Şimdi Ara

iPhone 4 blur neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 4te neden 4Slerde olan blur efekti yok ? Jb yapıp iphone4Parallax tweakıyla getirdim ama oda çok kastı bende jbyi sildim kasmayanı varsa video atarmısınız? Ona göre jailbreak yapcam çünkü bu blur efektini çok seviyorum
     iPhone 4 blur neden yok? iPhone 4 blur neden yok?

• Sorunuzu bir nevi kendiniz cevaplamissiniz.
    Kasar diye kirptilar bazi ozellikleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    Bulamazmıyım kasmayan tweak?

• Arkadaslar bu blur dediğiniz ne merak ettim. Ayrıca parallax?

• Mesela nasıl desem diyelim ana ekran duvar kağıdın mavi renkte o rengi kontrol panelini felan açınca bulanıklaştırıyor blur efekti parallaxta 3D görünüm veriyor ikonlara netten bak tam görünümüne anlatamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: EkremBykzra

Mesela nasıl desem diyelim ana ekran duvar kağıdın mavi renkte o rengi kontrol panelini felan açınca bulanıklaştırıyor blur efekti parallaxta 3D görünüm veriyor ikonlara netten bak tam görünümüne anlatamadım

Ha tmm bnde 4S kullanıyorum demek bunlar 4 de yokmuş. İyiki 4S almışım ozaman. Görünüm olarak fark olmasa da donanım olarak S önde.

• Heh 4Ste ana ekrana gel kontrol panelini aç bulanıklık efekti var olması gerek işte benim attığım resimlerden bakarsan benimkinde yok bende o bulanıklık efektini çok sevdiğimden açtım konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Heh 4Ste ana ekrana gel kontrol panelini aç bulanıklık efekti var olması gerek işte benim attığım resimlerden bakarsan benimkinde yok bende o bulanıklık efektini çok sevdiğimden açtım konuyu

Bn genelde saydamlıgı ve hareketi kapatıyom. Aksi taktirde tel ısınıyo ve şarj çok gidiyo.

• İos 7 nin ilk sürümlerinde var o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dockta blur var mı peki?

• Dockta Klasörlerde Kilit Ekranında Arama ekranında ve Spotlight ekranında bu efekt var

• Jailbreaklıysa telefonunuz tweak vardır kesin biraz araştırın
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim gibi. Bir tweak buldum ama cihazı çok zorladı o yüzden jailbreakı dahi sildim kasmayan bulursa birisi rica ediyorum videosunu atsın

• Çokta önemli değil o efektler boşverin bence
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Benim gözüme çok hoş gözüküyor o efekt ondan istemiştim :)

• quote:

Bahsettiğim gibi. Bir tweak buldum ama cihazı çok zorladı o yüzden jailbreakı dahi sildim kasmayan bulursa birisi rica ediyorum videosunu atsın

Parallax enaBlur deneyin HiddenSettings7 ile aktive ederek

• O düşman başına. Docktaki blur efektini felanda mahfetmişti enablur

• quote:

Arkadaşlar iPhone 4te neden 4Slerde olan blur efekti yok ? Jb yapıp iphone4Parallax tweakıyla getirdim ama oda çok kastı bende jbyi sildim kasmayanı varsa video atarmısınız? Ona göre jailbreak yapcam çünkü bu blur efektini çok seviyorum
     iPhone 4 blur neden yok? iPhone 4 blur neden yok?

iphone 4'ün zamanı 2.5 yıl önce geçti hocam. Kullanıyordum ordan biliyorum. En son ios 7 ile ram falan iyice iptal olmuştu.

• Lion kullanıcısına yanıt
    Zamanı geçti ama daha üstünü alacak param yok bunun fiyatınada androidlere baktığımda çok dandikler en azından bunda şuan 28 tane oyun var çok ağır olmasada (olan en ağır oyunlar dream league soccer,simcity,clash of clans vb.) kasıntı yapmadan oynuyorum iOS 7deki hataları iOS 7.1.2 ile düzeltmiş Apple :) yani şuanlık daha üstün bi telefon alcak durumum yok benim işimi görüyor

• Bence bluur sevdasından vazgeç. Yüklediğin tweak sayesinde Mutlaka ram etkilenecek. Dock için arka planı gizle, control center ve bildirim ekranı bluur olmadanda gayet güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.