Şimdi Ara

İPHONE 4 AÇILMIYOR HOME VE KAPATMA İŞLEV GÖRMÜYOR YARDIM LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum iphone 4 16gb.sorunum dün başladı ilk önce yan sanayi bir araç şarjı ile araçta denedim yalnız sanki fişi takıp çıkarıyor gibi gidip geliyordu.şarj doğru dürüst edilmedi.eve geldiğimde yatmadan önce şarja taktım sabah full olarak çıkarttım.öğleden sonra şarja takıldığında hiç bir tepki vermedi ama bilgisayara bağlandığında sadece itunes açılıyordu ama şarj yemedi.bir süre sonra şarj bittikten sonra telefon tamamen kapandı home ve kapatma tuşlarına dakikalarca bastım bir sürü farklı şarj cihazlarıyla denedim olmadı.şuan tel kapalı ne pc ne şarj aleti olmuyor sadece şarja takınca prize takın gibi bir işaret çıkıp geliyor ama bir tepki vermiyor.ne yapmam lazım yardım edin lütfen.home ve kapatma tuşları tepki görmüyor.acaba araç şarjına taktığımda elektronik bir arıza olmuş olabilir mi yada soket girişi bozulmuş olabilir mi yardım edin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asossss29 -- 12 Şubat 2012; 19:22:22 >

• Klavyede bozulmus sanirim
  • klavye derken dostum anlamadım?
  • home ve kapatma tusuna 10 saniye basılı tut şarjdeyken.. kilitlenince özellikle bu şekilde kapatıp açmak işe yarıyor. açılmıyorsa teknik servis yolu görünüyor demektir
  • yok dostum hiç bir işe yaramıyor.acaba şarj aleti girişi yani soketlerde sorun olabilirmi.farklı şarj cihazlarıda denedim olmuyor
  • sorunun cevabını bilen yada anlayan yokmu arkadaşlar?
  • öncelikle buraya cvp yazma amacım bu konuyu aratıp bulduklarında diğer arkadaşlara yardımcı olsun.telefonu 5gün önce servise verdim bugün aradılar telefona su girmiş oksitlenme falan filan var dediler parça değişecekmiş 108tl para istediler.benim telefonum hiç suya değmedi artık neler döndü bilmiyorum.umarım başkaları bu sorunla karşılaştığında burdan yardımcı olmuşumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen elektrikle ilgili bir arıza olmuştur, servisin aklına ilk gelen şey de suyla temas tabii. Kullandığınız yan sanayi ürünü araç şarjı buna sebep olmuştur diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.