Şimdi Ara

Iphone 4 almayı düşünüyorum... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4 4ever benim iphone da serviste su an 80 tl maliyet cikardilar daha kapagini bile acmam, bir actim acmamla birlikte pil lehimini söktüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 30 Temmuz 2013; 20:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Iphone 4 4ever benim iphone da serviste su an 80 tl maliyet cikardilar daha kapagini bile acmam, bir actim acmamla birlikte pil lehimini söktüm

Sen niye kapagini acarsin be dostum :D ben kiliftan cikarmiyorum metal yeri cizilmesin diye :D kulaklik e sarj girisindede tipa var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Merhaba arkadaşlar,
    Iphone 4 almayı düşünüyorum... 1000 liralık bi bütçem var. Babam iphon ilk ciktigi modellerini almisti hala sapa saglam kullaniyor. Bende samsung teknik serviste calisan biri olarak samsunga pek sicak bakmiyorum. Sizce Iphone 4 alsam memnun kalır mıyım ? Telefonu iletisim icin kullanıyorum zaten. Örneğin; instagram, whatsapp, sms, facebook, twitter...vb

bu telefonu kullanan arkadaslarımdan ve abilerimden gorusler bekliyorum. simdiden saolun :)

Bende düşünüyorum 4 yada 4S almayı.Ama bi yandan da Galaxy S3 alayım diyorum.İki model arasında çelişkideyim.Ayrıca iPhone'da whasapp gibi uygulamalar falan ücretli diyorlar doğru mudur?Birde neden samsung a sıcak bakmıyorsun?

2 haftadır iphone 4 kullanıcısıyım. Telefonun şarjı bence iyi gidiyor o kadar abartılcak değil ama iyi

Sıfır 8gb aldım içinde 20-25 tane uygulama var hiç kasmıyor desem yeridir +100 müzik.

Whatsapp ücretliydi şimdi ücretsiz oldu. Zaten instagram,twitter,facebook ücretsiz (face,twitter girerken 5-10 saniye bekletiyor) ama sorun yapmaya gerek yok.

4s alma imkanın varsa 4s al tabi ama 4 de işini görür.

Alcak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Pişman olmazsınız

2. el 4S fiyatları 650-1250 arası değişiyor. 0 iphone 4 1000 tl.

İkinci ele güvenemiyorum pek açıkcası ama almışken 4S almak istiyorum kararsız kaldım

Hocam 2.el telefon alıcaksan çok güvendiğin birinden alman lazım yoksa sakat yani alınmaz,alan var tabi

He birde sen telefonu 1 sene kullanırım sonra değiştiririm diyorsan iphone 4 yeter.Çok kullanıcaksan 2-3 sene filan biraz daha bekle 5s çıkınca fiyatlar düşer yine de çok düşmez iphone sonuçta

Bu arada mediamarkt ta aydın da 899 tl di. (her yerde öyle mi bilmiyorum açılışa özel galiba)

• Knocknight kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyonda şimdi iPhone alacak olsam 4S alırım.O da biraz pahalı geldi açıkçası.Ama özelliklerini galaxy ile karşılaştırınca pek bi farkları yok.Sadece galaxy biraz dada uygun fiyatlı gibi.S3'e bulaşılmaz dedirten olumsuz şey ne galaxy'deki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L^Rouge -- 30 Temmuz 2013; 21:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

Hocam öyle diyonda şimdi iPhone alacak olsam 4S alırım.O da biraz pahalı geldi açıkçası.Ama özelliklerini galaxy ile karşılaştırınca pek bi farkları yok.Sadece galaxy biraz dada uygun fiyatlı gibi.S3'e bulaşılmaz dedirten olumsuz şey ne galaxy'deki?

mesela seneye 500 tl ye satacak olman , key lime pie den sonra guncelleme alacaginida dusunmuyorum , ve suan olduka sorunu var ki , 10 saatte sarj olma cercevesinin soyulmasi vs vs 5 ay kullandim 500 tl zarar ettim satarken ki sene basinda.

