Şimdi Ara

Iphone 4-8GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şöyle belirteyim ben S3 kullanıcısıyım akrabamda iphone 4 var S3 ağır çalışıyo ve takılmalar yaşıyoken iphone 4 te böyle bi soruna rastlamadım Örneğin ekran kapalıyken tuşa basıyorum 3-4 sn sonra anca ekran aydınlanıyor rehber geç açılıyor... Bende iphone 4 almaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalıp_25

Arkadaşlar öncelikle şöyle belirteyim ben S3 kullanıcısıyım akrabamda iphone 4 var S3 ağır çalışıyo ve takılmalar yaşıyoken iphone 4 te böyle bi soruna rastlamadım Örneğin ekran kapalıyken tuşa basıyorum 3-4 sn sonra anca ekran aydınlanıyor rehber geç açılıyor... Bende iphone 4 almaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum

s3 tarih oldu artık.iphone 4 derken şasıyorum valla 1200 tl civarı fiyatı var.100 tl daha koy.nexus5 al rahat et.nexus 5 iphone 4 10 basar..
  • Hocam iphone 4 1200 değil 1000 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam iphone 4 1200 değil 1000 tl

pardon ben yanlış bakmışım 1200 tlden 999 tl ye düşmüş yanlış bakmışım kusurabakma bütçen 1000 tl o zaman

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-32-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklum9253&categoryId=371946

100 tlde bonus var 999 tl.iphone 4 alıpta parayı çöpe atma..

• Yok önemli degil Neden çöpe atmış gibi olurum ? Gayet akıcı telefon gibi

• quote:

Yok önemli degil Neden çöpe atmış gibi olurum ? Gayet akıcı telefon gibi

son güncelemeden sonra takılma donma yapıyor.yiyenimde de var.gecen gün yanımda oyun oynarken tlfn dondu kaldı.arka kapak acılmıyor.10 dakka bekledik kendi kendine geldi.iphone 4 den daha iiyii cihazlar var.
  • Hangi oyunda yaptı bunu acaba ? Bi de 4s ikinci el olsa daha mı iyi olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 6S 16 GB 1000 TL
    3 yıl önce açıldı
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Iphone 12 mini 64 GB
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hangi oyunda yaptı bunu acaba ? Bi de 4s ikinci el olsa daha mı iyi olur ?

temple run.arkadaşım senin kafan almıyormu iphone 4 4s 5c almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao paraya daha ii cihazlar var diyorum.hasbin ALLAH
  • Benim kafam iyi alıyoda sen emin misin temple runda donduğuna Arkadaşım daha wonder donmuyo o oyunda Belliki çok büyük Android sevdası var sende şahsen ilk defa birinden duyuyorum iphoneun temple runda donup 10 dk kendine gelemediğini Bari modern combat 4 veya Nova filan deseydin

• quote:

Arkadaşlar öncelikle şöyle belirteyim ben S3 kullanıcısıyım akrabamda iphone 4 var S3 ağır çalışıyo ve takılmalar yaşıyoken iphone 4 te böyle bi soruna rastlamadım Örneğin ekran kapalıyken tuşa basıyorum 3-4 sn sonra anca ekran aydınlanıyor rehber geç açılıyor... Bende iphone 4 almaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum

Duz iphone 4 e para verilnez artik bu saatten sonra bence.

• quote:

Benim kafam iyi alıyoda sen emin misin temple runda donduğuna Arkadaşım daha wonder donmuyo o oyunda Belliki çok büyük Android sevdası var sende şahsen ilk defa birinden duyuyorum iphoneun temple runda donup 10 dk kendine gelemediğini Bari modern combat 4 veya Nova filan deseydin

yalan borcum mu var sana kendi gözümle gördüm... al da gör.ne diim

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci el 4s olsa ? O da ikinci ele güvenemiyorum

• Eyvallah

• quote:

Hocam ikinci el 4s olsa ? O da ikinci ele güvenemiyorum

O fuyata 4s bulursan daha mantikli bir secim olur.

• quote:

şimdi senle tartışalım birader demin z1c fiyatı yüüznden millete laf anlatıyordum sana tam cevap veremedm.
  • quote:

Benim kafam iyi alıyoda sen emin misin temple runda donduğuna Arkadaşım daha wonder donmuyo o oyunda Belliki çok büyük Android sevdası var sende şahsen ilk defa birinden duyuyorum iphoneun temple runda donup 10 dk kendine gelemediğini Bari modern combat 4 veya Nova filan deseydin

ben bir lafı bir tarafımdan uydurmuyorum sen başlık acıyorsun sana başıma gelen gözümle gördügüm olayı anlatıyorum.bahsettim oyun gördüm.keşke böle cevap gelceni bilseydim tlfnun durumunu video ya alırdım.tuhaf tuhaf sırıtamazdın.ios 7 güncelemsinden sonra 4 4s çöpppppppppppppppppppppppp anladın mı çöppppppppppp.novadan bahsediyorsun kıcı kırık oyundan donan tlfn novada batman oynatırmı zanediyorsun arkdasımda var demişşin inanmam güncelemden sonra stabilize gitiiiiiii o tlfnda zaten bilincli bir kulanıcı olsan piyasadan anlasan iphone 4 den daha iii tlfn lar varken bu başlıgı acmazdın...sen git çöpe parayı ver.sonra kafanı duvara vurursun...ha buarada ios 7.1 güncellemesi mart ta başlıyor.stabilize yerine gelebilir.tlfnlara ulaştında tam netleşir.

• Artık iphone 4 alınmaz.Akrabam da var.Son güncellemden sonra gerçekten kasıypr

• ratch kullanıcısına yanıt
    Temple runda donuyor mu hocam ?

• kalıp_25 K kullanıcısına yanıt
    Oynamadım hocam.Sadece internette dolaştım.Ama menü geçişlerinde veya uygulama açılırken kasmalar oluyor
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Anladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.