Şimdi Ara

Iphone 4 ,,birkaç sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ikinci el bir ıphone 4 aldım 500 tl ye.yaklaşık 1 yıl daha garantisi var genpa çıkışlı..gelelim sorunlara. Dışarıda konuşurken karşımdakini zor duyuyorum sesi az geliyor..telefonun hat çekme oranı nerdeyse hiç bir zaman 5te5 olmuyor bir de telefonda ıos 7 yüklü Facebook çekilmez oluyor tarayıcı aşırı yavaş yani tcdd den bir bilet alamadım aşırı yavaş.son olarak da kapatma tuşunda hafif sağa sola gevşeme var...şimdi bunların hangisi normal?? herkeste görülüyor?? 2.telefon için applea (zorlu avm) ye mi genpaya mı yollayacağım bu sıkıntılardan hangisi garantilik durumdur yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim uçak olup seni uçurmasınımı bekyosun iphone 4 var elinde utanmadan gelip bise sorunu var diyosun biz enayiyiz 2500 verip iphone 6 alıyoruz sorunsuz olsun diye dimi bi sen akıllısın bende bile sorun var laf yapmıyorum senmi yspıyosun utanmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Kardeşim uçak olup seni uçurmasınımı bekyosun iphone 4 var elinde utanmadan gelip bise sorunu var diyosun biz enayiyiz 2500 verip iphone 6 alıyoruz sorunsuz olsun diye dimi bi sen akıllısın bende bile sorun var laf yapmıyorum senmi yspıyosun utanmadan

Arkadaşım yavaş ol biraz!! Utanmak la ne alakası var ben telefonda adamı duyamıyorsam ıphone 4 bu abi normaldir mi demem lazım

• yavaşlık normal. gerisi değil. zorluya gösterin telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saka54

quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Kardeşim uçak olup seni uçurmasınımı bekyosun iphone 4 var elinde utanmadan gelip bise sorunu var diyosun biz enayiyiz 2500 verip iphone 6 alıyoruz sorunsuz olsun diye dimi bi sen akıllısın bende bile sorun var laf yapmıyorum senmi yspıyosun utanmadan

Arkadaşım yavaş ol biraz!! Utanmak la ne alakası var ben telefonda adamı duyamıyorsam ıphone 4 bu abi normaldir mi demem lazım

Kardeşim para ver biraz gel benim gibi zenginlik yap i6 al gerisine karışma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.