arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu programi nasıl yükleyeceğim iphone a? ilk iphone kullanışım olacağı için pek bi bilgiye sahip değilim. yardımcı olurmusunuz
itunes programı yüklü olarak gelicek istesende silemezsin merak etme
mikro sim almaya gittiğimde orda çalışan arkadaş itunesu telefona yuklemeden kullanamazsın dedi. ciddende öyle pin kodu giriyorum sadece hiç bişi yapamıyorum itunesı yukleyemedğim için
itunes'u bilgisayarına yükleyeceksin uygulamaları,müzikleri filmleri telefonuna atmak için bilgisayarına itunes yuüklemen gerek oradaki adam sana telefonunua yükle dememiş bilgisayarına demiştir kesinlikle.
bilgisayarımda mevcut zaten itunes fakat telefonun yine bi işlevi yok.
işlevi yok derken ?
acil arama dışında bişi yapılmıyor. pin takılı, pin kodunuda girdim ama yok telefon açılmıyo
telefonunu ilk olarak aktifleştirmen için pin kodu olmayan bi sim kart kullanman gerekiyor. bilgisayara bağlanıp aktif olucak
telefonun sim kartı gördüğünden eminmisin acil arama dışında birşey yapamıyorsan sim kartını görmemiştir sanırım. telefonu aktive ettin mi peki yada aldığın yerde aktive ettilermi
bakın hattı taktım şimdi karşıma çıkan şeyi yazıyorum size direk " iphone'u etkinleştirmek için pin kilidi olmayan geçerli bir sim takin" bu yazıyo
Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin
Mikroyu hangi tele takicak :)
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin
Mikroyu hangi tele takicak :)
Aparat alip takabilir :)
Mikrosim adaptörü ile herhangi bir telefona takıp pin kodunu kaldıracak, sonra iphone'a takıp aktive edecek
sorunu hallettim arkadaşlar. mikrolu vodafone hatla itunes tanıdı ve sonra kendi turkcell hattımı taktım şuan keyfini çıkarıyorum iphonenun. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme