Şimdi Ara

Iphone 4 almayı düşünüyorum... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Merhaba arkadaşlar,
    Iphone 4 almayı düşünüyorum... 1000 liralık bi bütçem var. Babam iphon ilk ciktigi modellerini almisti hala sapa saglam kullaniyor. Bende samsung teknik serviste calisan biri olarak samsunga pek sicak bakmiyorum. Sizce Iphone 4 alsam memnun kalır mıyım ? Telefonu iletisim icin kullanıyorum zaten. Örneğin; instagram, whatsapp, sms, facebook, twitter...vb

bu telefonu kullanan arkadaslarımdan ve abilerimden gorusler bekliyorum. simdiden saolun :)

Bende düşünüyorum 4 yada 4S almayı.Ama bi yandan da Galaxy S3 alayım diyorum.İki model arasında çelişkideyim.Ayrıca iPhone'da whasapp gibi uygulamalar falan ücretli diyorlar doğru mudur?Birde neden samsung a sıcak bakmıyorsun?

2 haftadır iphone 4 kullanıcısıyım. Telefonun şarjı bence iyi gidiyor o kadar abartılcak değil ama iyi

Sıfır 8gb aldım içinde 20-25 tane uygulama var hiç kasmıyor desem yeridir +100 müzik.

Whatsapp ücretliydi şimdi ücretsiz oldu. Zaten instagram,twitter,facebook ücretsiz (face,twitter girerken 5-10 saniye bekletiyor) ama sorun yapmaya gerek yok.

4s alma imkanın varsa 4s al tabi ama 4 de işini görür.

Alcak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Pişman olmazsınız

2. el 4S fiyatları 650-1250 arası değişiyor. 0 iphone 4 1000 tl.

İkinci ele güvenemiyorum pek açıkcası ama almışken 4S almak istiyorum kararsız kaldım

Hocam 2.el telefon alıcaksan çok güvendiğin birinden alman lazım yoksa sakat yani alınmaz,alan var tabi

He birde sen telefonu 1 sene kullanırım sonra değiştiririm diyorsan iphone 4 yeter.Çok kullanıcaksan 2-3 sene filan biraz daha bekle 5s çıkınca fiyatlar düşer yine de çok düşmez iphone sonuçta

Bu arada mediamarkt ta aydın da 899 tl di. (her yerde öyle mi bilmiyorum açılışa özel galiba)

sürekli telefon alan birisi değilim aldığım zaman o telefonla muhtemelen üniversiteyi bitiririm o yüzden 4s olsun istiyorum ama 2. el satan bi tanıdığım da yok açıkcası. İnternettende dediğin gibi ne kadar güvenilir olacağı ortada. Hocam peki 5s çıktığında 4s in fiyatı tahmini ne kadar olur ?

Fiyatların düşüceğini pek sanmıyorum hocam iphone 3gs bile en son teşhir ürünleri, son kampanya vs. 750-770tl fiyatları arasında kapanış yapmıştı

İphone 4 normal telefoncular da: 1.200-1.300tl arası satan var (hala)

İnternet sitelerinde: 1.100-1.200tl arası değişirken..

Mediamarkt vs. (şimdi aklıma hiç gelmedi genelde en çok kampanya yapan mediamarkt) orlarda ucuz.

İphone 4s e gelince telefon çıkalı sene oldu ama hala pahalı en düşük 1.600tl genelde 1.750 civarı satılıyor. Mesela samsung s4 2.000tl olarak çıktı 1 ay sonra 1.600 e düştü gide gide düşer ama iphone sanmıyorum çok düşceğini 5s çıkıp başka modellerde çıkcak gibi çıkarsa 4s 1.400 e filan düşer en fazla (tabi beklemek gerek,sabır ister)

(kendi düşüncem)

K.Maraş Mediamarkt ta 1,5 ay önce iPhone 4 999 tl den satılıyordu şimdi fiyat ne bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

quote:

quote:

Iphone 4 4ever benim iphone da serviste su an 80 tl maliyet cikardilar daha kapagini bile acmam, bir actim acmamla birlikte pil lehimini söktüm

