Şimdi Ara

İphone 4 alımı yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika ' dan iphone 4 almayı düşünüyorum arkadaşlar ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
    1- Amerikadaki ürünler sim kilitlimidir hepsi ? yoksa sim kilitsiz ürün bulup alırsak burda jb ya da ilerleyen zamanda unlock gerekir mi ?
    2- Sorunsuz bir ürün için kaçıncı hafta ürün almak gerekiyor ama şansa bırakmayıp açıp ürünü incelemek mi lazım ?
    3- Sim kilitsiz üründe her hattı kullanabilirmiyiz yoksa A&TT denilen şey mi lazımdır ? ya da sim kilitli alırsak mı A&TT mi gerekmektedir ?
    4- İlk defa iphone kullanacağım için JB unlock sim kilit gibi şeyleri bilmediğim için sim kilitli alırsam burda çok sorun olur mu ?ve de tam bilmediğim için bana sorun olabilicek başka bir konu var mıdır acaba ?
    5- Fiyat durumu nedir acaba amerikada bu konuda da pek bilgim yok değer mi yani ordan almaya ?

ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUDUĞUNUZ ZAMAN KAPATMAYIP BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ... HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ... İYİ FORUMLAR

• 1- amerikadakilerin alayı sim kilitlidir.
    2- genelde piyasada 35 hafta var, genelde de 35. hafta sorunlu.
    5- cok daha karlı, yarı yarıya dan daha ucuza alıyosun tr oranla.

diğer sorularını bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

1- amerikadakilerin alayı sim kilitlidir.

yorumun için teşekkürler yani hepsi sim kilitli anladım peki AT&T kart mı alacağız yoksa microsim mi yaptırıcaz burda kestiricez tam olarak nedir ? ve de alırsak JB felan yapmamız gerekicek ?
  • arkadaşlar bir yardım edin simfree yoksa sim kilitli alırsak JB ve unlock yapabilirmiyim şuanda ? AT&T kart galiba içinden çıkıyor alınca galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleg

quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

1- amerikadakilerin alayı sim kilitlidir.

yorumun için teşekkürler yani hepsi sim kilitli anladım peki AT&T kart mı alacağız yoksa microsim mi yaptırıcaz burda kestiricez tam olarak nedir ? ve de alırsak JB felan yapmamız gerekicek ?

ikisi ayrı şeyler. att kartla telefon aktivitesi yapacaksın. ondan sonra jb unlock yapacaksın sonra hattını microsime çevirip takıp kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleg

Herkese iyi forumlar ,

Amerika ' dan iphone 4 almayı düşünüyorum arkadaşlar ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
    1- Amerikadaki ürünler sim kilitlimidir hepsi ? yoksa sim kilitsiz ürün bulup alırsak burda jb ya da ilerleyen zamanda unlock gerekir mi ?
    2- Sorunsuz bir ürün için kaçıncı hafta ürün almak gerekiyor ama şansa bırakmayıp açıp ürünü incelemek mi lazım ?
    3- Sim kilitsiz üründe her hattı kullanabilirmiyiz yoksa A&TT denilen şey mi lazımdır ? ya da sim kilitli alırsak mı A&TT mi gerekmektedir ?
    4- İlk defa iphone kullanacağım için JB unlock sim kilit gibi şeyleri bilmediğim için sim kilitli alırsam burda çok sorun olur mu ?ve de tam bilmediğim için bana sorun olabilicek başka bir konu var mıdır acaba ?
    5- Fiyat durumu nedir acaba amerikada bu konuda da pek bilgim yok değer mi yani ordan almaya ?

ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUDUĞUNUZ ZAMAN KAPATMAYIP BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ... HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ... İYİ FORUMLAR

1- Hepsi simkilitlidir. Apple retail store lardan alırsan onların içinden att karta çıkar, fakat kontratlı değil ama simkilitlidir. ATT kart kesin lazım active için.
    2- Sorunlu hafta diye birşey yok.. XX hafta üretilmiş iphone 4 750 bin taneyse 750 binde çok çok azı taşıma vs gibi durumlardan dolayı sıkıntılı olabilir ama fabrikasyon hatası OLMAZ. Elektronik işi malum şans. ama korkma 750 binde sana çıkmaz.
    3- Amerikadan simlikitsiz bulamazsın. ATT denilen operatör simkartı gereklidir, çünkü aktive etmeniz gerekli.. Sadece aktive için gerekli.
    4- Şu an limerain veya başkaları jalbbreak ve unlock çıkarcaklar gibi. 4.1 unlock çıkar yakında. Çıktığı anda da apple 4.2 SÜRÜM İOS u basar makinalara. 4.2 versiyonlu sakın alma... 4.1 jalbreak ve unlock edilirse acele et. Dolar 1420 civarı avantajın olur. Türkiye ile YARI YARIYA FARK VAR.
    5- Fiyat olarak avantajlısın, garanti konusunu kafana takma, problem olursa bile tanıdığın vasıtasıyla değiştirirsin amerikadan. Fakat arıza gibi durumlar çok çok nadir çıkar. Yine de elektronik şans işi. Fakat, aldıında bakacağın, şunlar: ekranına iyi bak, anten problemini kafana takma. genel olarak incele öyle al.
    İyi şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 10 Ekim 2010; 0:24:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.