Şimdi Ara

iphone 4 e itunes yuklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu programi nasıl yükleyeceğim iphone a? ilk iphone kullanışım olacağı için pek bi bilgiye sahip değilim. yardımcı olurmusunuz

• itunes programı yüklü olarak gelicek istesende silemezsin merak etme
  • mikro sim almaya gittiğimde orda çalışan arkadaş itunesu telefona yuklemeden kullanamazsın dedi. ciddende öyle pin kodu giriyorum sadece hiç bişi yapamıyorum itunesı yukleyemedğim için
  • itunes'u bilgisayarına yükleyeceksin uygulamaları,müzikleri filmleri telefonuna atmak için bilgisayarına itunes yuüklemen gerek oradaki adam sana telefonunua yükle dememiş bilgisayarına demiştir kesinlikle.
  • bilgisayarımda mevcut zaten itunes fakat telefonun yine bi işlevi yok.
  • işlevi yok derken ?
  • acil arama dışında bişi yapılmıyor. pin takılı, pin kodunuda girdim ama yok telefon açılmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonunu ilk olarak aktifleştirmen için pin kodu olmayan bi sim kart kullanman gerekiyor. bilgisayara bağlanıp aktif olucak
  • telefonun sim kartı gördüğünden eminmisin acil arama dışında birşey yapamıyorsan sim kartını görmemiştir sanırım. telefonu aktive ettin mi peki yada aldığın yerde aktive ettilermi
  • bakın hattı taktım şimdi karşıma çıkan şeyi yazıyorum size direk " iphone'u etkinleştirmek için pin kilidi olmayan geçerli bir sim takin" bu yazıyo
  • Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly
    Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin

Mikroyu hangi tele takicak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly
    Sim karti başka bir telefona takip pin kodunu kaldirin

Mikroyu hangi tele takicak :)

Aparat alip takabilir :)
  • Mikrosim adaptörü ile herhangi bir telefona takıp pin kodunu kaldıracak, sonra iphone'a takıp aktive edecek
  • sorunu hallettim arkadaşlar. mikrolu vodafone hatla itunes tanıdı ve sonra kendi turkcell hattımı taktım şuan keyfini çıkarıyorum iphonenun. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.