Şimdi Ara

İPHONE 4 7.1.2 geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba İphone 4 6.1.3 tethered jailbreakli cihazım var (downgrade yaptım) yeni günceleme geldi 7.1.2 sizce geçmeli miyim ? önerilerinizi bekliyorum.

• geçmeyin beyefendi
  • getta kullanıcısına yanıt
    Performans bakımından fazla fark olmadığını söylüyorlar ?
  • Bir iki ticari uygulamaları ilgilendiren güncelleme içeriyor yani abartılcak bir güncelleme değil ileride gelebilir zira ios 8 e daha var. ios 7 henüz stabil değil eksiklikleri var güncelleme gelecektir diye düşünüyorum
  • iPhone 4 ise sakın ha sakın geçme
  • Yorumlara baktıkça o dandik android forumlarında dolaşıp dolaşmadığı mı düşünmüyor değilim.Eğer Apple telefonunuz için güncelleme çıkarıyorsa tabii ki de güncelleyeceksiniz.Apple'ın eski cihazlara yavaşlatma politikası uyguladığı doğrudur fakat şuan üstünde durduğunuz sürüm minör bi sürüm ve küçük sistem hatalarını giderme amaçlı çıkarılmış.
  • 3. parti yazılımların daha iyi çalışması ve mail programındaki bir hatayı düzeltmişler. Üstelik bunu telefonundan da görüp, karar verebilirdiniz. Performans iyileştirmesi değil bu ama güncelleme güncellemedir,yapın gitsin.
    Telefonum hızlandı,şarjım daha iyi gidiyor,10 gün görüyorum diyenler çıkacaktır,inanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapma sakın telefon bayağı yavaşlıyo. Ben 2 kere yükledim denedim sonra shsh kaydım vardı ios 6 ya döndüm. İphone 4 için en iyi sürüm ios 6 şuan. Gerçi ios 4 e dönesim varda ondada icould çalışmıyo malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 30 Haziran 2014; 23:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1.3'ten şaşma kardeşim.
  • iyi diyorsunuz da ağalar bazı app ler ios 6 da çalışmaz olacak bi süre sonra. bende de 6.1.2 var ve hatta foursquare i yüklerken eski sürümü yüklensin mi dedi mecburen evet dedik. yani uygulamalar en son ios 7 ye destek verecek şekilde bırakılacak bence. mümkün olan en üst sürümde bırakmak en iyisi hazır jb de varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Yorumlara baktıkça o dandik android forumlarında dolaşıp dolaşmadığı mı düşünmüyor değilim.Eğer Apple telefonunuz için güncelleme çıkarıyorsa tabii ki de güncelleyeceksiniz.Apple'ın eski cihazlara yavaşlatma politikası uyguladığı doğrudur fakat şuan üstünde durduğunuz sürüm minör bi sürüm ve küçük sistem hatalarını giderme amaçlı çıkarılmış.

7.1.1 e gore minor:) adamda ios 6 varmış yalnız..guncelleme karşıtı olanlara bende katılmıyorum ama iPhone 4 icin ios6 dan 7 ye geç demem bariz kötülük olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s 16 gb silver cihazıma yükledim bende bile kasmalar var düşün artık:D tarayıcıda filan özellikle çok sapıtıyor arkadaş güncelleme veriyorlar söz de performans iyileştirmesi için ama daha da b...k ediyorlar.ya bu apple ın politikası harbiden milleti kazıklamak ...
  • 7.1.1 daha hizliydi gibime geliyor.
  • bence yükleme cihaz eskisinden daha çok kasacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.