Bende Blackberry 9700 ve ona tanımlı Turkcell Bis hat var. Bis hattı iPhone 4 te kullanabilirsiniz dediler taktım evet çalışıyor ama ben blackberryde kullanmadığım zaman mobil şebekeden kapatabiliyordum şimdi burda hem 3g hem hücresel veri ağını mı kapatmam gerekiyor?
Ayrıca dün sadece 2 dk kadar internete girdim ve 1.5 tl lik bir artış olmuş faturamda.Yapmam gereken bir ayar mı var bunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Evet hem 3 g hemde hücresel veri ağını kapatmanız gerekiyor. Ayrıca bildiğim kadarı ile telefon hattı ile son yaptığınız işlemler 48 saat sonra fiyatlandırılıp güncel faturanıza yansıtılıyor. O 1.5 TL lik işlem başka bir kullanımdan kaynaklanmış olabilir.
Teşekkürler. Büyük ihtimalle FaceTime ya da Whatsup'ın gönderdiği smslerdendir. Ama ekstra ücretlerle uğraşmak istemiyorum Turkcell adamın anasını ağlatır.
Dostum benim hattıma da bis tanımlı mega paket ancak iphone ile sorunsuz kullanıyorum internetini.Faturanı arttırması gibi bişey sözkonusu değil.Turkcellin iphone için olan online işlemler uygulaması ile ne kadar kullandığını görebilirsin...
Bence turkcell ile görüşmenizde fayda var çünkü blackberry bis için kullanılan internet paketi ile normal internet paketlerinin apn'i farklı ve ben daha önce sorduğumda bis beya bes paketinin iphone kullanılamayacağını söylemişleri birisi internet apn'i kullanıyor diğeri blackberry apn'ni kullanıyor, faturanızda büyük bir sürpriz ile karşılabilirsiniz.
ben blackberry kampanyasında 4gb internetle aldığım hattı önce 3gs te 6 aydır da 4 te kullanıyorum tabi aşmadım ama kotayı extra bir ödeme gelmeden de download ve internet paylaşımı da dahil çok rahat kullanıyorum