Şimdi Ara

iphone 4 aldım yardım edebilirmisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dayımın elindeki iphoneyi çarptım(aldım) hiç bişe bilmiyorum iphone hakkında turkcellden kontratlı almış 2 ay önce ne yapılması gerekiyor extra bi program veya başka bişe yapılması gerekiyormu yardım edermisiniz

• Bişey yapmana gerek yok. Uygulama falan yüklemek istersen onları yükleyebilirsin. 3.parti uygulamalı çalıştırmak için cihaza jailbreak yapman gerekiyor.
    Cihazın versiyonuna göre jb yapabilirsin. Hayırlı olsun.
  • teşekürederim yani hiç bişe yapmama gerek yok uygulama veya oyun yuklemek istersem extra yapmam gereken bişe olmucak yani direk girip indircem dimi
  • Onun da anlatımı forumda var.
  • Öncelikle hayırlı olsun ... Bilgisayarınıza iTunes kuracaksınız. iPhone ile itunes u eşleştireceksiniz. Uygulamalar iTunes üzerinden inmektedir. Onun için bir iTunes hesabı açacaksınız. Açtıktan sonra iTunes Store den uygulamaları indirip iPhone la senkronize edibilir, uygulamaları yükleyebilirsiniz.
  • şu an için yapacağınız en önemli şey bence jb,sonrada cihazın keyfini çıkartmak,hayırlı olsun bu arada, ana konularda jb ve cihazla ilgili bilgiler mevcut
  • yapacağın ilk şey dayına telefonunu geri vermek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

yapacağın ilk şey dayına telefonunu geri vermek

Aynen hırkızmısın sen...Gerçi olayın içinde iphone varsa olabilecek, bişey JB yap keyfine keyif kat...
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: eqho33

quote:

Aynen!
    Çarptım ne ya.
    Hani isteyerek verse o ayrida.

• iPhone 4 Ana konusu biraz daha göz önünde olsa aslında bu tip konular açmak yerine insanlar oraya yazarlar, konu kirliliği olmaz en azından
  • Bu tarz cihazlari ilk kez kullaniyorsaniz jailbreak tarzi uygulamalara girmeyin once cihazi birkac hafta taniyin..kredi kartli bir itunes hesabi alin vede ilginizi cekicek oyunlari uygulamalari yukleyip bu cihazin keyfini cikarin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.