Şimdi Ara

Iphone 4 almayı düşünüyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhansss

kendim lumia kullanıyorum LUMİA TAVSİYE EDERİM OFİYATA 920 :D YADA 520 DE ALABİLİRSİN İPHONE Yİ 2 YE KATLAR ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ KAMERA LENSLERİ İ4 TEN DAHA İYİ FALAN daha birsürü özellik ios 7 yi i4 sade alcak destekte sondu

Win phone da instagram yok diye biliyorum. Arkadas instagramda kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    Saolsın abi, bu yazdıklarından sonra içimde tek şüphe dahi kalmadı diyebilirim. ay sonu maaşımı alıp direk iphone 4 ümü almaya gidiyorum :) 3-4 gün nasıl sabredicem bilemiyorum :D
  • Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    Birde iphone 4 ün kameraı diğerlerine göre kötü derler. göüzmle gördüğümden daha güzel çekmiş valla :D saolasın
  • wolleskaan kullanıcısına yanıt
    samsung dusunsem su temaslı telefonları tabiki kendime ayarlarım. gsm de teknisyenlerin hepsi arkadasım. ama samsung almak aklımın ucundan bile gecmiyor. Iyi diyorsun baktım fiyatlara 1700 lt falanmış da stajımın son ayı. Bin lira olucak elimde 700 lira biriktiremem sonuçta üniversiteye hazılanma aşamasına geçiyorum stajım bitince çalışmıcam daha :)
  • Mart ayindan bu tarafa kullaniyorum. Performans olarak beni hic uzmedi. Oyun tabiki oynanir ama kapasite yeterli olmuyor, o yuzden bor otun yukluyorum,bitirince ailip baska oyun yukluyorum. Su ana kadar asphalt 7 heat,teal racing, temple run 2 ve clash of clans oynadim. Marketteki uygulalarin %99unu sorunsuzca calistirir. İos 7 alacak olmasi cabasi. Muzik ve kamera perf. Ust duzeyde.
    Sadece mobil internette gezinmek ve video izlemek kucuk ekran yuzunden Or oluyor. Birde gunde 2 kez sarj etmek gerekiyor.
    4 tercih etmekle bence isabetli bir secim yapmissiniz. İos daha stabil ve hizli,ayrica androiddeki gibi guvenlik acigi da barindirmiyor. Ustelik apple cihazlarina guncellemeyi kolay kolay kesmez. Ornegin 4, ios 5 ile cikti, 6yi aldi,7 yi de kirpilmis sekilde alacak. Android tarafinda ise cihaLarina bu kasar gunceleme yayan sirket cok az.
    4 daha 2 sene rahat goturur. İosun bir sonraki buyuk surumuyle birlikte artik unutulmaya baslanir.
    İos7 ile kasar mi ve bu kullanima ne kadar etki eder hep birlikte kisin gorecegiz.

• Al HTC One mini miss!
  • Bana sağlam telefon lazım. Iphonun sosyal yanı cok iyi zaten.. Htc Samsung cok gereksiz bence, oyun oynıcaksan ps3 alıcaksın. Bu saatten sonra fikrim degismez. Iphone 4 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Bana sağlam telefon lazım. Iphonun sosyal yanı cok iyi zaten.. Htc Samsung cok gereksiz bence, oyun oynıcaksan ps3 alıcaksın. Bu saatten sonra fikrim degismez. Iphone 4 alıcam

Kardeş iphone dan şaşma ben 2008 den beri kullanıyorum başka telefonlar garip geliyor 1G yi göremedim ama 2G den be tüm serileri kullandım başka da tel kullanmam ama 1000 tl ye 4S alabılrısın iphone 4 ile İOS sorunu çekebilirsiniz ayrıca ses ve hız olarak 4S la baya fark var bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gncyysl

Al HTC One mini miss!

Bir iphone 4 kullanicisi olarak itiraf eymeliyimki cok super tasarimi var aletin :)

• Htc hiç kullanmadım, önce bunu söyleyeyim.

Eskiden ha Android ha iOs telefonlar diyordum, çok birşey farkedemez diyordum. Ama iPhone 4G kullanmaya başladıktan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu alet müthiş birşey. Tek eksisi şarj sorunu, onun haricinde bayılıyorum telefona.

• Zaten 8 cekidek, 1080p ekran 5.5" super plus lcd vs. Olunca insan android tarafina kayiyor. Ama bu ozelliklere ragmen sistem akici olamiyor.
    Bende buyuk ekran icin gecmeyi dusunuyordum lg optimus g proya ama bir iphone zarifligi yok. O yuzden vazgectim. 4 ile 2 sene daha devam.
    Wildfire s de kullaniyorum, cihazda 10 uygulama yuklu,bunlar haber uygulamalari ve sistem temizleme araclari. Buna ragmen sayfa gecislerinde takilmalar goruyorum. Dokumatik iphone kadar hassas degil. Kagit uzerinde 4 ile htcnin ozellikleri birbirine yakin duruyor ama iphone her konuda ck daha iyi.
    Ram cok yiyor. Hareketli duvarkagidinda bile hatri sayilir bir ram yeme durumu var. Uygulama indirirken cihazin icindeki hafiza yeterli gelmiyor.
    Su son durumda, apple ios ekosistemini mahvetmez ve iosu biraz daha senlendirir,ekranini da buyuk cihazlar cikarirsa telefon dektorunde kaybettigi buyumeyi geri alir.

