Şimdi Ara

iphone 4 den s4 mini ye geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum yıllardır satıp sıfır s4 mini alıcam arkadaşta gördüm çok ama çok beğendim kamerası filan iphone 4 dü ezer geçer ama ben iphonede bitesms kulanıyorum tuş kilidini açmadan msj yazabiliyorum filan bilen bilir iphonem jb li yani bu androidlerde böle bişey var jb vs yapmak gibi eğer varsa nasıl yapıcaz veya iphonede cydia dan tweak deniliyor andorid de öle bişey varmı bana yardımcı olursanız beni android ailesine alırsanız severseniz bağrınıza basarsanız çok sevinicem

• melankolin M kullanıcısına yanıt
    iOS ta JB Androidde root a karşılık gelir. Ayrıca Android de ücretli uygulamaları warez olarak yüklemek için root a ihtiyaç yok.

Ayrıca S4 Mini gibi bir cihazda Cydia ya ihtiyaç duymazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

iOS ta JB Androidde root a karşılık gelir. Ayrıca Android de ücretli uygulamaları warez olarak yüklemek için root a ihtiyaç yok.

peki abi youtube ye iphone bitesms yazarsan görürsün hiç kilit açmadan msja cevap verip gönder diyince otomatik ekranı kapatıyor böle bi proğram yokmudur s4 mini için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolin

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

peki abi youtube ye iphone bitesms yazarsan görürsün hiç kilit açmadan msja cevap verip gönder diyince otomatik ekranı kapatıyor böle bi proğram yokmudur s4 mini için ?

Android de kilit ekranını açmadan mesaj yama olasılığınız yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçme. yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

geçme. yapma

yapma ya tereddütteyim bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

geçme. yapma

yapma ya tereddütteyim bende

kasmalar donmalar 0 stabilite :( 4s olsaydi benkm razr la takas ederdim :(. en azindan samsung touchwiz yok kasilma yok.

bence kullan 4ü

• quote:

arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum yıllardır satıp sıfır s4 mini alıcam arkadaşta gördüm çok ama çok beğendim kamerası filan iphone 4 dü ezer geçer ama ben iphonede bitesms kulanıyorum tuş kilidini açmadan msj yazabiliyorum filan bilen bilir iphonem jb li yani bu androidlerde böle bişey var jb vs yapmak gibi eğer varsa nasıl yapıcaz veya iphonede cydia dan tweak deniliyor andorid de öle bişey varmı bana yardımcı olursanız beni android ailesine alırsanız severseniz bağrınıza basarsanız çok sevinicem

Bi hafta oldu iphone 4 ten s4 min ye geçeli.İlk başta baya değişik geliyo ama samsung bu işi gerçekten biliyor.Yazılımda on numara.
    Tek arayacağın tasarım.Bence iphone4 gelmiş geçmiş en iyi tasarım üstüne başka model gelir mi bilmem.
    Kısaca ben geçtim ve oldukça memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum yıllardır satıp sıfır s4 mini alıcam arkadaşta gördüm çok ama çok beğendim kamerası filan iphone 4 dü ezer geçer ama ben iphonede bitesms kulanıyorum tuş kilidini açmadan msj yazabiliyorum filan bilen bilir iphonem jb li yani bu androidlerde böle bişey var jb vs yapmak gibi eğer varsa nasıl yapıcaz veya iphonede cydia dan tweak deniliyor andorid de öle bişey varmı bana yardımcı olursanız beni android ailesine alırsanız severseniz bağrınıza basarsanız çok sevinicem

Bi hafta oldu iphone 4 ten s4 min ye geçeli.İlk başta baya değişik geliyo ama samsung bu işi gerçekten biliyor.Yazılımda on numara.
    Tek arayacağın tasarım.Bence iphone4 gelmiş geçmiş en iyi tasarım üstüne başka model gelir mi bilmem.
    Kısaca ben geçtim ve oldukça memnunum.

peki abicim sana bi proğram sölesem kurabilirmisin goog play den kilit ekranındayken kilidi açmadan msj yazıp yollama proğramı bi denermisin

https://play.google.com...ails?id=com.p1.chompsms

• Bende iPhone'dan gectim (4S)s4 miniye cok memnunum oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

Bende iPhone'dan gectim (4S)s4 miniye cok memnunum oneririm.

usta peki sen deneyebilirmisin bu proğramı ya ben iphonede bitesms kullanıyorum msj geldiğinde kilidi açmadan msjı yazıp gönder diyorum gönder dediğimde ekranı otomatik kapatıyor çok büyük tasarruf oluyor pilden andoridde bu var bi bakarmsın oluyormu diye

• quote:

quote:

usta peki sen deneyebilirmisin bu proğramı ya ben iphonede bitesms kullanıyorum msj geldiğinde kilidi açmadan msjı yazıp gönder diyorum gönder dediğimde ekranı otomatik kapatıyor çok büyük tasarruf oluyor pilden andoridde bu var bi bakarmsın oluyormu diye

Link acilmiyor nedense adini soylersen deneyeyim fakat tam olarak ne yaptigini anlamadim

• quote:

quote:

quote:

Link acilmiyor nedense adini soylersen deneyeyim fakat tam olarak ne yaptigini anlamadim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms

abi link bu bak şu işe yarıyor ekran kilitli ve kapalı msj geliyor hiç kilidi açmadan msja cevap verip gönder dediğinde msjı gönderim tekrardan otomatik ekranı kapatıyor bi denermisin abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.