Bildirim
İphone 4 Distribütör Garantili 979 TL +146 TL Chip Para
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kliksa axess le coştu bu ara -
genpa mı garantisi acaba_quote:
Orijinalden alıntı: hsndnc
kliksa axess le coştu bu ara -
Artık şu 8 gb tablet ve telefonlardan kurtulsak diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
genpa mı garantisi acaba_
Alıntıları Göster -
bu fırsatı da kaçırdık :)quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
tekrar stokta ;)quote:
Orijinalden alıntı: mustafaagungor
bu fırsatı da kaçırdık :)
Alıntıları Göster -
Axess kartım yok:(en uygun ıphone4 ü nereden alabilirim? -
paramıgeriver iadesi varmış arkadaşlar %2.5 diyor 20 liraya falan denk gelir sanırım alacaklar için avantajlı olabilir...quote:
Orijinalden alıntı: suleymaneren
tekrar stokta ;)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: dabbak
paramıgeriver iadesi varmış arkadaşlar %2.5 diyor 20 liraya falan denk gelir sanırım alacaklar için avantajlı olabilir...
Ama o zaman puanı da iptal etmezler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bihterpercimli
Axess kartım yok:(en uygun ıphone4 ü nereden alabilirim?
benden %10 indirim yapabilirim -
bende bu telefonu çok istiyordum ama s3 alıcagım galiba özellik bakımındanquote:
Orijinalden alıntı: freefalcon
Bu mesaj silindi. -
Hocam +146 tl yi anlayamadım. %10 puan diyor.quote:
Orijinalden alıntı: altayi
bende bu telefonu çok istiyordum ama s3 alıcagım galiba özellik bakımından
Alıntıları Göster
98 tl puan olmazmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: evvela
Hocam +146 tl yi anlayamadım. %10 puan diyor.
98 tl puan olmazmı ?
webden alışverişlere %5 bonus veriyor -
16 gb iphone 4 dün telefoncuda 750 ye satılıyordu. (2. el !) bilginize..quote:
Orijinalden alıntı: erenberkayquote:
Orijinalden alıntı: evvela
Hocam +146 tl yi anlayamadım. %10 puan diyor.
98 tl puan olmazmı ?
webden alışverişlere %5 bonus veriyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 22 Mayıs 2013; 10:24:35 > -
garantisi brightstarquote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
16 gb iphone 4 dün telefoncuda 750 ye satılıyordu. (2. el !) bilginize..
Alıntıları Göster -
4S olsaymış iyiymiş, 4 serisine şahsen 500 TL den fazla vermem. Apple bu şekilde elinde kalan 4 serisini bizim gibi meraklı ülkelerde eritmeye çalışıyor herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bu arada hala ne amaçlanıyor bu elma ile armut tokuşturmasından anlıyor değilim. Bence ikisi birbirinden çok farklı sistemler, aynı amaca hizmet ediyor olabilirler ama bambaşka özellikleri var. Birinde olan diğerinde yok. Keşke birisi çıksa da iki sistemin de en iyi özelliklerini barındıran hibrit bir sistem yaratsa. Şu anda Androidli bir telefon ve tablet kullanıyorum ve memnunum ama isterdim ki bir de Iphone'um, Ipad'im olsun. Öyle şekil olsun diye değil, gerçekten güvenilir ve istikrarlı bir cihaz olduğu için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 22 Mayıs 2013; 11:22:23 >
-
+48,95 TL ÇİP PARAYI ANLAMADIM BU KONUDA BİŞEY GÖREMEDİM SİTEDE, BAŞKA Bİ KAMPANYAMI BU?quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
4S olsaymış iyiymiş, 4 serisine şahsen 500 TL den fazla vermem. Apple bu şekilde elinde kalan 4 serisini bizim gibi meraklı ülkelerde eritmeye çalışıyor herhalde.
Bu arada hala ne amaçlanıyor bu elma ile armut tokuşturmasından anlıyor değilim. Bence ikisi birbirinden çok farklı sistemler, aynı amaca hizmet ediyor olabilirler ama bambaşka özellikleri var. Birinde olan diğerinde yok. Keşke birisi çıksa da iki sistemin de en iyi özelliklerini barındıran hibrit bir sistem yaratsa. Şu anda Androidli bir telefon ve tablet kullanıyorum ve memnunum ama isterdim ki bir de Iphone'um, Ipad'im olsun. Öyle şekil olsun diye değil, gerçekten güvenilir ve istikrarlı bir cihaz olduğu için.
Alıntıları Göster
Boşuna şu iyi bu iyi diye boşuna tartışmayın s3 le iphone kıyaslamak akıllıca değil bi kere donanım ne olursa olsun biri tablet telefon diğeri küçük telefon. S3 mini neyse olabilir ama ihtiyaca göre tercih yine değişir,biri ios diğeri android ios demek donanım performansı 2 kat iyi demektir benim gördüğüm,s3- s4 e ios yükleyin kimse iphone a para vermez dandik telefon diye.
kaçımız aldığımız telefonun özelliklerini kullanıyoruz ki? Açık söyleyim benim için iphone 4 4s den daha iyi, şarjı daha iyi gidiyor :) kamerayı kullanmıyorum foto makinasını tercih ediyorum ayda yılda 1-2 özelliğinden faydalanıyorum youtube sözlük gibi ve mp3 dinliyorum bunlarıda en basit telefonla bile yaparım. Benim yarım kadar kullanmayan bi sürü insan tanıyorum, zil sesini değiştirmeyi bilmiyor millet.
O yüzden eleştirmeyin almak isteyene güzel fiyat 999 dah alta henüz pek fiyat yok normal mağazalarda.
-
sırf kore mallarından dolayı nokia 5800 kullanmaya devam ediyorum. bozulursa yenisini alırsam da kesinlikle ios alırım. evdeki ilk nesil ipad bile çatır çatır çalışıyor hiç kasmadan. teknoloji sadece donanım değil donanıma uygun yazılım optimizasyonudur.quote:
Orijinalden alıntı: artemisbd
+48,95 TL ÇİP PARAYI ANLAMADIM BU KONUDA BİŞEY GÖREMEDİM SİTEDE, BAŞKA Bİ KAMPANYAMI BU?
Boşuna şu iyi bu iyi diye boşuna tartışmayın s3 le iphone kıyaslamak akıllıca değil bi kere donanım ne olursa olsun biri tablet telefon diğeri küçük telefon. S3 mini neyse olabilir ama ihtiyaca göre tercih yine değişir,biri ios diğeri android ios demek donanım performansı 2 kat iyi demektir benim gördüğüm,s3- s4 e ios yükleyin kimse iphone a para vermez dandik telefon diye.
kaçımız aldığımız telefonun özelliklerini kullanıyoruz ki? Açık söyleyim benim için iphone 4 4s den daha iyi, şarjı daha iyi gidiyor :) kamerayı kullanmıyorum foto makinasını tercih ediyorum ayda yılda 1-2 özelliğinden faydalanıyorum youtube sözlük gibi ve mp3 dinliyorum bunlarıda en basit telefonla bile yaparım. Benim yarım kadar kullanmayan bi sürü insan tanıyorum, zil sesini değiştirmeyi bilmiyor millet.
O yüzden eleştirmeyin almak isteyene güzel fiyat 999 dah alta henüz pek fiyat yok normal mağazalarda.
Alıntıları Göster
-
s3 ilk çıktığında 1900 TL den alan arkaşım şimdi pişman. iphone un stabilliğini ve dayanıklılığını gördükten sonra S3 adi plastikten bir oyuncak gibi geliyor. Iphone kullanmayanlar android - IOS karşılaştırması yapınca pek inandırıcı gelmiyor. bu yıl 1800TL ye al seneye 900... nasıl bir fiyat politikası anlamak zor. Samsung kendi kullanıcılarını cezalandırıyor adeta.quote:
Orijinalden alıntı: yigit+
sırf kore mallarından dolayı nokia 5800 kullanmaya devam ediyorum. bozulursa yenisini alırsam da kesinlikle ios alırım. evdeki ilk nesil ipad bile çatır çatır çalışıyor hiç kasmadan. teknoloji sadece donanım değil donanıma uygun yazılım optimizasyonudur.
Alıntıları Göster
-
tamam telefon çok iyi. ama ederi 700lere gelince alınabilirquote:
Orijinalden alıntı: perspective
s3 ilk çıktığında 1900 TL den alan arkaşım şimdi pişman. iphone un stabilliğini ve dayanıklılığını gördükten sonra S3 adi plastikten bir oyuncak gibi geliyor. Iphone kullanmayanlar android - IOS karşılaştırması yapınca pek inandırıcı gelmiyor. bu yıl 1800TL ye al seneye 900... nasıl bir fiyat politikası anlamak zor. Samsung kendi kullanıcılarını cezalandırıyor adeta.
Alıntıları Göster
piyasada 4 çekirdekli aslanlar var artık.
hatta ikinci el bölumu aldınta sıfır ımeı değişmiş kutusunda s3 850den satılıyor. dolar yukselmese 830dan satılıyordu.
iphone 4 - 4s gibi cihazlar başarılı fakat markasını sattıkları için gereksiz pahalı
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X