Arkadaşlar 3 4 gün içerisinde iphone 4 almayı düşünüyorum çoğu yazıları okudum sinyal hatası sarı ekran hatası alırken bunlara nasıl dikkat edebilirm?
dostum iphoneların hepsi aynı yerde aynı şekilde üretiliyor. kimi hatalı olupta kimi hatasız olmuyor.
peki hocam şimdi alıcağım iphone 4te bu hatalar mevcut mu olucak
yoo bende hıcbır mesele yok anten problemı var oda sole edge de heryerını kapıom hc gıtmıo 3gyı acıom heryerını kaıyorum 1 bar dusuo sadece wıfı 3g ıkısıde acık malum boldeye dokunuom kapıom anca 1 bar dusuo wıfıden falanda kopmuo. cok sukur cıhazım super bence karalıolar
anladım hocam forumda baya bi problemden bahsedilmişte şimdi alırken sarı ekran problemli falan almayalım diye diyorum ona nası dikkat edicez illa başka bi iphone 4 mü götrmek lazım?
sarım trak olursa zaten anlarsın vala tanıdıklarımda hıc bole sorun yok ınsalah sende cıkmaz telefon verılen paraya deyıyo
bide millet kaçıncı hafta üretimi die bakıyolar sende alırken onamı dikkat ettin bu arada makina hakkaten verilen paraya değiyo o konuda diyeceğm yok
Bence tek dikkat etmen gereken; sansli gununde olup olmaman:)
:)) aynen aslında en önemlisi o ama sorunlu bi cihazı alıp tekrar değiştirmekle uğraşmaktansa alırken sorunsuzunu almak istiyorum o yüzden alırken nelere dikkat ediyim onu merak ediorm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme