Şimdi Ara

İphone 4 3G Açıkken Çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu. 3G veya EDGE açıkken telefon çekıyor. Kapalıyken çekmıyor.
    JB'li telefonum. Hattı çıkarıp taktım vs aynı. Restore edip 6.1.3 kursam faydası olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu. 3G veya EDGE açıkken telefon çekıyor. Kapalıyken çekmıyor.
    JB'li telefonum. Hattı çıkarıp taktım vs aynı. Restore edip 6.1.3 kursam faydası olur mu

Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu. 3G veya EDGE açıkken telefon çekıyor. Kapalıyken çekmıyor.

Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?

evet denedim ama aynı sorun devam ediyor. Aama ne hikmetse bulunduğum bölgede akıllı telefon kullanan herkesde bu sorun mevcut vodafone ama normal telefonlara takınca sorun yok
  • Bende şu sekilde 3G tek bazen 2 kademe çekiyor bu arada tel gelirse konuşamıyorum hat otomatik kapatıyor 3g yi sonra edge ye düşüyor vadafonla ilgili olması gerek Turkcell de yok böyle bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop WİFİ AZ ÇEKİYOR
    10 yıl önce açıldı
    Telefon sadece Edge çekiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.