Bildirim
İphone 4 3G Açıkken Çekiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_16
Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu. 3G veya EDGE açıkken telefon çekıyor. Kapalıyken çekmıyor.
JB'li telefonum. Hattı çıkarıp taktım vs aynı. Restore edip 6.1.3 kursam faydası olur mu
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_16
Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu. 3G veya EDGE açıkken telefon çekıyor. Kapalıyken çekmıyor.
JB'li telefonum. Hattı çıkarıp taktım vs aynı. Restore edip 6.1.3 kursam faydası olur mu
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
evet denedim ama aynı sorun devam ediyor. Aama ne hikmetse bulunduğum bölgede akıllı telefon kullanan herkesde bu sorun mevcut vodafone ama normal telefonlara takınca sorun yok -
Bende şu sekilde 3G tek bazen 2 kademe çekiyor bu arada tel gelirse konuşamıyorum hat otomatik kapatıyor 3g yi sonra edge ye düşüyor vadafonla ilgili olması gerek Turkcell de yok böyle bir sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X