Sen niye kapagini acarsin be dostum :D ben kiliftan cikarmiyorum metal yeri cizilmesin diye :D kulaklik e sarj girisindede tipa var :D

Fazla merak derler ama olsun ibret aldim birdaha acmam bile

sorunn cozuldumu pekı hocam

Cozuldu hocam reklam gibi olmasin izmirde egemek var apple tek ve en buyuk teknik servisi 1 gunde yaptilar 50 dolar fiyat cikardilar ama cihaz anadan dogma oldu

Sevındım hocam kucuk seyler can sıkıyor yanı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Iphone 4 4ever benim iphone da serviste su an 80 tl maliyet cikardilar daha kapagini bile acmam, bir actim acmamla birlikte pil lehimini söktüm

Sen niye kapagini acarsin be dostum :D ben kiliftan cikarmiyorum metal yeri cizilmesin diye :D kulaklik e sarj girisindede tipa var :D

Fazla merak derler ama olsun ibret aldim birdaha acmam bile

sorunn cozuldumu pekı hocam

Cozuldu hocam reklam gibi olmasin izmirde egemek var apple tek ve en buyuk teknik servisi 1 gunde yaptilar 50 dolar fiyat cikardilar ama cihaz anadan dogma oldu

Sevındım hocam kucuk seyler can sıkıyor yanı :)

Benim ki direk can alici nokta pil soketini telefona baglayan lehimi koparmisim telefonu 1 hafta kullanmadim ne aciliyor ne sarj oluyor goturdum servise yaptilar daha da pile dokunmam bence kimse dokunmasin cunku lehim atilirken wifi nin bir daha calismama durumu var ben sansli ciktim

• fakir iphone unu bekle
  • Babam bugün ankaraya gidiyor. Yarın gece 11 sularında dönücek inşallah. Gelince I phone um babasına(bana) kavusucak
  • quote:

Babam bugün ankaraya gidiyor. Yarın gece 11 sularında dönücek inşallah. Gelince I phone um babasına(bana) kavusucak

Hayırlı olsun hocam
  • Eğer 2.el e sıcak bakmıyorsan iPhone 4 ü gözün kapalı alabilirsin.

Edit:Hayırlı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurkAdam07 -- 5 Ağustos 2013; 19:20:13 >
  • Beyler telefonumu aldım şuan önümde beyaz oldum çok şeker. şuan ne yapsam şaşırdım dokunmaya kıyamıyor insan. vatsap da bedava olmuş
  • quote:

Beyler telefonumu aldım şuan önümde beyaz oldum çok şeker. şuan ne yapsam şaşırdım dokunmaya kıyamıyor insan. vatsap da bedava olmuş

aynen hocam bende de gecen seneden beri iphone 3Gs var inanilmaz memnunum ve whatsupta cok iyi oldu

• quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Iphone 4 almayı düşünüyorum... 1000 liralık bi bütçem var. Babam iphon ilk ciktigi modellerini almisti hala sapa saglam kullaniyor. Bende samsung teknik serviste calisan biri olarak samsunga pek sicak bakmiyorum. Sizce Iphone 4 alsam memnun kalır mıyım ? Telefonu iletisim icin kullanıyorum zaten. Örneğin; instagram, whatsapp, sms, facebook, twitter...vb

bu telefonu kullanan arkadaslarımdan ve abilerimden gorusler bekliyorum. simdiden saolun :)

Bencede sadeece iletisim icin alacaksan gozun kapali al. Ama ileri seviye oyunlarda sorun cikarir. Grafik islemcisi eski kaldi artik :)
    Hayirli olsun (edit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 10 Ağustos 2013; 19:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Beyler telefonumu aldım şuan önümde beyaz oldum çok şeker. şuan ne yapsam şaşırdım dokunmaya kıyamıyor insan. vatsap da bedava olmuş

aynen hocam bende de gecen seneden beri iphone 3Gs var inanilmaz memnunum ve whatsupta cok iyi oldu

Hocam sımdı bunda androiddeki gıbı kapatıcak mıyız acık uygulamaları, oyle ise nasıl bakıcam acık uygulamalara

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.