Edit: Kasa kalitesini saymiyorum bile . arka kapagiyla iki kere cebe at ciziliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knocknight -- 30 Temmuz 2013; 21:14:01 >
  • quote:

ikinci el alışveriş yapmak pek hoşuma gitmiyor. bende suan 1.200 lira var. 4sler 2.300 lira.. eger babam verirse bin lira 4s alırım yoksa 4 alicam artık. saolasın :)

4s nasıl 2.300 tl ? 1 ay önce aveadan aldım 1.650 ye

• Lumia 720 alabilirsin ip 4 bu saatten sonra eskide kaldı para verme yada illa alıcam diyosan 2.el al. Boşa 0a o kadar para verme

• I4 gayet alınabilir. Önemli olan ihtiyacına göre model belirlemek. Oyun oynamayacaksan ve sadece net ve konuşma için en az 2-2.5 sene daha güncel kalacaktır I4.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212444 -- 30 Temmuz 2013; 22:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Lumia 720 alabilirsin ip 4 bu saatten sonra eskide kaldı para verme yada illa alıcam diyosan 2.el al. Boşa 0a o kadar para verme

İPhone almaya calisip Lumiaya yonelicek biri varmi bu dunyada ? cok farkli segmentler .hemde 720

• 2 el iPhone 4 ne kadar temiz kullanılmış olursa olsun, çoğunun batarya bitik oluyor..
    Bir telefonu iki sene kullandın mı zaten batarya %50 performans kaybediyor..
    Ancak 5-6 ay kullanılmış faturalı çok temiz bir iphone 4 bulunursa, satın alınabilir..
    Paranız varsa sıfırını alıp, ambalajı kendiniz açıp keyifle kullanın..

• Yoru,lariniz icin cok saolun ve tesekkurler :)

• quote:

Yoru,lariniz icin cok saolun ve tesekkurler :)

aldiginda konuyu editle haberimiz olsun hocam :D

• İkinci el 4s almak daha mantıklı ben 1000 tl ye aldım 5 ay önce 1 senelik cihazı, iOS 7 yolda iPhone 4 te kasma olabilir ona göre düşün stabilite konusunda iOS 1 numaradır ayrıca. Ek olarak en az 16 gb lik almanı öneririm satarkende kullanırkende rahat olur

• Donanim habere girip ss de alirim telefondan ve ilk izlenimlerimide yazicam

• quote:

Donanim habere girip ss de alirim telefondan ve ilk izlenimlerimide yazicam

bekleriz hocam :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

İkinci el 4s almak daha mantıklı ben 1000 tl ye aldım 5 ay önce 1 senelik cihazı, iOS 7 yolda iPhone 4 te kasma olabilir ona göre düşün stabilite konusunda iOS 1 numaradır ayrıca. Ek olarak en az 16 gb lik almanı öneririm satarkende kullanırkende rahat olur

hocam ikinci el sans isi , ikinci el 4S aldim telefonun wifi bozuk cikti faturali telefon garanti disi cikti vsvs bir suru sey geldi basima

• quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

İkinci el 4s almak daha mantıklı ben 1000 tl ye aldım 5 ay önce 1 senelik cihazı, iOS 7 yolda iPhone 4 te kasma olabilir ona göre düşün stabilite konusunda iOS 1 numaradır ayrıca. Ek olarak en az 16 gb lik almanı öneririm satarkende kullanırkende rahat olur

hocam ikinci el sans isi , ikinci el 4S aldim telefonun wifi bozuk cikti faturali telefon garanti disi cikti vsvs bir suru sey geldi basima

Doğrudur işin o kısmıda var aldığın kişide önemli ben sahibinden.com üzerinden aldım tabi satıcıyla yüzyüze görüştük elden aldım 5 ay oldu bir sıkıntı yok, paran varsa sıfır cihaz her zaman iyidir yok riske girip iyi cihazı ikinci el ucuz yollu alırım dersende şansına kalmış sonradan ne olacağı belli olmaz

• iPhone daki rahatlık hiç bi telefonda yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

iPhone daki rahatlık hiç bi telefonda yok...

JB li kullanırsan tabi yoksa bir wifi açıp kapama bile uğraştırıyor, daha bir sürü örnek eklenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Lumia 720 alabilirsin ip 4 bu saatten sonra eskide kaldı para verme yada illa alıcam diyosan 2.el al. Boşa 0a o kadar para verme

İPhone almaya calisip Lumiaya yonelicek biri varmi bu dunyada ? cok farkli segmentler .hemde 720

Ben öyle yaptım, iphone unda kotu yönleri var bana gore

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.