Ama orjinal 4.0 i kuracağım? Restore da da mı yükselecek yani? Özel olarak shsh kaydı almadım. Cydia dan unlock yaptım installoustan program kurdum o kadar. Peki custom fw var mı acaba?
pardon. 4.0 yuklerseniz yukselmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrymatoire Ama orjinal 4.0 i kuracağım? Restore da da mı yükselecek yani? Özel olarak shsh kaydı almadım. Cydia dan unlock yaptım installoustan program kurdum o kadar. Peki custom fw var mı acaba?
Tinyumbrella ile baseband yükseltmeden restore edebilirsiniz ancak bunun için shsh kaydınızın olması şarttır. Cydia shsh kaydını alabiliyor shsh kaydınızın olup olmadığından emin değilseniz cydia yı çalıştırın eğer cydia sizin yerinize kayıt almış ise cydia ana ekranında en üstte yeşil rakamlar ile kayıt alınan sürümleri gösterir.
Cihazı açamıyorum. Elmada kalıyor. Alternatifi var mı?
?
Snowbreeze ile baseband yükseltmeden 4.3.3'e geç en güzeli. Simple mod ile cFW hazırla sonra itunesla restore et. Hepsi bu kadar. tüm videolu ve resimli yazılı anlatimli konu https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48030289
Tamam ama 4.3.3 e geçersem baseband yükselecek.
ABD den alınma sim kilitli fakat 4.0 olan bir makine bu. Unlock etmem lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrymatoire Tamam ama 4.3.3 e geçersem baseband yükselecek.
Önceki arkadaşın verdiği linkteki gibi sn0 wbreeze ile baseband yükseltmeyen custom fw hazırlayıp yükseltebilirsiniz custom fw ile bb niz yükselmeyeceği için yine ultrasn0w ile unlock yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrymatoire
Tamam ama 4.3.3 e geçersem baseband yükselecek.
Hocam Snowbreeze ile baseband yükselmeden 4.3.3 e geçebiliyorsunuz yaniz basebandınız 01.59 olarak kaldığı için yine unlock edebiliyorsunuz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme