Bildirim
iphone 4 aldım yardım edebilirmisiniz...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bişey yapmana gerek yok. Uygulama falan yüklemek istersen onları yükleyebilirsin. 3.parti uygulamalı çalıştırmak için cihaza jailbreak yapman gerekiyor.
Cihazın versiyonuna göre jb yapabilirsin. Hayırlı olsun. -
teşekürederim yani hiç bişe yapmama gerek yok uygulama veya oyun yuklemek istersem extra yapmam gereken bişe olmucak yani direk girip indircem dimi -
Onun da anlatımı forumda var. -
Öncelikle hayırlı olsun ... Bilgisayarınıza iTunes kuracaksınız. iPhone ile itunes u eşleştireceksiniz. Uygulamalar iTunes üzerinden inmektedir. Onun için bir iTunes hesabı açacaksınız. Açtıktan sonra iTunes Store den uygulamaları indirip iPhone la senkronize edibilir, uygulamaları yükleyebilirsiniz. -
şu an için yapacağınız en önemli şey bence jb,sonrada cihazın keyfini çıkartmak,hayırlı olsun bu arada, ana konularda jb ve cihazla ilgili bilgiler mevcut -
yapacağın ilk şey dayına telefonunu geri vermek -
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
yapacağın ilk şey dayına telefonunu geri vermek
Aynen hırkızmısın sen...Gerçi olayın içinde iphone varsa olabilecek, bişey JB yap keyfine keyif kat...
-
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: eqho33
quote:
Aynen!
Çarptım ne ya.
Hani isteyerek verse o ayrida.
-
iPhone 4 Ana konusu biraz daha göz önünde olsa aslında bu tip konular açmak yerine insanlar oraya yazarlar, konu kirliliği olmaz en azından -
Bu tarz cihazlari ilk kez kullaniyorsaniz jailbreak tarzi uygulamalara girmeyin once cihazi birkac hafta taniyin..kredi kartli bir itunes hesabi alin vede ilginizi cekicek oyunlari uygulamalari yukleyip bu cihazin keyfini cikarin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X