Şimdi Ara

iphone 4 alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 4 gün içerisinde iphone 4 almayı düşünüyorum çoğu yazıları okudum sinyal hatası sarı ekran hatası alırken bunlara nasıl dikkat edebilirm?

• dostum iphoneların hepsi aynı yerde aynı şekilde üretiliyor. kimi hatalı olupta kimi hatasız olmuyor.
  • peki hocam şimdi alıcağım iphone 4te bu hatalar mevcut mu olucak
  • yoo bende hıcbır mesele yok anten problemı var oda sole edge de heryerını kapıom hc gıtmıo 3gyı acıom heryerını kaıyorum 1 bar dusuo sadece wıfı 3g ıkısıde acık malum boldeye dokunuom kapıom anca 1 bar dusuo wıfıden falanda kopmuo. cok sukur cıhazım super bence karalıolar
  • anladım hocam forumda baya bi problemden bahsedilmişte şimdi alırken sarı ekran problemli falan almayalım diye diyorum ona nası dikkat edicez illa başka bi iphone 4 mü götrmek lazım?
  • sarım trak olursa zaten anlarsın vala tanıdıklarımda hıc bole sorun yok ınsalah sende cıkmaz telefon verılen paraya deyıyo
  • bide millet kaçıncı hafta üretimi die bakıyolar sende alırken onamı dikkat ettin bu arada makina hakkaten verilen paraya değiyo o konuda diyeceğm yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence tek dikkat etmen gereken; sansli gununde olup olmaman:)
  • :)) aynen aslında en önemlisi o ama sorunlu bi cihazı alıp tekrar değiştirmekle uğraşmaktansa alırken sorunsuzunu almak istiyorum o yüzden alırken nelere dikkat ediyim onu merak ediorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.