptıramıyorum.. IMEI sini değiştirmem lazım .. bunun hakkında bilgi verirmsiniz
    orjinal iphone a imei atılmaz diyen var ziphone diye programdan bahseden .. bilgi verirseniz sevinirim.. telefonu kullanamıyorum :((((

IPHONE 4 32 GB

• quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn87

Merhaba arkadaslar elimde bir adet iphone 4 32 gb orjinal telefon bulunmaktadır. telefon yurt dışından geldi fakat telefonun imei si savcılık tarafından kapatılmış. bu durumda pasaport a da kayıt yaptıramıyorum.. IMEI sini değiştirmem lazım .. bunun hakkında bilgi verirmsiniz
    orjinal iphone a imei atılmaz diyen var ziphone diye programdan bahseden .. bilgi verirseniz sevinirim.. telefonu kullanamıyorum :((((

IPHONE 4 32 GB

Cihaz çalıntıdır savcılık kapattıysa başına dert olur. Ayrıca imei klonlatamazsın iphone 4 için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaslar elimde bir adet iphone 4 32 gb orjinal telefon bulunmaktadır. telefon yurt dışından geldi fakat telefonun imei si savcılık tarafından kapatılmış. bu durumda pasaport a da kayıt yaptıramıyorum.. IMEI sini değiştirmem lazım .. bunun hakkında bilgi verirmsiniz

IPHONE 4 32 GB

Iphone 4 için IMEI değişimi mümkün değildir. Cihazınız yedek parça ya da ipod olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 27 Mayıs 2013; 11:29:27 >
  • çok teşekkür ederim cihazı zaten ipod niyetine kullanıyorum nete giriyorum oyun oynuyorum fln fln .. hiçbir türlü imei değiştirme olmuyorsa boşuna araştırmayayım demiştim bende..
    neyse allahtan yurt dışı malı başımız belaya girmesinde durduk yere elin cihazından
  • Yurtdışı cihazı savcılık kapatmaz.. Yurtiçi garantilidir, ya çalıntıdır ya gasp cihazı. :)
  • quote:

çok teşekkür ederim cihazı zaten ipod niyetine kullanıyorum nete giriyorum oyun oynuyorum fln fln .. hiçbir türlü imei değiştirme olmuyorsa boşuna araştırmayayım demiştim bende..
    neyse allahtan yurt dışı malı başımız belaya girmesinde durduk yere elin cihazından

telefon türkiyede çalıntı durumuna düşmüş gayet normal bir durum gibi bahsetmişssiniz, emniyete gidip teslim etseniz telefon GERÇEK sahibinde ulaşsa iyi olmazmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 29 Mayıs 2013; 2:10:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 11 64GB TERTEMIZ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.