• bu hafta 2.el iphone 4 aldım 20 ay garantisi var 750 liraya aldım hiç bir sorunum yok 16 gb modeli. içinde 100 tane müziğim var 15 tane oyun var face twit instagram youtube whatsapp cart curt bir sürü şey var şarjıda 1.5 gün gidiyor
  • yani demek istediğim kasmıyor sadece face de kasıyor biraz ama o da uygulama kaynaklı sanırım
  • Düşünceleriniz için çok saolun :) Aynen yaa iphone4 deki zerafet nerde var... takım elbiseni giyince cebinden htc one mı çıkarıcan iphone mu ? :))
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Iphone 4 almayı düşünüyorum... 1000 liralık bi bütçem var. Babam iphon ilk ciktigi modellerini almisti hala sapa saglam kullaniyor. Bende samsung teknik serviste calisan biri olarak samsunga pek sicak bakmiyorum. Sizce Iphone 4 alsam memnun kalır mıyım ? Telefonu iletisim icin kullanıyorum zaten. Örneğin; instagram, whatsapp, sms, facebook, twitter...vb

bu telefonu kullanan arkadaslarımdan ve abilerimden gorusler bekliyorum. simdiden saolun :)

bence sıfır iphone 4 alacağına ikinci el 4s 16gb alabilirsin
  • quote:

abicim güzel diyorsunuz da size s4 le 4 arasında ki farkları sormadım. blacberryim var . oyun oynaya biri eğilim. oyunumu ps3 de oynuyorum. iletişimde kullanıcam. iphone 4 hakkında iletişimde şu yönü iyidir şu yönü kötüdür diye bi bilgi arıyorum.

tekrar tekrar mı yazıyım
  • quote:

Düşünceleriniz için çok saolun :) Aynen yaa iphone4 deki zerafet nerde var... takım elbiseni giyince cebinden htc one mı çıkarıcan iphone mu ? :))

Bende bir Apple fanatiğiyim ama küçümsediğiniz telefon S4 değil HTC One.2013 yılının tasarım ödülünü almış bir telefon.Ve tek parça aliminyum kasadan oluşuyor.Tabi gene siz karar vereceksiniz ama söyleyim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncyysl -- 28 Temmuz 2013; 15:57:12 >
  • quote:

quote:

Düşünceleriniz için çok saolun :) Aynen yaa iphone4 deki zerafet nerde var... takım elbiseni giyince cebinden htc one mı çıkarıcan iphone mu ? :))

Bende bir Apple fanatiğiyim ama küçümsediğiniz telefon S4 değil HTC One.2013 yılının tasarım ödülünü almış bir telefon.Ve tek parça aliminyum kasadan oluşuyor.Tabi gene siz karar vereceksiniz ama söyleyim dedim :)

Ya Banamı Vermiş Tasarım Ödülünü Banane Tasarım Ödülünden Takıldığınız Şeye Bak. İçinde Osuruk Android Olduktan Sonra Paygamber Olsa Ne Olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

quote:

Ya Banamı Vermiş Tasarım Ödülünü Banane Tasarım Ödülünden Takıldığınız Şeye Bak. İçinde Osuruk Android Olduktan Sonra Paygamber Olsa Ne Olur ?

y varya samsung galaxy gio kullanıyordum en son ondan önce samsung galaxy ace2 babam elimden alana kadar galaxy giodan iphone 3gsye geçince varya 10 tane w gelse 10tane gio gelse bu tadı vermez b işlem bu hız çalıştırdığı oyunların haddi hesabı yok telefonu elime alınca heyecan basıyor walla gioda kilidi açıyordum %1 şarj gidiyo ama bunda gece ikiden beri msjlaşıyorum 3g kapalı wifi bağlı şarjım %94 kaldı şuan mütişş iyiki geçmişim 3gsye

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

quote:

y varya samsung galaxy gio kullanıyordum en son ondan önce samsung galaxy ace2 babam elimden alana kadar galaxy giodan iphone 3gsye geçince varya 10 tane w gelse 10tane gio gelse bu tadı vermez b işlem bu hız çalıştırdığı oyunların haddi hesabı yok telefonu elime alınca heyecan basıyor walla gioda kilidi açıyordum %1 şarj gidiyo ama bunda gece ikiden beri msjlaşıyorum 3g kapalı wifi bağlı şarjım %94 kaldı şuan mütişş iyiki geçmişim 3gsye

iOS'un Daha Ne Olduğunu Çözememişler. Tasarım Ödülü Almışta Yok, Damlaya Damlaya Göl Olmuşta, Zeki Mürende Bizi Görecekmişte :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.