Şimdi Ara

Iphone 4 ahize hoperlörü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25inde Vodafone kontratlı aldığım Iphone 4 üme Vodafone nun micro sim dağıtamama saçmlığı yüzünden bugün aktive edebildim.Ancak önemli bir sorunum var inşallah donanımsal değildir ancak donanımsal olduğunu düşünüyorum.Telefonla konuşurken ahize kulak höperlöründen ses çok cızırtılı geliyor.Ancak handsfree'ye aldığımda o cızırtıdan eser yok.Jelatinleri söktüm ancak yine aynı yine aynı.Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?Yada bu sorunu bilip çözüme kavuşturacak biri?Sanırım Vodafone I4 lere teleservice bakıyor doğru mu biliyorum?Eğer halledemezsem servise vereceğim.

Saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuki34 -- 27 Eylül 2010; 20:31:39 >

• Evet teleservis ancak vodafonedan aldigin icin 1 hafta icinde ellernde baska iphone4 varsa aninda degistiriyorlar diye biliyorum. Yazilimsal diye dusunuyorsan itunesdan 4.1e guncelle istersen.
  • Zaten az evvel 4.1 e yükselttim ancak sonuç yine hüsran :( Cihazı Sivas Cep Merkez'den aldım.İstanbul'da cep merkeze gitsem değişirler mi?
  • Hocam uzerindeki koruyucu filmi cikartdinmi??
  • Evet çıkarttım ancak sinir bozucu bir cızırtı mevcut
  • Direk vodafone git bence. Zaten arizayi direk onlara gosterirsen degistirirler tabi ellerinde cihaz varsa
  • Değişimi herhangi bir vodafone cep merkez yapar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 24 eylül akşamı aldım Turkcell'den. aynı sorun bende de var!!! daha önce kullandığım ip lerde böyle bir sorun yoktu. ben tüm tellerde ahize sesini en son ayarda kullanırım. bundada böyle ama, ses çatlaması cızırtı sürekli oluyor. tabiki donanımsal hata bence bu! bazen sesi kısın diye uyarı geliyor insanlarada ki saçma! aletin ahize hopörlörü en son ayarda bile net ve çatlamasız olmalı bence. Genpa üzerinden değişim için göndereceğim bende.
  • bende cızırtı olmasa da nedense ses az geliyor sanki. sesi sonuna kadar açsam da sokak gürültüsünde karşımdakini duymakta zorlanıyorum. bazı kişilerin kulağa gelen kısımdaki koruyucu kısmı söktüğünü duymuştum, bunun dışında bir çözüm bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck67

25inde Vodafone kontratlı aldığım Iphone 4 üme Vodafone nun micro sim dağıtamama saçmlığı yüzünden bugün aktive edebildim.Ancak önemli bir sorunum var inşallah donanımsal değildir ancak donanımsal olduğunu düşünüyorum.Telefonla konuşurken ahize kulak höperlöründen ses çok cızırtılı geliyor.Ancak handsfree'ye aldığımda o cızırtıdan eser yok.Jelatinleri söktüm ancak yine aynı yine aynı.Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?Yada bu sorunu bilip çözüme kavuşturacak biri?Sanırım Vodafone I4 lere teleservice bakıyor doğru mu biliyorum?Eğer halledemezsem servise vereceğim.

Saygılar sevgiler

Hocam çözebildin mi sorunu aynısı bendede mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.