Şimdi Ara

Iphone 4 durduk yere TL yiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone durduk yere tl yiyor.Açık olan internet sayfalarını,bildirimleri kapatıp facebook vb online uygulamalardan çıkış yapıyorum.Fakat tl yiyor.Hücresel veriyide kapatmama rağmen tl harcıyor durduk yere.Özelliklede hücresel veriyi kapattığım anda tl gidiyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?Versiyon 4.2
    Edge iptal etttirmek istemiyorum başka çözüm yolu yokmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerb -- 6 Haziran 2011; 18:24:39 >

• İphone 4 demek istediniz sanırım
  • arkadaşım iphone un varsa internet paketi al. yoksa hep tl yer.
  • bildirimleri ve konum servislerini kapatin.ama en kolay yol,jb ile sbsettings adli programla kolayca acip kapayabilirsiniz,ondanda iyisi iphone4 u bir internet paketi satin alip kullanmaniz,
  • nasıl bir telefon bu ya başka yol yok mu hem sbsettingse gerek var mı zaten 4.2 versiyonda veriyi kapatma seçeneği var?
  • internetsiz iphone iphone değildir.:) amerikan atasözü:) şaka bi yana iphone un internet paketsiz keyfi çıkmıyor.
  • o zaman ben 300 mb alırsam yine aynı hesap onun belli mb sini iphone durduk yere yiyecek.Başka yol yok mudur ?
  • ayarlar > genel > ağ > hücresel veri'yi kapat. tl yemez.
  • internet paketi olmadan iphone ne işe yarar ki ? pardon tl yer :))
  • Hücresel veriyi kapat dediğim anda anında 50 kurus yiyor .Hem internet paketi alıncada internet paketinden yiyecek mb ları aynı hesap oluyor.
  • Hocam hücresel veriyi kapatırsan asla şebekeden internete girmez sadece wifiden girersin olan yerlerde ben de kullanıyorum kontörlü şu ana kadar 101 uygulama yükledim hiçbir zaman kontör yemedi bilgine
  • hücresel veriyi kapat dediginde tamam tl yer, o aslında daha once indirdiklerini hücresel veriyi kapattıgın icin ücretlendiriyor. yoksa hücresel veriyi kapattıgın icin sana ceza kestiginden degil. "hücresel veriyi kapatınca tl yiyor" diye kapatma o zaman sen. ne diyelim ki daha sana. kapat işte hücresel veriyi Allah Allah...
  • Cok ufak pakatler gonderiyor, ancak operatorler genelde minimum paket tutarina kadar olan veriyi sabit ucretlendirdigi icin yine de dusus oluyor. Internet paketi almaniz durumunda hem telefonu daha farkli sekillerde kullanma imkanina kavusursunuz hem de bu sorundan kurtulmus olursunuz. 100MB lik paket cok rahat bir sekilde 1 ayi cikartmanizi saglar. Yok benim isime yaramiyor derseniz hucresel veriyi kapatin. kapattiginiz anda dediginiz gibi TL dusmesi olur. (@duren nedenini aciklamis) Ancak daha sonrasinda bu konuda sorun yasamazsiniz. ayrica facetime konsununda da bir olay vardi surekli sms atmiyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

internetsiz iphone iphone değildir.:) amerikan atasözü:) şaka bi yana iphone un internet paketsiz keyfi çıkmıyor.

Amerikalıların atası mı varda sözleri olsun

Arkadasın sorunuda bence iphone için operatorunuzden bi paket alın yoksa kontrolu zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeaLs

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

internetsiz iphone iphone değildir.:) amerikan atasözü:) şaka bi yana iphone un internet paketsiz keyfi çıkmıyor.

Amerikalıların atası mı varda sözleri olsun

Arkadasın sorunuda bence iphone için operatorunuzden bi paket alın yoksa kontrolu zor olur.

Amerikalıları leylekler mi getirmiş de ataları olmayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.